- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
ProEvoFan #4151 üzenetére
Kövesd vissza miket írtam a 128 bitről a fórumban. A koncepcióra, teljesítményre vonatkozóan nem kritizáltam, gőzöm nincs ami írtam abból ezt hogy írtad le. Amit leírtam hogy egy 128 bites vga kártya gyártása olcsóbb mint pl egy 256-osé az meg szimpla tény, nézz rá a nyákra is, nevetségesen egyszerű. Az árán ez nem látszódik de: ez van. Ahogy írtam. Nem tudom miért kell belelátni mást is. Jön a melegfront úgy néz ki, legalább jó idő lesz.
Mégegyszer: keresd vissza a korábbi írásaimat nyugodtan. A 4138-asra nem reagáltam, mert volt nagyobb bajom is, meg gondoltam ott hátha el hal a dolog. Nem halt el. Olyan jó lenne ha arra reagálna mindenki amit a másik ír és állít.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ProEvoFan #4101 üzenetére
A 2GB Vram manapság játékoknál,max normál,esetleg High textúra beállításokra elég,és szó mi szó,nem akarok XBOX360-as ( mosott textúra
) szintű grafika mellett GTAz-ni, de ugyanúgy pl Cod AW esetén is,vagy akár a Crysis3-nál is jól jött a +1GB Vram a mostani 7950-nél az előtte lévő 270x-hez képest, és igen hiába ment a 270x 1150/1500 amivel simán hozta a 7950 teljesítményét, bizony érződött a Vram hiánya.
És igen sok videót néztem Youtube-on,és a legtöbb helyen 2GB kártya esetén,pl a GTA-nál normál textúra beállításokkal játszottak,hiába egy GTX670 volt a videóban [link] , [link]
Persze ez magán vélemény, és persze elég a 2GB is, de 5-7k megér,azért az ember nem mindennap vesz vga-t szerintem,és ez így , pl nálam belefér
-
Peat;)
veterán
válasz
ProEvoFan #3584 üzenetére
Amikor még követtem akkor a vga ajánló topikban házon belül is inkább a 770-es ajánlották akár használtan az új 960 ellenében, miközben ugye az még csak nem is maxwell így ma már meg nem venném...ez van. Szóval igen, a 128 bit egy bélyeg
valahol érthető is a múltat tekintve. Az meg egyértelmű hogy nvidia hülyére keresi magát ezen a vga-n, egy 770, 280 vagy akár 285-höz képest is lényegesen puritánabb kártya, tehát érezni rajta hogy tényleg egy "butított kis vacak" mindezt ehhez képest elég borsos áron...az hogy mellé van teljesítmény is az már csak másodlagos, akár nvidia fanok körében is. Ebből a szempontból bennem is megvolt a negatív előítélet, hogy szép nagy árréssel veszek vga-t, ezért veszélyes az ha nincs konkurencia.
-
4264adam
veterán
válasz
ProEvoFan #3359 üzenetére
GTA V, IV, Batman Arkham széria, Shadow Of Mordor. Ha a tesztelgetést tuning miatt keresed akkor mindenképpen a GTA V, Battlefield 3-4. Ezek azonnal leállnak ha bibi van. Annak idején HD6950
AC: Black Flag simán futott 30-40 percig mire kékhalálozott. Abban a topicban már találkoztunk
-
Gainka
őstag
válasz
ProEvoFan #3332 üzenetére
Nem tier 2-es, az a mittudomén micsoda a 3-as, meg még ott a 12.1 amit fogalmam sincs hogy miért van....
Mikor még alap 12 sincs. Tehát én csak kikerestem, igazából nem értem, de már nem is akarom érteni ezt a marhaságot.... Vicc az egész. Vagy marketing, bár jobb ha annyira nem reklámozzák ezt a táblázatot mert,ez az én véleményem de ez így szánalmas... 2 havonta változtak a bekötések, úristen, jól van, hagyjuk -
4264adam
veterán
-
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #3125 üzenetére
Végre látni szépen az általad linkelt "nagy tesztben" hogy valóban csak mókusvakitás a 4Gb a 2Gb helyett......persze a GTA V-nél az átlag fps-ben látható valami....de fraps nélkül azért ember legyen aki megmondja melyik kártya van a gépben......főleg azért érdekes, mert ugyan fullHD-s a teszt, még így sincs minden szűrő bekapcsolva vagy fullra téve, szóval nah...
ha valóban csak 5-8 rugó az eltérés és van is rá lé, akkor lehet venni a 4Gb-os kártyát....amugy meg TOTÁL FELESLEGES kiadás a 15-20 ezres plusz.
az csak amolyan "user megnyugtató" dolog hogy 4Gb van a kártyán.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest