- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
válasz
Winchester95 #4841 üzenetére
Köszi,habár a legkisebbel szemezgettem!! A kisebbik WF mivel jobb ennél? G1 semmi képpen! Nem férne be!
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #4742 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4637 üzenetére
a mini a WF1 és a nagy a WF2
akkor nem az limitál -
BarGer
csendes tag
válasz
Winchester95 #4640 üzenetére
Mi a különbség a kolléga által linkelt, és a "rendes" WF2 OC közt?
up: ez a "gyorsan rendelj egyet" poén, vagy tényleg bestbuy?
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4629 üzenetére
szerintem ez a naftából fogy ki, mert csak 1 csatis, a giga wf2 2csatis volt, de igazából nem izgat alapon használom
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4614 üzenetére
nekem 75% az ASIC és 1320/1420Mhz a vége és még ezt sem teszteltem ki, hogy full stabil-e, de 1330Mhz-en már hibázott 3Dmark alatt is, a 60% ASIC-os meg ment 1380/1480-at, szóval ennyit az ASIC ról
-
juve600
nagyúr
válasz
Winchester95 #4617 üzenetére
nehéz dilemma
-
juve600
nagyúr
válasz
Winchester95 #4614 üzenetére
de melyikre érted hogy jobban megéri ??
most egy EVGA GTY 960 2GB -os van amit el tudnák cserélni egy R9 290 TRI-X -re ami 84,4%-os ASIC-os
-
juve600
nagyúr
válasz
Winchester95 #4610 üzenetére
most már emlékszem,te voltál
én a STAR WARS: BATTLEFRONT miatt gondolkodom rajta ,meg a persze a sniper v2-3 is jobban fut amd-n
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #4569 üzenetére
Hát nem
, és igazából ugye a tápcsati 8+6 pines, és a vga megy is szépen, 1477MHz-ig BOOST-ol , de a Vram-os nem tudok nyúlni, már 150MHz+ esetén képhibázik , és bizony a teszteket elnézve , itt nagyon is dobna a ram tuning , de szvsz vhogy csak kibírom
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Winchester95 #4534 üzenetére
hmm már 1753ról fel van tekerve 1950re hova huzam már félek hogy mémhibás lesz :S
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #4453 üzenetére
Miért lenne nagyon gyenge? És mi köze van ahhoz, hogy WF2? Fejtsd ki kérlek, kíváncsi vagyok.
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4453 üzenetére
nekem is valami 1485 Mhz volt a vége, a mostani meg annyit sem megy
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4290 üzenetére
Az én szemszögemből a ház túl nagy
-
Sanyi19
őstag
válasz
Winchester95 #4167 üzenetére
A TDP neked ki van tolva? Nekem 1466-ig megy Boost-al. Afelett jönnek a piros kis kockák 3dmark11-be pl. Ramot nem próbáltam. Mennyit gyorsít? Watch Dogs-t nem toltad véletlen rajta? Kíváncsi vagyok 4 GB-al megy-e ultrán 960-on.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Winchester95 #4156 üzenetére
1500/8000? A boost mennyi volt? Milyen ramok vannak rajta? 3DMark11 lefut? Nem hibázik ezen az órajelen a kártya?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #4156 üzenetére
Akkor hasonlítsatok össze egy 8800 Ultra vs gtx 960, biztos az ultra fog győzni mert az 512bit ha jól emlékszem. Szted mit írtam ember, hogy elég a 128-bit,előbb fogy el a GPU,olvass
Komolyan, hogy néhányan mennyire nem tudnak szöveget értelmezni
-
miresz
veterán
válasz
Winchester95 #4153 üzenetére
A 380 4Gb ~ egál a GTX 960 4Gb-al.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #4153 üzenetére
Sztem bőven egymás nyakán vannak a kártyák,mind teljesítmény, mind ár szempontjából, szóval itt szvsz a szimpátia fog dönteni, és a 128-bitel kapcsolatban,hogy FHD mellett magas órajellel bőven elég a 960-hoz,szvsz, sztem a GPU előbb kifogy a teljesítményből.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #4111 üzenetére
majd kedd tájékán
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Winchester95 #4084 üzenetére
Nem kell annak feljebb menni. Csak menjen szépen le az ára a 950-nek és normalizálódjon a piac, mert az elmúlt években nagyon elkurvultak a VGA árak szerintem. Emlékszem amikor a HD4850 és 4870 olyan áron volt, hogy nem érte meg mást venni és tökéletesen elég volt mindenre. Vagy emlékezzünk a 8800GT-re.
Jobban szerettem az akkori árazást -
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #4084 üzenetére
és az kinek is lesz jó? (rajtam kívül
) vagy el szeretnéd adni?
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #4000 üzenetére
Gondolom a 4GB Vram mellé, mégjobb a memória tuning FPS reagálásra. Nagyon kíváncsi vagyok az AC: Unity-re. HD 7950-en játszottam vele de micro laggosan és úgy hagytam, majd a 2GB miatt úgy voltam vele nem érdemes azon a grafikán végig vinni.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3996 üzenetére
tesztem 1430Mhz-re alapból
Basszus srácok. Nem számoltam azzal 1 nap alatt rávettek arra írások alapján adjam el a 2GB-ot majd rendeljem is meg a 4GB-ot. Nincs itthon memória a gépben, így nem tudok Frame-time ot csinálni tesztként. GTA 5, AC : Unity . Simán lehetett volna belőle egy normális írásom miként javít a +2GB a Frametime-on és mennyire előny a 4GB a 128 biten.
A kis Gigabye szerintem 1330-ra boostol. Szerk: Bocs, most fogtam fel neked is ilyen van. Neked mennyire Boost-ol? Hangja? Ez mennyi °C-on kapcsol be?
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #3969 üzenetére
és miresz: akkor lehet a GTX 960 4GB lesz a következő kártyám, legalább lesz (némi) értelme a cserémnek
-
hitman,
őstag
válasz
Winchester95 #3938 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
Winchester95 #3929 üzenetére
Ha megnézed, nálam VRAM terén azért elég nagy a difi.
-
Vigneau
félisten
válasz
Winchester95 #3927 üzenetére
Igen, ezzel az egy dologgal is számoltam, de ennyire nagy különbséget hozott volna a kánikula? Végül is nem kizárt...
A két PCIE kábel oda-vissza csere már megvolt az írásom előtt.
-
Vigneau
félisten
válasz
Winchester95 #3925 üzenetére
Nem hát, jól látod. Ezért is használtam a sima 6pinest - említett esztétika -, de most a 2+6pines van bedugva, amiből a fix 6pines része a VGA-ban van, a flexi 2pin meg szabadon hajlik valamerre.
A molexes téma szerintem attól függhet, hogy az adott ága mire lett méretezve. De alap, hogy szabadon kell lennie, semmi más rajta.
-
Vigneau
félisten
válasz
Winchester95 #3922 üzenetére
Nem 2x6pin, hanem 2+6pin, azaz 8pin.
Csak itt a 6pin miatt kilóg és nincs bekötve a 2pines kis kiegészítő.
-
válasz
Winchester95 #3888 üzenetére
132 ha jol emlekszem xD
De semmi ertelme nem volt. 1524/8000 volt a vege.
-
válasz
Winchester95 #3886 üzenetére
Attól hogy a Tied megy ennyit, nem biztos, hogy másé is. De tény, hogy jól jártál vele
-
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3883 üzenetére
Nem ugyan azt tudja? Mármint ugyan az a vége?
-
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3878 üzenetére
Hát figyelj, nem tudom... valószínű profi kezekben jobbat is el lehet érni, én életembe most csináltam másodszor ilyet.
A memória 550 Mhz-él kezdett kicsit csíkozni, lehet, hogy 530 körül simán bírna. Plusz ezt mind sima tdp kitolással, feszemelést egyáltalán nem próbáltam, és max 64C volt a kártya.
A memóriánál meg úgy vettem észre 300 Mhz fölött 50 Mhz-ként van kb akkor ugrás graphics scoreban, mint 300-ig 100Mhz-ként. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #3823 üzenetére
Az egy Project Cars ahol kiugró különbség van,a többi játékban ,hol az egyik,hol a másik nyer
És úgy gondolom,hogy a Win10 nekünk nagyon jót tett,mert sok helyen javult a CPU kihasználtság,és igaz az átlag FPS-ek nem sokat javultak,de a frame-time az viszont igen..
4264adam Kb 10%,ami úgy gondolom betudható a minimális OC-nak
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #3821 üzenetére
Amit az előbb linkeltem,az 1150/1500Mhz-en született;de 1000/1000-en ezt dobja,és igen itt a GPU,alap feszültséghez képest,1mV-al kevesebb kér,így a fogyasztás,és a hő is vállalható-,még ilyen melegben is.
Ez a teljesítmény kb megfelel egy alap 960-nak,szóval nagyon egymás mellett haladnak teljesítményben,és szerencse a Win10 érkezésével,azért némileg javult a teljesítménye,főleg mikrolaggok terén,bár én előtte se tapasztaltam,az főleg a power limit kitolásával volt megszüntethető.
Zárom is,és nem flame miatt linkeltem,csak a kártyák teljesítményének összehasonlítás szempontjából.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3808 üzenetére
Igen, esetleg még lehetne játszani a memóriával, hogy 300 és 400 között hol van a vége, mert azért csináltam ennyi screenshotot hogy aki valóban érdeklődik látni fogja a szűk keresztmetszet miatt=128bit nem a Core clockra lódúl meg igazán hanem a memória frekvenciája.
Ezelőtt HD7950em volt 1050/1500on. Megvan az a teljesítmény Micro lagg nélkül. nv parti játékokban mégtöbb is.
1080p-ben futottak a tesztjeim
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3797 üzenetére
A teszt lényege a képen van, Graphics score
Az EVGA a teszt1-->teszt2-->teszt3---> betöltődése közben azonnal vissza hült 51°C-ra. Maximum 79°C volt. Nagyon nincs mit vele monitorozni. Boost2-ben ilyenek az órajelek. Teszt közben AB ment.asztali elnevezéseket ne nézzétek
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3797 üzenetére
Írta az órajeleket, a hőmérséklet, fordulatszám cuccokra meg egyedül te élvezkedsz.
-
válasz
Winchester95 #3794 üzenetére
Rpmet nem tudom. Auto...
Max oc mellett 70 fok a max.
D
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #3781 üzenetére
ki kell próbálni
igen oc guruban is ki lehet tolni -
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3774 üzenetére
Hát fogalmam sincs, mondjuk nálam a venti auton volt és igy sem ment 1200 RPM fölé.
-
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3772 üzenetére
Lehet nálam is azért lépett ki, mert elérte a 74C a kártya!?
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Winchester95 #3770 üzenetére
A plusz fesztől csak jobban melegszenek. Javulást én nem tapasztaltam(igaz nem x16-os sávszélen van nekem). A TDP-t (Power Limit) MSI Afterburnerrel próbáld kitolni. Ha nem lehet, akkor küld el a vbios-od(Gpu-z vel tudod leszedni). Megcsinálom neked... Már nagyon érik egy vBIOS flash+modd guide Maxwellhez ide Ph-ra.
Esetleg érdekelne valakit egy részletes leírás?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Winchester95 #3754 üzenetére
Sima.
(#3755) miresz
Pár HSZ-el visszább vannak a beállítások.
-
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3725 üzenetére
Igen annyiért az nagyon jó, de még 70K ért is talán rámondható.
Ezek alapján úgy érzem jól döntöttem, hogy mégsem az lett nekem is. Nekem kb 20-30 cm-re van a fejemtől a gép és alapból csendes, mert a ventik 500RPM-re vannak korlátozva, ez az Evga maxon 73C 1100RPM volt teljesen csendesen.
-
menledge
senior tag
válasz
Winchester95 #3723 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy hiába jó az MSI is 70K-t egy 2 gigás változatért nem adnék. Az Evgáért is csak a kupon miatt, anélkül én is a Gigát vettem volna.
-
válasz
Winchester95 #3693 üzenetére
Nalam van meg. Pentekig. Akkor viszi el cimbim
-
válasz
Winchester95 #3691 üzenetére
Nem tul acelos az a hutes
Nekem a windforce2 4gb 1500on 4 ora assetto corsa drifteles utan 66fok...
Jo kis kartyak ezek.
Ma azert beteszem a 770em, es csinalok egy tesztet. Unigine heaven alatt csunyan lelepi, project cars alatt viszont fordult a dolog, mintha a 960on jobban menne...
-
GEIL
addikt
válasz
Winchester95 #3686 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
És hogy tetszik a hangja?
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Az jó lesz jöhet.
Esetleg egy logout cikk?
-
válasz
Winchester95 #3656 üzenetére
Amig nem probaltad, errol nem tudsz nyilatkozni.
De a mai jatekok 95%ban egy 4130as i3 lemossa a szenne huzott 8 magos amdt.
Ez sokat fog valtozni dx12 alatt. De az meg egy kicsit odebb van
-
válasz
Winchester95 #3634 üzenetére
Üdv!
Nekem egy 4 gigás Asus Strixem van. Az Asic Quality így néz ki:
Két óra folyamatos játék után(BF4, GTA 5, The Witcher 3) ebben a dög melegben a max GPU hőmérséklet 65 fok körül van, a ventik kb 1350- 1400-on pörögnek, de abszolut csendben, a proci hűtőt előbb hallom meg, pedig az se egy túl hangos jószág.(DeepcoolGammaxx S40)
Tuningot nem próbáltam, mert minek, így is bőven jó mindenhez. -
hitman,
őstag
válasz
Winchester95 #3629 üzenetére
Én 970 ről váltanék 960 4gb-ra.
Azt hiszem fogok is... -
hitman,
őstag
válasz
Winchester95 #3626 üzenetére
Ennyi is volt a kis akciójuk, már 72k körül van újra.
-
válasz
Winchester95 #3616 üzenetére
Elirtam...
-
válasz
Winchester95 #3603 üzenetére
4.7ghzre huzott 8350 vs. 4.7ghzre huzott g3258 ( 2 mag ). Szerinted melyik tolt tobb fpst? XD
-
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
Winchester95 #3606 üzenetére
Nem tudom, hogy a ventit le lehet e állítani. Azt a programot használom amit cd-n adtad hozzá OC Guru II. Ha manuálisra állítom a venti használatot ott fix hőfokok vannak beállítva csak a ventilátor sebességét lehet szabályozni. 30 foktól indul +10 fokonként van állítási lehetőség.
kovy29: tegnap este 11-kor szereltem be, világomat nem tudtam már nem hogy képeket készítsek róla
de ha leírod, hogy mire vagy kíváncsi lefotózom neked
-
Odin89
csendes tag
válasz
Winchester95 #3480 üzenetére
Attól függ hol lett vásárolva.
Van ahol kibontják a dobozt és rányomak egy matricát a VGA hátuljára -
Trailblazer
veterán
válasz
Winchester95 #3466 üzenetére
Nekem 2 gigás OC van. A doboz oldalt nyílik, kb. 4 centis átlátszó kör alakú matricát kell felvágni rajta. (Bármelyik oldalon.)
(#3468) kisza25: Az Asus Strixbe csak 1 db. 6-pines powercsatit kell dugni. (Ezt csak azért mondom, hogy nem generikus a 2 csatis megoldás.)
-
kisza25
félisten
válasz
Winchester95 #3469 üzenetére
ja csak a tied 456W-ot tud 12V-on az övé meg 240W-ot, régen a 3,3V és 5V nagyobb szerepet játszott, mint manapság, meg a táp is meg tud öregedni és már nem bírja azt, mint új korában, pláne, hogy a hd6850-el is már maximum közelében járt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3390 üzenetére
Azt eddig is el lehetett dönteni ár és kinézet alapján. Most komolyan, nem tök mindegy, hogy játék közben 62 vagy 63 °C?
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3388 üzenetére
túlrágod már a csontot. 120W a mostani hűtőknél nem kell jobb rá, bármi féle változat jön az attól még GTX 960 tudású
-
juve600
nagyúr
válasz
Winchester95 #3381 üzenetére
nem
-
Gainka
őstag
válasz
Winchester95 #3326 üzenetére
-
jcs
tag
válasz
Winchester95 #3211 üzenetére
...youtube... keresés gtx 960 wf2 unboxing....
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3183 üzenetére
Ahogy a fizika mondja, elől be, hátul fent ki
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3181 üzenetére
Nem, hátra megy a levegő
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3172 üzenetére
S ebből a képből mi alapján döntötted el, hogy a hűtő melyik vége néz a vga melyik vége felé?
Csak mert szerintem ezt a Windforce hűtőt is ugyanúgy tervezték, mint az eddigi összeset, hogy hátrafelé fújja meleg levegőt, nem pedig vissza a ház belsejébe. Legalábbis gondolom, hogy van ennyi eszük a tervezőknek.
-
Peat;)
veterán
válasz
Winchester95 #3165 üzenetére
Vedd meg és próbáld ki. Te is jobban jársz és mi is.
A ventik fekszenek a kártyán, alapvetően rányomják a levegőt a bordára, az a feladatuk. A ház többi szellőzése biztosítja igazán hogy távozzon a levegő hátul, mivel ott van hely, cpu hűtő sokszor arra nyomja a levegőt, házventik ott szívják ki a levegőt. Így logikusan elülső ventinek beszívnia kell. Ha nincs hátul ventilátorod az sem baj, nem fog túlmelegedni a 960-as bármilyet is veszel..
Mészigab: "Játéknál van látványosabb különbség?" Nem látványos de annál fontosabb: az önérzeted. Ár nélkül nehéz mit írni, azt vedd amelyik tetszik. MSI világít mint a búcsúban, nem tudom a Gigabytenak van-e ilyen felettébb hasznos tulajdonsága, a 4gb talán többet nyom a lantba ha nem drágább jelentősen.
-
juve600
nagyúr
válasz
Winchester95 #3160 üzenetére
én se ott vettem
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3165 üzenetére
Legalább akkor egy képet mutass már róla, hogy el tudjuk képzelni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3163 üzenetére
Pontosan.
Honnan szeded, hogy a Gigabyte előre fújja levegőt a többivel ellentétben? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #3161 üzenetére
Nem, elölről szívja csak befele a friss levegőt.
-
jcs
tag
válasz
Winchester95 #3122 üzenetére
69 ért giga wf2 oc 4gb
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3133 üzenetére
És a GTX mellett szól a fele akkora fogyasztás, csend, Maxvell technológiai tömörítés. Ha Megnézel egy sűrűn mintavételezett framerate-t az NV sokkal simább lesz.
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
WF2
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Ha megér neked +8 ezret a dupla memória, akkor Giga, ha nem, akkor EVGA.
-
Teaway
veterán
válasz
Winchester95 #3119 üzenetére
Most próbáld!
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3116 üzenetére
Legjobban jártál, hogy nem tudtál rendelni!
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Winchester95 #3116 üzenetére
Próbáld meg androidról. Úgy hátha menni fog!
És a mérettel sem lesz gond.
-
embe
nagyúr
válasz
Winchester95 #3054 üzenetére
Vegyél EVGA-t! Én 4500-ért adtam el a kupont.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Winchester95 #3072 üzenetére
Miért is váltasz? R9 280 ad volt nem?
-
kisza25
félisten
válasz
ilyen ez, én visszasírom a 750ti Black Editiont, az maxra terhelve is kussban volt, nem ciripelt, gerjedt meg hasonlók
Idle erre sincs panasz, mert ugye passzívan megy,
amit nem értek, hogy egy 3Dmark13-alatt tuningolva sem gerjed, GTA5+ bf4 alatt meg igen, minél világosabb a kép annál jobban és ez igaz az FPS-re is
A legszebb az egészben, hogy 3x cseréltem ventiket a gépemben, hogy csend legyen, erre jön ez és gerjed itt a gépemben -
Bjørgersson
félisten
válasz
Akkor miért nem veszel megint olyat?
-
kisza25
félisten
válasz
pick-pack pontra 1250 a szállítás, nekem giga is visít
Taposo: simán lehet a tápod miatt, akkor meg az is visítani fog -
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #3058 üzenetére
EVGA-m van EVGA-t ajánlom és azt hiszi magáról, hogy tücsök
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Mivel Evga-m van evga-t ajánlom de nagyon!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Az, hogy egy Strix ciripel, meg nem jelenti azt, hogy az osszes tobbi is. Ugyanugy, mint a tuning.
-
caris1
tag
válasz
Nekem is ASUS van, igaz nem Strix, hanem Black, de az szerencsére nem ciripel. (Cserébe nem kapcsolja le a ventit, ha nincs terhelés alatt.)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Giga vagy EVGA szvsz, inkabb Giga az ara miatt. 2560 a szallitas, de fent van a weboldalukon is.
-
Taposo
aktív tag
válasz
Asus(Strix) kártyán csak úgy visítanak a kondik 3D terhelésnél, legalább is az enyém
-
jcs
tag
válasz
Winchester95 #2998 üzenetére
Szia! Nekem se jött válasz! Eddig nem tudták megmagyarázni miért lenne baj a kevesebb fázis!?
Ha valaki ekkora elektromérnök , elmagyarázhatná!Ellenben az MSI Gaming 8 pines csatlakozóval van ellátva . Ezen elvileg ugyan úgy 150 watt plusz teljesítmény jöhet be , mint a 2-6 pinesen!
Józan paraszti ésszel: A plusz energia a tuninghoz kell . Ha egyszer az MSI gaming ebben az egyik legjobb akkor hol érdelek, hogy hány fázisból oldották meg?
Az MSI Gamingre még senki sem pnaszkodott. Hűvösebb, halkabb, alacsonyabb fordulatszám mellett a legtöbb másiknál!
-
mrszitya
senior tag
válasz
Winchester95 #2996 üzenetére
Azért nem tetszik egyeseknek, mert "csak" 4+1 tápfázis van. Ami teljesen nyilvánvalóan azt jelenti, hogy lehetetlen tuningolni, instabil lesz, stb. Persze ez elég nagy hülyeség...
Többek közt én is a Gaming 2G-t használom, eddig teljesen elégedetten. A hűtése egy nüansznyival talán neki a legjobb, cserébe nem kicsik a méretei.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #2996 üzenetére
Nagyon spórolósra vették, 6 fázis helyett csak "4,5"-öt kapott, cserébe pedig még drágább is.
aero2zero akkor passzolom a kérdést, tesztprogramokkal nem foglalkozok.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #2954 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon értek hozzá. A gyártó honlapjáról letöltöttem az xtreme tuner plus -t, kapcsolgattam ott pár dolgot, aztán kijött egy ilyen eredmény kép.
Nem nagyon akarom piszkálni, én annak is örülök, hogy nem kékhalálozik meg sipol, mint az előző 7870. -
synthattik
aktív tag
válasz
Winchester95 #2954 üzenetére
Ahogy néztem ez a valley program nem igazán van maxwellre optimalizálva,mert ahogy nézem a teszteket is,a 970 alig csinál többet,mint a 770,és azért a két kártya között van némi erődiferencia.
Nálam tuningolva 40fps volt a max amit ki tudtam hozni belőle,gtx 680-al meg tuningolva simán 50fps meg volt.
Az simán 25% lenne a 680 javára,akkor nem is cseréltem volna le a 680-at.
De játékokban abszolute más a helyzet,észre sem lehet venni,hogy lecseréltem.
Teszteljetek inkább új 3dmark-al vagy ilyenek,ott tuti nem lesz vmi sok a diferencia.
Meg is találtam a valley tesztemet: -
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #2961 üzenetére
A Firefox is program
, a Valley eredményeket pedig html-ben lehet megnézni, ha jól tudom, szóval nem értelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest