- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
synthattik #8531 üzenetére
Értem! Akkor ezek szerint ez csak egy hiba. Köszi.
-
miresz
veterán
Az új driver (361.75) óta ez van. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi a megoldás rá? (tiszta telepítés volt,nem csak ráfrissítés)
-
miresz
veterán
Köszi mindenkinek! Megpróbálkozunk egy kis alulfeszeléssel!
-
miresz
veterán
Jelenlegi 960 repertoár!
-
miresz
veterán
A Giga OC azzal az órajellel jön gyárilag!
Mmás: Most raktam össze egy Palit GTX960 2GB DDR5 NE5X960H1041-2060J
Tapasztalat: Nagyon halk!!! Talán az eddig nálam járt 960-ak közül a leghalkabb! Viszont a Coil whine itt is tapasztalható!
-
miresz
veterán
Alapórajeles kártyákról beszélek! Az OC mindenhol lutri! ~ 5%-al marad el a 770-től. De a szakadék egyre nagyobb lesz az új driverekkel.
-
miresz
veterán
válasz
tylerdurnon #8107 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
Mika1227 #7915 üzenetére
Ahogy smiti kolléga is írta nekem is Zotac kártyám van. Nekem a GTX 960 AMP! 4GB verzió van nem ez amit te linkeltél. Az AMP! verzió elégé prémium minőséget képvisel. Nagyon jól ,és jó minőségű alkatrészekből összerakott kártya. Az eladói garancián kívül,ha reggeled a Zotac honlapján 5 év gari jár rá!
Viszont az AMP! verzió kicsit drágább a többi 960-nál. Én azért vettem ezt mert nekem meghatározó volt a hely ahová be kellett férnie. Ha van helyed én az MSI GTX 960 Gaming 4Gb-ot,vagy az EVGA 2 ventis változatát javaslom. A legjobb,és leghalkabb hűtésű 960-ak.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7622 üzenetére
A 280-nál azért gyengébb lesz a 950. Minden szempontból az MSI,és az általad kinézett EVGA a a legjobb választás.
(#7621) mcs: Köszi! Hmm hát ez érdekes. Lehetséges,hogy a 128bit miatt ennyire kihat,hogy csak 8x-osan megy a foglalat?
(#7624) 4264adam: Hát pl. a Gainward sima alu bordás hangos,és 80C'+ ra melegszik. atért ez is tud melegedni rendesen,ha sz@r a hűtés rajt!
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7616 üzenetére
Hát én ezt a Gigát hanyagolnám! Se egy hőcső,csak egy sima alu tömb a hűtés. Ezáltal szerintem b@szott hangos is lehet. Én a helyedben maradnék az általad kinézett,vagy az MSI mellett.
Esetleg még ez,bár a Strix szériára mostanában elég sok a panasz,igaz nem ebben a kategóriában.
ASUS STRIX GTX950 2GB STRIX-GTX950-DC2-2GD5-GAMING
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7607 üzenetére
De én 960-at vennék abból is 4Gb-osat BF4-re,főként ha multi.
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7602 üzenetére
A kinézett az jó.
Szerintem még ez ajánlott:
MSI GTX950 2GB DDR5 GTX 950 GAMING 2G ez nagyon csendes,és baromi jó a hűtése.ill,én ezt is ajánlom: ZOTAC ZT-90603-10M GTX950 2GB GDDR5 AMP! Nekem is Zotac-om van itt a 2év gari időn felül ha reggeled a zotac honlapján+5év gari van rá!
(#7604) mcs: Alkalmazás vezéreltre van rakva. Igen 8x-os sávszélen megy,mert a másik PCIe sínben van egy 1x-es wi-fi kártya. Sajnos máshogy nem fér el.
-
miresz
veterán
Én is szeretem 960-at,de jöhetne már a 960TI.
-
miresz
veterán
Van valami hír a 960TI érkezéséről? Ma volt alkalmam kipróbálni egy R9 380X-et Star Wars BF. alatt. Hát mit ne mondjak.... Nagyon csúnyán elveri a 960-at....
-
miresz
veterán
359.06 WHQL ezt a drivert tedd fel a kártyához ez a legújabb! Win10-et használsz?
-
miresz
veterán
Egy kis Star Wars Battlefront. Kell az a 4Gb-os kártya!
( Settings: Ultra,Vsync: on. Nem esik 60fps alá sehol sem. )
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #7079 üzenetére
Na este kipróbálom.
Ezzel javul elvileg a képminőség? Ez valami olyasmi,mint az AMD-nél a szuper felbontás?
-
miresz
veterán
válasz
kristof123 #7077 üzenetére
Ezt a DSR-t hol lehet aktivizálni? Driverben valahol?
-
miresz
veterán
Friss telepítésű win10 x64,és a legutolsó 359.00 driver van fent és valamiért nem megy a GPU PhysiX. Valaki tudja esetleg mi lehet az oka? Másnál normálisan működik?
CPU-n fut csak:
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #6314 üzenetére
Akkor ~ egy a véleményünk.
Én War Thunderrel és BF4-el próbáltam. War thunderben egál volt kb. de az NV simábbnak tűnt. (hozzáteszem NV-s játék) BF4 multi alatt viszont csúnyán elhúzott a 380,az viszont tény,hogy a 380 melegebb,hangosabb volt,és többet is fogyasztott. Összességében nekem az jött le,hogy nem cserélném le a 960-amat egy 380-ra,viszont a 380X meg fogja kavarni az állóvizet. Ha arra nem lép az NV valamit akkor jobb alternatívának tűnik a 960-nál. Vagy a 970-nek az árát kell drasztikusan lejjebb vinniük,vagy tényleg kell egy 960Ti. (utóbbinak örülnék!
)
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #6309 üzenetére
Minek a javára? Mert nekem nem jött át!
Bench-ek alatt az igen,de gamek alatt melyik bizonyult jobbnak szerinted? Csak kíváncsiságból,mert a napokban én is egy 380 Nitro-t használtam.
-
miresz
veterán
Az i5 vs i7-re vissza kanyarodva egy kicsit,az attól is függ,hogy ki mennyire hosszú időre tervez az adott procival. Arról nem is beszélve,hogy itt a DX12 hajnalán nem rossz az ha egy processzor minnél több szálon tud kiadni rajzolási parancsot. A DX12-ben megszűnt az 1 szálas rajzolási parancs,ergó változni is fognak a game követelmények is. Az intel is ebbe az irányba mozdul el. Pl. a Skylake szálankénti processz teljesítménye szinte semmit nem nőt a Haswell-hez képest.
-
miresz
veterán
Medium beállítások mellett:
De ha letiltom a magokat,és csak 2 fizikai,és 2 logikai magot engedek használni(mint egy i3) a játéknak akkor sem változik az fps. Ez semmi másnak nem tudható be,mint annak,hogy baromi jól optimalizált a játék. Ha 8 szál van szépen kihasználja,és leskálázódik rá,ha 4 szál van akkor arra skálázódik,természetesen a 4 szál többet dolgozik,mint a 8.
-
miresz
veterán
STAR WARS Battlefront Beta. Ultra beállítások,55-60 fix fps. High beállítások 65-70fps. Hardverek az adatlapomon.
GPU-Z A játékból egy másodpercre kilépve:
Kép a játékból:
Maga a játék szerintem marha szép lett,és baromi szépen fut. A processzor kihasználtság is szépen szétoszlik mind a 8 szálra. elég jól optimalizált game lett. Kíváncsi lennék,hogy eg konkurens 380-anon hogy fut.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4549 üzenetére
Szerintem DX12 alatt ez még sokkal nagyobb léptékben fog javulni.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4461 üzenetére
Nálam is az van fent,de nálam jó. Nem maradt fent az AMD driver? DDU-val töröltél mindent?
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4459 üzenetére
Mi a franc?
Ott valami gebasz van akkor szerintem driver ügyileg.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4452 üzenetére
Uhh,most pont kapóra jöttél nekem. Tudnál futtatni egy 3Dmark API Overhead tesztet 1280x720-ba DX12 módban? Kíváncsi vagyok rá nálad mit mutat az FX6300. Az R9 280 -al egy FX 8320 annyi pontot produkált,mint az i7-em. DX 12 alatt szépen skálázódnak az FX-ek.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4452 üzenetére
Gratula,jól szalad! Asyc quality mennyi?
Én a R9 280-at cseréltem erre,és hozza az R9 280 szintjét ami nekem 1100-ra volt húza.
-
miresz
veterán
válasz
AxBattler #4368 üzenetére
Egy led-es 2ms-es 27"-os TN paneles kijelző. Szép képe van. Van itt több verzió is,eléggé elfogatható áron is: Gaba PC / Parts In One Meguntam már a sok kábelezést,és hogy sok helyet foglalt a gépház.Amúgy is miniatűr fétisem van.
Volt már miniITX konfigom is de a kábelek ott is zavartak. Aztán kicsit utána jártam a dolgoknak,és ez lett belőle. Eladtam a monitorom,a gépházam,a CPU hűtőt,és így már nem is került olyan sokba.
-
miresz
veterán
válasz
Trailblazer #4366 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
AxBattler #4363 üzenetére
Thx! Nem,ez egy Monitor hátuljába van beépítve,nincs gépházam,minden a monitorba van,néma csendben.
Gaba E270 DMG-DV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest