- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
az is nagy szakértő lehetett
a furmárk 1 dologra jó max hőfokot mérni, de igazából még arra sem, mert normál használat mellett sosese fog olyan értékeket látni, stabilitást nézni meg egyáltalán nem jó
én azóta nem használom, hogy egy tuningolt kártyán furmark vígan futott 10 percet, majd kiderült, hogy kb 100Mhz-el lejjebb volt csak stabil
szóval tuning próbája az evés, azaz játszani kell -
bismillah
csendes tag
Még annyit kérdeznék hogy ment most ez nagy GTX 950 hype hogy ilyen gyors olyan gyors. Meg hogy fele akkora a latency és milyen jó ez nekünk stb stb.
De ugye ezek a technológiák alapból benne vannak a GM206 ban és a gtx 950 egy kicsit megnyirbált 960?
Szóval értelemszerűen jobb is. (a 960)Szóval arra akarok kitérni hogy nem éri meg megvenni még jó áron se 50K körül mert nem tud többet technológia szinten.
-
∂яσнυη
senior tag
Helló!
Próbáld már meg azt esetleg, hogy visszaveszed az órajeleket MSI Afterburnerrel az Nv referenciára! Vagyis a GPU clockot kellene 1127Mhz-re belőni.
-
Üdv!
Arról nem írtál, hogy most vetted-e a kártyát, és eleve ezt a drivert raktad fel elsőnek, vagy volt már fennt korábban másik. Én a saját tapasztalatomat tudom leírni, májusban vettem az Asus Strixet, ehhez járt a The Witcher 3-as játék, ehhez meg adott ki az nvidia egy drivert, a 352.86-ost, én azóta ezt használom minden gond nélkül. (GTA 5, BF4, The Witcher 3)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest