- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Új driver [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
guftabi96 #10817 üzenetére
Szia! Megnéztem én is Malwarebyte-al a gépet, és tényleg vmi vírust terhelte a gépet,( el is távolította ) és azóta nincs cicergés.
Devas Persze a 60FPS-hez vissza kell venni a 4GB-os karival is, de úgy gondolom, hogy azért ártani nem árt, a +2GB Vram, és ha az árkülönbözet nem sok, akkor megéri a különbség sztem
laychi Sztem tuti vmi driver bug lehet, de akár az is lehet a különbség, hogy a Radeonok régebbi openglt támogatnak
thomeef Fognak majd
-
Dark KillerX
addikt
Nekem is elkezdett ciceregni a kártyám, és azt vettem észre, ha bezárom feladatkezelőben az alaplapi hangkártyám programját, akkor megszűnik.
Lehet ki kellene próbálnom, az itthon elfekvőben lévő Audigy 4 hangkarimat, hogy azzal is cicereg-e
-
Dark KillerX
addikt
DSR bemutató videó [link]
-
Dark KillerX
addikt
Jaja rosszul emlékeztem és telorol nem is tudtam linkelni, és közbe Kisza kolléga utána is nézet.
Egyébként a 960-nal nagyon nincs is referencia,szinte az összes model gyárilag húzott😊
Kivételt képez akkor a tiéd, az mégis csak ref , a gyári leírás alapján, de persze a Boost attól lehet jobb sokkal még
mcs 😃
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kisza25 #6622 üzenetére
A ref 960 esetén a gpu 1190mhz-en megy, amire rájön a Boost, így kb 1270 körül mennek.Ehhez képest a legtöbb Oc-s verziót rádob kb 100-110Mhz-et, ami miatt van az a 5-8% közötti teljesítmény ugrás.
Egyébként nem csoda hogy nem érzel különbséget,mert úgye azért nincs akkora különbség a 2 kártya között sztem
-
-
Dark KillerX
addikt
Igen megkavarja az állóvizet tényleg a 380x-de kérdem én minek?
Ha belegondolunk, abba hogy ha ez a kártya jön 85k környékére, akkor ez nálunk lesz 90k, viszont én úgy gondolom, ha vki elkötelezett AMD-s, akkor inkább dob hozzá kb 15-20k-t, és megveszi inkább már a 390-et, ami azért erősebb, és +4GB Vram van rajta, és eléggé jól felépített kártyák.
És úgy gondolom ,ezt a módszert használta ki az Nv, mert tudta, ha neked több kell, akkor megveszed az erősebbet, viszont ha nem lenne ekkora űr pl a 960 és 970 között, hanem csak 20k, akkor sokan a 970-et vették volna közölünk is Én is többek között
Ezért úgy gondolom, hogy vhogy az Nv is így marketingel, max ha nagyot ütne a 380x, akkor vágják a 970-ek árát. Sztem.
4264adam Tudom
, ezért is írtam, max 8k-t, az a gyári tuning, és némi számlaló többlet esetén jöhetne a 960 Boost , vagy Ti, de sztem nem lesz új kártya
Inkább árcsökkenésre számítok.
-
Dark KillerX
addikt
Gta5,Cod Bo3 és Fallout4.
Jó mondjuk kellett volna az új driver, de kollégám azzal próbálta és a Win10 asztalon összeomlott, ezért az eggyel korábbi bétaval néztem.
És tudom az lett volna a reális összehasonlítási alap, főleg a Cod es a Fallout 4 miatt, de Gta5 alatti benchben, ami már bőven optimalizált, jó 10-15Fps volt az előnye a Gtx-nek.
De szvsz nekem nem jött át az az érzés, hogy kellene ez a kártya, főleg hogy GpuZ-el monitorozva nyitott ház mellett, 75 fokokat láttam 😊
-
Dark KillerX
addikt
380 vs 960 témával kapcsolatban ,annyit, hogy kb 1 óra használat után azt a végkövetkeztetést vontam le, hogy benchek alatt, pl Firestrike, Heaven, Valley gyorsabb a 380, talán még a húzott 960-nál is, max egál, de viszont amit láttam GTA5 bench alatt, kb az első félpercet néztem meg, a repülőik ,na azt nem írom le, mert kimerítené a flame fogalmat.
Ja és a Cod Bo3-ról nem is beszélek ott is a mérő nagyon egy oldalra billent, jó a Radeon-t ,csak a 15.10-es driverrel teszteltem, ami eggyel régebbi, de ekkora különbség, akkor sem lehet.
-
Dark KillerX
addikt
Kollégám 380-as karija bent a gépben, és mit mondjak semmi driverbug, és egyből meg is húztam, Firestrike alatt 9227 gpu score, de hangos mit állat 😜 Nem kellene😃
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grafirka #6250 üzenetére
Ismerős hiba ez az órajel visszavételes dolog, ami az elején nálam is, de szerencsére megoldódott.
Milyen OC programokat használsz, esetleg mivel monitoroztad, mert sokszor a GPU-Z,é s Afterburner is hülyeségeket ír ki.
Én OC-t pedig a lepusztult Nv Inspectorral is csináltam ,na az volt talán a legjobb ahol a leggyorsabban vette vissza az órajeleket.
Pixx96 Persze sok a user error , nálunk is van néhány
de hogy berakást kővetően nem ad képet a kártya, vagy hogy szétesik a kép 5 perc után, na meg ilyenek, hogy pl a Nitro-nál, olyan szar a gyári venti profil, hogy simán elmegy a kártya 75 fok pluszig.... Na ne
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grafirka #6246 üzenetére
Jó persze ez is jogos, és sokszor tényleg konfigurációktól és beállításoktól is függ
Kollégám most hívott, hogy beszopott a 380-al, ugyanis driver telepítése után szétesik a kép, majd elmegy.Egy Nitro-ról van szó, nagyon úgy tűnik, és a topikot olvasva, hogy elég sok a rossz darab, pedig nem sok a tulaj még jelenleg
Ez persze nem lényeg, csak én ajánlottam neki a 960-at, ami ráadásul olcsóbb is lett volna
-
Dark KillerX
addikt
válasz
JegesEmber20 #6242 üzenetére
Én sztem az Nv árakat fog csökkenteni,az a legvalószínűbb, hogy a gyártok standart hűtésű kártyáinak árainak megvágását fogja javasolni, én olyan 30-50$ árcsökkenésre tippelnék.Ha új kártyát terveznének már lenne róla vmi infó, szóval sztem árleütéssel tölti be a rést.
Ezeket tudom elképzelni, hogy csatába küldik a 380x-el szemben, olyan 85-90k között
De persze vmit mindenképp lépniük kell majd
-
Dark KillerX
addikt
válasz
JegesEmber20 #6240 üzenetére
192-bit, és a 4GB macerás lenne, 2 részre kellene osztani a ram részt
lenne 3GB 192-btes,és a maradék 1GB 64-bites, mint anno a GTX 660-nál, ott is így volt, ha minden igaz
A GTX 660 esetében két 64 bites csatornához két-két 2 gigabit, míg a maradék egy 64 bites csatornához négy 2 gigabit kapacitású chip tartozik. A legegyszerűbb és legtöbbet alkalmazott verziója ennek az elvnek az egységes és az elkülönített vezérlés. A GeForce GTX 660 egységes mód mellett az összes memóriavezérlőt használja, de csak 1,5 GB-nyi terület férhető hozzá. Ide kerülnek majd a legtöbbet címzett adatok, és a teljes 144 GB/s-os sávszélesség elérhető. Az elkülönített 512 MB-os részt csak kiterjesztett módban érheti el a rendszer, ám ebben az esetben a memória-sávszélesség 48 GB/s-ra mérséklődik, ami természetesen nem kedvező, és a termék teljesítményét is visszafogja, ha az 512 MB-os részhez hozzá kell nyúlni. GTX 660-as cikkből
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #6232 üzenetére
Én 3 lehetőséget tudok elképzelni, hogy vagy 256-bitel szerelik fel a 960-at, és adják annyiért amennyi, esetleg +10 gyári OC, így a + 128-bitell, és tuninggal lenne kb 25%-30 teljesítmény többlet, vagy a 970-et felszerelik 128-bitel, jó magas órajellel párosítva, mondjuk 8000Mhz-es ramokkal, vagy pedig leviszik a standart kártyák árait némileg olyan 10-15%-al, olyan 85-90k közé.
Sztem teljesen új kártyát nem fognak tervezni, max a mostani kínálat termékeit 960-970 módosítanak némileg
Amúgy még annyit, viszont hogy 50k+-ért nem éri meg 970-et venni, ha már ez megvan, annyival az sem gyorsabb.
fauv GTX970 with 128-bit/32 rop, alias 960Ti
-
Dark KillerX
addikt
Jó mondjuk ezt a jó forintnak is köszönhetjük, hogy most drágább, de hogy mi lesz ünnepek után, na az
kérdés.....Egyébként annyi fog történni, hogy AMD kihozza a 380x-et,és talán lejjebb tolja a 380-as árát, így lehet Nv is árat fog csökkenteni, bár jelenleg is egy árban vannak, így inkább szimpátia kérdése, ki melyiket veszi
De ez is hatással lehet az árakra egyébként
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Darko_addict #5954 üzenetére
Sztem annyi nem is kell a +130Mhz-hez, nálam +20mV viszi a +120Mhz-et, azért a +10Mhz-ért viszont nem érdemes kifacsarni a kártyát
A ram meg ugye a rárakott ramtól függ4264adam +1
-
Dark KillerX
addikt
Na akkor nagyker árak alapján alapján nézve ti általatok linkelt kártya, és e között [link] is van 40k különbség, ami azért nem elhanyagolható és ez tuningal behozható
Ami viszont igaz, hogy a 980-as is huzható, de akkor is max 20%-al, ami nem ér 40k-t, egy ugyanúgy húzott 970-hez képest, de ahogy ti gondoljátok.
Ja és a 950 vs 960 viszonya között megint más a különbség, meg az ár difi max 5-8k, ami viszont nem tétel, így a 960-at venném, de ez megint egyénfüggő
fauv Hülyeség ez a garancia kérdés, tudod-e, mert magán személy is megszívathat a garival, de épp a Tecso is, vagy akár az Ipon is, volt részem benne az utóbbival, szóval ez nem indok, és egyébként meg csak ajánlottam neki, amit nem köteles még megnézni sem.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Mivel szabin vagyok, és ráérek csináltam néhány mérést játékok alatt, amivel vkiknek segíteni tudok, vásárlási támpont gyanánt, mi - mire elég, vagy maximum összehasonlítási alapot képez, egyes konfigok között.
A gép amivel teszteltem: Win10 64-bit + legfrissebb driverek
2015-10-28 13:03:46 - pCARS - Esős verseny
Frames: 4998 - Time: 100266ms - Avg: 49.847 - Min: 45 - Max: 582015-10-28 12:56:50 - pCARS
Frames: 4742 - Time: 65468ms - Avg: 72.432 - Min: 65 - Max: 802015-10-28 13:24:58 - crysis3 Első pályán mértem
Frames: 10795 - Time: 142656ms - Avg: 75.672 - Min: 49 - Max: 1152015-10-28 14:56:07 - GTA5 - Itt MSAA off / FXAA on
Frames: 13651 - Time: 164594ms - Avg: 82.937 - Min: 61 - Max: 1092015-10-28 14:59:49 - GTA5 - Itt pedig MSAA on / FXAA on
Frames: 7791 - Time: 120968ms - Avg: 64.405 - Min: 53 - Max: 792015-10-28 14:48:42 - s1_sp64_ship Első pályán mértem
Frames: 14366 - Time: 129766ms - Avg: 110.707 - Min: 82 - Max: 1592015-10-28 10:16:48 - s1_sp64_ship Első pályán mértem , de itt SuperSampling 2-es
Frames: 7302 - Time: 100234ms - Avg: 72.850 - Min: 59 - Max: 92Wolfenstein The New Order , beállítások : 1920 + ultra :
2015-10-28 13:42:46 - WolfNewOrder_x64
Frames: 7334 - Time: 138906ms - Avg: 52.798 - Min: 44 - Max: 62Crysis , beállítások : 1920 - VeryHigh + 4*AA
2015-10-28 15:17:50 - crysis64
Frames: 7305 - Time: 149781ms - Avg: 48.771 - Min: 43 - Max: 80Remélem nem baj, hogy ezeket megosztottam veletek
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #5828 üzenetére
Jó lenne
, vagy esetleg egy 2600k, de persze én úgy vagyok CPU ügyileg, hogy ezekhez a végső esetben nyúlok.
Egyébként mikor megvettem ezt az Fx rendszert, azért nagyokat bámultam, hogy mennyit gyorsult, pedig "csak" egy 7850-et (1100/1400 ment) hajtott, de úgy tűnik, mindezek ellenére komoly ugrás volt, az akkori Q8300-as procimhoz képest, sajnos az 3,4Ghz-en is sokszor 70% környékén bírta tekerni max a vgat, mindezt lassan 3 éve.
Azóta is elvagyok vele.
de lassan váltani kell..
De ne off-junk.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Imre921 #5823 üzenetére
Imre bőven elég az Fx6300-am a GTX 960 alá [link]
De pl GTA5 alatt is 2*AA-al high és Vhigh között megvan a 60+ FPS, de pl BF4-es is multi alatt 100+ FPs, high-on AA nélkül, nem elég?
Egyébként én is szeretnék egy i5 6600k-t vagy 4690k-et, csak a gatyám rámenne, mert pl a konfigomat vinnék, max 50k-ért rammal együtt, akkor az újra mennyit is fizethetnék, ha csak a proci 70k körüli, sajna nincs rá keret
-
Dark KillerX
addikt
Tanúsíthatom, hogy Nv-n tényleg jobban fut a játék, igaz a 960-am előtt "csak" egy 7950-em volt, de az 1100/1600Mhz-en sem hozta azt a tempót,amit a GTX 960-am, ami főleg az első pályán, az esős pályán mutatkozott meg, ott VeryHigh-on nagyon szenvedett, a kis Tahiti
GTX-en ez a játék megint "csak" sokkal folyékonyabb, még ha feltétlen ez számokban, annyira nem is mutatkozik meg.
-
Dark KillerX
addikt
Ezt már én is akartam kérdezni, és a Windforce felíratnak nem kellene világítania?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #5797 üzenetére
Egyébként még annyit az Nv-s játékokkal kapcsolatban, amióta a gpum nem Amd-s, azóta proci kihasználtsági szinten nyertem, mert igaz gyengébb az 1 szálas teljesítménye az Fx-nek, de legalább most nem súlyt az Amd driverek gyengébb több szálas kezelése.Ennek jó példája a Dyning Light pl, itt sima 30% gyorsult a játék, pedig a 2 vga egy szinten van.
Egyébként a Wolfi nem kimondottan Nv-s játék, szimplán az OpenGl az Nv játszótere most is, mint anno Quake idoszakban😊
-
Dark KillerX
addikt
Hosszú idő után, újra próbáltam az új Wolfeinsteint, és a legutóbbi helyzethez képest, akkor még 7950-el próbáltam, most sokkal jobban fut.😊 Kb Project Cars érzésem van
-
Dark KillerX
addikt
Max a több vram miatt, de minden más ellene szól.Többet fogyasztanak, mikrolagg (7950-em volt tudom miről beszélek) és ezek a karik sem lesznek jobbak dx12 alatt, mert GCN 1.0-ok.Ha cserélnék nálam csak a 4Gb-os 380 lenne alternatíva, nem ezek a régi kazánok.Ráadásul a 280x-nem nem egy hibásodott meg, mert a Vram nem hűtőt.
-
Dark KillerX
addikt
Csináltam néhány mérést Star Wars Battlefront béta multi alatt, high és medium beállításokkal, ahol a videokari, 1477/ 7800 ment, a proci pedig 4200Mhz-en
High-on
2015-10-08 21:28:50 - starwarsbattlefront
Frames: 19819 - Time: 277906ms - Avg: 71.315 - Min: 69 - Max: 1012015-10-08 21:27:32 - starwarsbattlefront
Frames: 7082 - Time: 75484ms - Avg: 93.821 - Min: 68 - Max: 201majd pedig medium-on
2015-10-12 03:08:39 - starwarsbattlefront
Frames: 42664 - Time: 407344ms - Avg: 104.737 - Min: 83 - Max: 1342015-10-12 03:18:29 - starwarsbattlefront
Frames: 13874 - Time: 131891ms - Avg: 105.193 - Min: 81 - Max: 133Egyébként még annyit, ha SSD-re rakok a játékot, akkor talán még gyorsabb lett volna,de úgy gondolom, bőven jó így is.
-
-
Dark KillerX
addikt
Nálam az szólt a 960 mellett, hogy én cserébe szereztem, és nem került sokba, és a procim se hajtotta volna ki a 970-et, így ez lett, de ha boltba kellene választanom, akkor mindenképp 970
,
És neki a 2500k, azért 4GHz+-ra azért játékok alatt bőven elég lehet, ha nem tol rá még egy picit
-
Dark KillerX
addikt
Néztem a guru3d oldalán a hozzászólásokat a driverhez, és sokan panaszkodták rá, hogy nem stabil, hibázik, és BSOD - el is találkoztak többen .
Én egyenlőre annyit tapasztaltam, hogy tegnap azon az órajelen amin használtam a kártyát egyszer leállt Cod Aw alatt, de miután feljebb kapcsoltam a házhűtés, és a vga hűtés is, így már jó volt.
Érdekes, talán jobban terheli a driver a vga-t.
-
Dark KillerX
addikt
Új WHQL driver [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4886 üzenetére
Azért durva, hogy a Unity mennyivel jobban megy a 960-on ( még alapon is), mint 7950-en,amit ráadásul 1150/1600 pörgettem a játék kedvéért.
De ugyanez igaz a GTA5-re,ott is kb 20% a 960 javára,depl a F1 2015-is,kb 6-7FPS több a minimum,és itt hangsúlyozom,1150MHz-es 7950-ről beszélünk
-
Dark KillerX
addikt
Múltkorába ugye több problémám is volt, ami szerencsére megoldódott, igaz nagy rendtakarítás után.
Leszedtem a driver-t, DDU-al,a böngészőt, és minden plugint, leszedtem az Afterburnert, és leszedtem az összes benchmark programot, majd driver fel + a Physix, és a tuningot pedig Inspectorral eszközöltem.
Nem is ez a lényeg, hanem most jó a böngészés, nem akad, visszaveszi az órajeleket a kártya, és érdekesmód a sebesség, is megugrott.
Pl F1 2015 alatt a minimum 43-ról 48-ra nőt,és a GTA5-ben ahol eddig, 55-60FPS láttam, ott nem egy helyen 65+ FPS van.
Csak halkan jegyzem meg, ezt a szintet az 1150MHZ-re húzott 7950 sem tudta.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Trailblazer #4630 üzenetére
Oké, és már értem, de mint mondtam nekem furcsa, és szoknom kell AMD után, de értem, és egyébként tisztában vagyok azzal mire való V-Sync, és mi az a tearing, csak tényleg furcsa, hogy a 2 gyártó ennyire eltérően oldotta meg.
kisza25 Az biztos teljesen más világ, és kell egy kis idő, hogy megszokjam, de egy biztos, hogy jobb az NV, stabilabb, folyamatosabb a kép.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
trancemusic #4619 üzenetére
Figyelj azért nem ma kezdtem a pc-s ipart, szóval azzal tisztában vagyok, hogy egy több vga-s rendszerhez, legyen szó SLI-ről, vagy CF-ről szó, csakis Intel procit ajánlott tenni, abból is min. hasonlót amilyen neked van, de itt is akár az 5960k lehet a határ mondjuk 2db Titan X esetén.
A másik dolog amit írsz, az is egyértelmű, de itt is megint a személyes igényeknek kell megfelelni, de úgy gondolom, ha nekem mondjuk BF4-ben van low-medium-on mondjuk 80-100FPS, nekem elég, de lehet másnak nem, így úgy gondolom akinek kell low-medium beállítás mellett a 150+ FPS , akár BF4-ben, az vegyen egy erősebb Haswell-t, vagy Skylake-et, akinek elég a kevesebb is,de bőven 60FPS fölött van, az vehet FX-et, és igen úgy gondolom, hogy az AMD ár alapján, oda is helyezte, ahova való a proci, azért is kerül a legolcsóbb FX 40k környékén.
De úgy gondolom még egyszer, egyéni igényeknek kell megfelelni, és játékhoz bőven elég egy FX is, akinek kell több, mert 200 fölötti FPS-re van szüksége, nyilván nem FX-et fog venni
kisza25 Teljesen jogos
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4602 üzenetére
Már én sem használok, egyébként ami viszont +pont az NV-nek, hogy kikapcsolt V-sync mellett nincs tiering ( képtörés ) , ami AMD-n pl elviselhetetlen volt, és ott szinte muszáj volt V-sync-el játszatni.
Egyébként pedig, még annyit nálam is pl fő szempont a GTA5, az tényleg sokkal jobban fut, de pl szinte minden.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #4597 üzenetére
Ennyit kaptam amúgy, firestike alatt
Úgy gondolom a GPU score oké, de viszont az is igaz a Physis és a Combined kevés, de nem vagyok bench huszár, és egyébként az anyagiak nem is engedik, így ez nekem megfelel, és játékok latt, nagyon jól megy, csak szoknom kell még
RECSKA Nekem elég ez a proci, és egyébként pedig, 10-20% teljesítmény többletért, nem adok ki 20-30k-t, és amiket soroltál játékokat, nem játszok, viszont pl GTA5 alatt, vagy Witcher-ben, bőven jók az FX-ek
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4591 üzenetére
Bekapcsolt Sycn mellett ennyit kaptam Firestrike, és Valley alatt
Nekem ez a furcsa,hogy tényleg csökken a teljesítmény, mert 60FPS-ig, nem kellene hogy megfogja, és ez a kártya ezeknél a Bencheknél nem tud 60FPS-t.
A firefox pedig egyébként, csak akkor hülyül meg,ha "csak" a drivert, és physix-et rakom fel.
Full install mellett jó, és egyébként sajnos kénytelen vagyok ezt használni, mert a munkahelyi dolgaimat ( bérpapír, beosztás, egyebek ) , csak fox alatt tudom, megnézni, másik böngészőkkel, nem jó, és ezt a cég ki is hangsúlyozta, ahol dolgozom.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4589 üzenetére
1: A V-Sycn-el kapcsolatban,az hogy bekapcsolt Sycn mellett,pl Firesrtike alatt csökken a teljesítmény, pedig még a 60FPS-t, sem éri el a kártya teljesítménye
2. Artifact-nál pedig, az mikor túlhoztam az elején a kártyát, utána a stabil órajeleken csökkent a teljesítmény
, ergo pl Firestrike alatt, kb 2-3%-al kevesebb pontot kaptam a stabil órajeleken, és csak driver reinstall után javult meg
3. Na és a legutolsó, hogy Firefox alatt, csak akkor gyors a net, ha az egész driver-csomagot felrakom, ha kiveszem a 3d-s csomagot, az experience-t, akkor lassú a net ( görgetésnél darabos a kép,lassúak a videók) , akadozik, pedig SSD-ről fut a rendszer, ja és a hardveres gyorsítás kivan kapcsolva
Már előtte írtam
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grafirka #4584 üzenetére
Én is kb 5 év után jöttem vissza NV-re,és bizony a "nagy" hiedelmek ellenére,a driver-t,én nem bírom egyenlőre megszokni.Jó összességében jól funkciónál ,de sok a kérdés nálam,de remélem idő előtt megszokom, vagy különben megy fel apróra.
V-Sycn és a GPU artifakt
A V-Sycn-el kapcsolatban,az hogy bekapcsolt Sycn mellett,pl Firesrtike alatt csökken a teljesítmény,pedig még a 60FPS-t,sem éri el a kártya teljesítménye
Artifact-nál pedig, az mikor túlhoztam az elején a kártyát, utána a stabil órajeleken csökkent a teljesítmény
, ergo pl Firestrike alatt, kb 2-3%-al kevesebb pontot kaptam a stabil órajeleken, és csak driver reinstall után javult meg
Na és a legutolsó, hogy Firefox alatt, csak akkor gyors a net, ha az egész driver-csomagot felrakom, ha kiveszem a 3d-s csomagot, az experience-t, akkor lassú a net ( görgetésnél darabos a kép,lassúak a videók) , akadozik, pedig SSD-ről fut a rendszer, ja és a hardveres gyorsítás kivan kapcsolva
Kb már 10-er raktam újra a driver-t
-
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #4569 üzenetére
Hát nem
, és igazából ugye a tápcsati 8+6 pines, és a vga megy is szépen, 1477MHz-ig BOOST-ol , de a Vram-os nem tudok nyúlni, már 150MHz+ esetén képhibázik , és bizony a teszteket elnézve , itt nagyon is dobna a ram tuning , de szvsz vhogy csak kibírom
-
Dark KillerX
addikt
Tudom a tuning szerencse dolga , de hogy én akárhányszor veszek Gigabyte-ot mindig ennyire anti- tuning kártyát fogjak ki. Vhogy ezzel a márkával nincs szerencsém
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #4495 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest