Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Piszkált vmit a szolgáltató,eddig 320-330 volt.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
-
VTom
veterán
válasz keIdor #70891 üzenetére
Szerintem inkább 1070 1080p-re való, a 1080 1440p@60Hz, vagy 1080p@144Hz-re.
1440p@144Hz-re és 4K-ra csak a 1080Ti, de 4K-n az is kompromisszumos. Nincs még igazi 4K-s kártya, szerintem az még a Volta kártyák között sem biztos, hogy lesz.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #70889 üzenetére
Ebben teljesen mertekben igazad van, csak az a franya optimalizacio nem akar sikerulni sok esetben es ott a baj.
Viszont tul nagy elorelepes most grafikaban nem varhato szvsz, mert az "uj" konzolok is boven levannak maradva tudasban.
Ez viszont tovabbra is csak akkor jo pont, ha az ember nem akar fejleszteni.
Tippre de nagyobb attores a grafikaban csak a kovetkezo generacios konzoloknal varhato majd....
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #70887 üzenetére
Erre mondom, hogy optimalizálni kéne. Nézzünk pár példát. Nagyon jó PC port lett idén a:
Wolfenstein 2: The New Colossus
Destiny 2
Star Wars Battlefront 2
Forza Motorsport 7Egy darab Asus GTX-1080Ti Strix van a gépben, alapon használva, ez 1960MHz környéki boost jelent.
A fent említett idei játékokban mindenhol megvan 3840x2160-ben a 60fps. Még TAA, SMAA is rá van téve. A 60fps olyan 95%-ban fix is. Vannak szituációk, amikor ez leeshet 55fps környékére, de nem gyakori, ezért merek leírni egy 95% fixet, mert ez közel áll a valósághoz. Ebből látszik, hogy nem kéne ide SLI. Az 5K meg a 8K ideje még nincs itt, ezek nem is játékra való monitorok, ne rohanjunk még annyira előre.
Az 1-2 éves játékokra meg jó 3840x2160@100Hz-re is. A Battlefield 1, Battlefront 2, Wolfenstein 2 alatt is kitol valahol 90-100fps-t még a kártya. Jó port, jól kell optimalizálni, ennyi a titok.
A GV102 ha hoz +40-50%-ot, akkor itt a 3840x2160@144Hz monitorok mellé a kártya.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #70884 üzenetére
Az explicit API-k miatt a multi-GPU nem gyilkolható le. Maximum a legacy API-kban, de a DirectX 12-ben és a Vulkan API-ban annyi eszközt detektál a program, amennyit akar. Vagy a WDDM-nek van szabványos multi-GPU módja, amire amúgy is kell támogatás. Ezt nem valószínű, hogy nem támogatná az NV, mert két évig foltozta a Microsoft, hogy végre jól működjön nekik. Nagyon pipák lennének, ha most mondaná az NV, hogy "kösz mindent, de mégsem akarjuk".
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #70882 üzenetére
Remélem a Volta-val eljön a multi-GPU sírjába az utolsó szög és azt bele is üti.
Optimalizálni kéne gyerekek... (ez a fejlesztőknek szól)Nem az a megoldás, hogy bezsúfolunk a gépház 2db 300W+ -ot fogyasztó szörnyeteget, amin üvölt a hűtés, vagy levivezed egy vagyonért. Ingázó-kiszámíthatatlan skálázódás mellett, meg nagyobb frametime-okkal.
El kéne engedni a fenébe, csak hátránya van, évek óta. Egy kártyát minden gépbe és normális szoftvereket írjanak.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Hardverapron PNY GTX 1080 XLR8 OC 140k Ft bolti garanciával
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Devid_81
félisten
Kozben kiderult, hogy megsem tamogatja a multi GPU-zast az uj Titan.
Valaki erre valami okosat esetleg, hogy miert 10xx kategoria a Volta?
Akkor most meg mindig nem tisztazott az uj generacio neve/szamozasa?
Vagy csak nem kerdezzek ennyit es kesz?...
-
nagyúr
Miért kell megölni a topikot azzal,hogy Abu85 is írhat ide ?!
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #70870 üzenetére
Nézd, GPU-t majd arra videókártyát tervezni egyikünk sem tud, szóval mindegy is.
Amúgy nem nevezném ezeket apró lépéseknek.
GF100->GK110->GM200->GP102 mind elég nagy ugrás volt, generációról generációra. GV102-nél is számítok a szokásos +40-50%-ra.Amit az Intel csinált a Sandy Bridge óta, na az az, amiről beszélsz. Apró lépések, meg kézifék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #70868 üzenetére
Na de meg is látszik ez az árazáson, 130k a 8700k most, hogy már beszerezhetőbb, szóval ha azt nézzük majdnem ott tartunk mint a Ryzen előtt, csak akkor 2011-es cumót kellett venni, és kb ennyiért.
(#70869) Keldor papa
Nehezen tudom elképzelni, hogy a kéziféken és a maximális profit számolgatásán kívül más oka lenne, és nem kötelező, én nem is fogom csak ha lejár a gari a 1070-ről vagy látok egy nagyon jó ajánlatot, mert játék amire megérné költeni sajnos nincs.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #70867 üzenetére
Százezer más oka is lehetett annak, hogy behozták a Pascal-t is. Látod a GV100 12nm-en jár most, a Maxwell meg 28nm volt. Gondolom sem gyártástechnológia, sem memória nem állt még készen arra, hogy "tömegtermeljék" a Volta-t. Meg még ki tudja mi volt az oka, hogy nem jött előbb...
Ezt úgyis csak az nVidia mérnökei tudják.Nem kötelező megvenni amúgy se minden évben az újat, meg úgy egyébként minden más is rohadt drága lett...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz keIdor #70865 üzenetére
Gondolom arra utal, hogy NV is behúzta a kéziféket és szépen apró lépésekben adagol, mint az intel.
Így fejlődés helyett szépen sokszor lehúzták a pénztárcáról a GPU-ra szánt rétegeket minden évben.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Titan az GV100. Az is marad. Teljesen másra való, mint a GeForce-ok. Ott tudsz mit kezdeni a Tensor magokkal.
A top elvileg 384 bites buszt kap, ahhoz 24 GB VRAM-ot lehet rakni. 16 GB 256 bithez rakható.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
ÁdiBá
veterán
A GV102-re épül az új Titan is ahogy látom a Volta.
Vagyis ebből jön a következő csúcs videokártya.Én azt hittem, hogy ugyan úgy lesz egy picike GV104 majd GV102.
Nyilván akkor igazak a pletykák, hogy a GV102 asztali GPU megkapja a 16 GB GDDR6 ot.
(#70861) Abu85 Értem, akkor már össze is állt bennem a kép, az nvidia tervez megint két felsőkategóriás terméket, ami 256-384 bites lesz.
Lásd 1080-1080Ti. Ez szerintem egyértelmű megint.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #70852 üzenetére
by Ryan Smith on March 26, 2014 2:30 AM EST
Nvidia updates gpu roadmap unveils Pascal architecture for 2016
2014. előtt már számolt az Nvidia a HBM-mel, de felesleges lett volna rohanniuk... meg úgy egyáltalán minek kapkodniuk már jóó páár ééve hisz az AMD alvó módba rakta magát.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #70850 üzenetére
Itt azért kérdés, hogy mit tekintünk új architektúrának. Régebben sokkal sűrűbben cserélték le a gyártók az ISA-t, illetve a memóriamodellt. Ma azért már jó ideje nem nyúltak ehhez. A Fermi volt az NV-nél az igazán új, míg a GCN az AMD-nél. De ha úgy nézünk az új architektúrákra, hogy azok nem feltétlenül hoznak új memóriamodellt, akkor pedig a Kepler-Maxwell-Pascal ilyen váltás, sőt mindegyik GCN iteráció. Ha a kódolási sémához kötjük, akkor az NV-nél a Maxwell változtatott, míg az AMD-nél a Polaris.
Leginkább azért nincs sok változás ebben a tekintetben, mert sem az NV, sem az AMD nem akar 4-6 blokknál tovább skálázni, nem feltétlenül éri meg. Emiatt a fejlesztések a blokkokon belül vannak. Ez is amiatt van, mert nagyobb problémákba futnak a rendszerek például attól, hogy a regiszterek allokációja még mindig statikus. Nem véletlen, hogy a Volta és a Vega pont erre reagált egy-egy kezelési móddal, ami persze a valós megoldástól még mindig távol van.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
A csúcslapka már kész volt. A Tesla V100 után sejthető volt, ez lesz a következő.
(#70848) proci985:
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #70850 üzenetére
A Pascal egy "nem tervezett" dolog volt?
Marmint hogy hogy ennek kellett volna jonnie Maxwell utan?
De az meg eroben/teljesitmenyben brutalis ugras lett volna Maxwellrol Voltara.
Mondjuk ha tul sok az FPS azert senki nem fog sirni
Pusztan szamok alapjan meg nehez lenne megmondani mi merre lesz majd.
Azt sem tudjuk mit merre fognak vagdosni stb.
De a Tensor Coreoktol szerintem a kistesok mind bucsut mondhatnak.
Az csak a felso kategorianak jar majd.
Ezek utan a nagy kerdes, a Ti ha lesz, az miben lesz kevesebb?
Memoriaval csak akkor jatszhatnak ha GDDR5X/6 ra valtanak, kulonben csunya lesz 8GB HBM2 vel a mostani 11GB utan.
Vagy 2x4GB 1x2GB combo meg esetleg ha az ugy megy..es egyaltalan van HBM2 bol 2GB os modul.
De tippre kevesebb cuda, nem lesz Tensor, es valoszinuleg GDDR6 lesz a csonkitas....
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #70846 üzenetére
Ez egy új architektúra, ennek kellett volna jönnie a Maxwell után. Számok alapján így is brutális... de mivel új architektúra, nem lehet a Pascalhoz mérni pusztán számok alapján. Ennek sokkal fejlettebb lesz a memóriakezelése, meg brutális a sávszélesség is. Teszteket várjuk meg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #70846 üzenetére
Es ekozben az "uj" SLI bridge a Voltahoz...
Elgurult ezeknek az osszes gyogyszeruk szerintem $599-ert...[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Erdekes ez a Volta cucc.
Sokan (koztuk en is) azt gondoltak, hogy a sima mezei verziobol kikapjak a Tensor core-okat es azzal is sporolva a hatalmas chip-en.
Olcsobb is lenne, es valoszinuleg huvosebb is.
Nah majd par napon belul meglatjuk mit teljesit.
De a sok extra amit benne hagytak kicsit rushnak tunik nekem.
Olyan mintha AMD-re akartak volna valaszolni...de arra mar evekkel ezelott megvolt a valaszuk.
Semmi nem surgette oket ennek kiadasara.
Anyagilag sincsennek nagyon megcsuszva stb stb.
Valoszinuleg a tuningja ezeknek mar nem lesz annyira egyszeru es nagyszeru.
Nem fogjuk ezeket latni 2GHz kornyeken leghutessel...de ne legyen igazam.
Mindenesetre arra tokeletes lesz, hogy megnezzuk a teszteket es legyen egy megkozelito tippunk, hogy a tobbi Volta kb mit fog tudni.Szerk: masik meg a 12GB memoria.
Pont mostanaban volt arrol szo, hogy az nVidia most szinte mindenhol duplazza majd a memoria meretet az uj kartyain ezzel is elkerulve az esetleges gondokat.[ Szerkesztve ]
...
-
ÁdiBá
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DeckardCain #70837 üzenetére
a titan Z is ennyi volt eredetileg. csak aztan lefeleztek az arat amikor kijott a 295x2 feleannyiert, meg egyebkent se adtak el belole mennyiseget.
3000usd, na hat erre se en vagyok a celcsoport.
(#70841) Devid_81: hat VRnel ahol egyreszt egyaltalan nem megy a multiGPU (meg ha egyebkent a jatek supportolja se), masreszt meg 2x1440p@90fps fix az elvart minimum (az igy majdnem 4K@90) amit meg meg szokas kuldeni egy jo 1.3-1.4 koruli supersamplinggal, szoval kb a 4K @ 120 / 144Hz lenne az optimalis. nem arrol van szo teljesen mas elmeny meg mas dolgok fontosak vele, de azert amikor project carson max 1.3mas supersampling mellett tudja csak a gepem a 90fpst low beallitasokkal az azert ugy valahol minimum gaz. es az az engine nem VRben hasznalja mindket kartyat, legalabbis a pCars1 remekul ment multiGPUval.
szoval ha a 2080 gyorsul megint a ketszeresere az 1080hoz kepest en tudnek mit kezdeni a teljesitmennyel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Puma K
nagyúr
Azt hittem hirtelen, hogy Lisa Su tartja a mikrofont
-
Devid_81
félisten
Mennyi lesz a kistesok ara ha ez ennyibe kerul b.zz?!
Es meg azt hittem naivan majd a Vega lenyomja a Ti arakat...erre ezt meg sunyin kiadjak es ennyiert...
Kivancsi leszek az elso tesztekre.
Viszont azt hozzatennem, hogy jelenleg a Pascalok is szinte elegek mindenre amennyiben nem 4K rol beszelunk, szoval most olyan nagy vagy nincs cserere....
-
h1mpi
félisten
Akkor tavasszal jönnek a kistesók lehet cserélni
Fully electric lifestyle!
-
ÁdiBá
veterán
Ez elég sunyi módon kijött a piacra.
Ahhoz képest hogy senki nem várta hogy idén kész lesz a Volta...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
Ayaúristen!
-
sqpp
őstag
Na ez nekem kell!
Netes munkámra tökéletes lenne[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Most a 3D nél a képet hogyan kapom meg a monitorra?
Tudnátok benne segiteni ?
Azért kérdezem mert 120 Hz / Fps van irva a szemüvegre, vagyis akkor 60-60 jobb és bal lencse, probálom a legjobban konfigurálni a dolgot, én azt hittem hogy csak 60 fps el müködik ez a dolog, és 120 fps nél ugyan úgy megmaradt a 3D csak a kártya már 100% dolgozik, mig 60 fps nál aludt.ÁdiBá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #70829 üzenetére
Persze. Ami nem biztos, hogy működne, azok az energiagazdálkodási dolgok. De a többi csak mikrokód kérdése, amire igazából vakon nagyon nehéz összetákolni egy BIOS-t. A gyártók azonban nem vakok ebből a szempontból. Nekik megvannak az adatok az Inteltől.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Devid_81 #70823 üzenetére
Senki sem tudja, hogy mi lesz. Az Intel ismét egy csomót módosított az útitervén. Folyamatosan csúsztatni kell a termékeket a 10 nm-es gondok miatt. Már ott tartunk, hogy a Cannonlake meg sem jelenik, pedig eredetileg csak egy év csúszásról volt szó. Szóval megint kell várni egy pár hónapot, mire döntenek a készülő termékek sorsáról.
(#70822) Keldor papa: Gyári támogatás mellett az IGP is menne. A userkének azért nem megy, mert egymaga rakta össze és sok dolgot nem ismer, de egy alaplapgyártó tudja, hogy milyen mikrokód vonatkozik az IGP-re.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Palit JS,MSI (de nem az armor),eVGA,Asus strix,ezekkel nem nyulhatsz mellé,giga sem rossz de ott a ventik minöségével szokott baj lenni,azokból ki kell fogni melyik jó melyik nem mert néhánynak tejfölöspohár vastagságu a ventije meg a keret ami körülötte van.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ne vegyél zotac minit,nagyon gyenge a vrm.Nem is a fázisok mennyiségével van gond,hanem a minöségével.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #70822 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lesz azzal a 8 magossal.
A multkor a Guru3D forumon mar olyat is irtak, lehet megsem lesz belole semmi.
Csak egy refresh lesz a 6 magosnak, mert kulonben az intel maga alatt vagja a fat stb.
Mindegy majd meglatjuk mi lesz belole.
Meg addig a csiszolt RyZen is kijon. Meg az is jo lehetne ha nem GloFo lenne a hatterben......
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #70821 üzenetére
Abban viszont biztos vagyok, hogy pl. minden Maximus 8 elvinné a 6 magost is tuningolva. Nagyon jó VRM van a Maximus 8 Formula-mon, meg a Hero-n is.
Lehet az iGPU nem menne, de szerintem nem sokakat érint.
Onnan, hogy kiderült, hogy a Z370 csak egy módosított Z270, már tudtam, hogy csak az akarat hiányzik.A Z170 meg csak az Optane-el kevesebb.
Mindegy, én az i7-9700K (8 mag/16 szál) + Z390-re várok most, kijön, meglátjuk mennyit kérnek majd érte, mérlegelem majd akkor, hogy kell-e nekem és ha igen, arra váltok.
Jelenleg az i7-6700K@4.6GHz (1,3V) szerencsére elég.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #70820 üzenetére
A tapellatas korul biztos vannak elteresek ezt nem ketlem.
De sztem barmelyik ertelmesebb z170-270 megbirkozott volna ezzel.
Gondolom a full fapados lapok valoban nem tudtak volna kezelni az ujakat, igy egyszerubb volt kitalalni vmi okosat es eladni a chipseteket ujracsomizva parszor.
Aztan lehet nincs igazam....
-
-
proci985
MODERÁTOR
van ra tartalom.
szimulatorok kozott gyakorlatilag az osszes tamogatja (en Project Cars 1-2ot es Dirt Rallyt tolok, de iRacing es Raceroom is ok plusz Assetto is de azt en meg nem probaltam). project cars 2 gyonyoru.
grafikailag pl a Climb eleg jol nez ki, de ott a Arktika.1 es a Robo Recall is, utobbi ketto teljes erteku FPS. a regebbiek kozul a Doom3nak van teljes konverzioja es sokkal de sokkal jobb a Doom VFRnel (utobbit en refundoltam mert egyszeruen nem mukodot mechanikailag).
lassan kb az osszes kategoriabol van valami ertelmes bar tenyleg fiatal a terulet.
ket dolog zsenialis vele: egyreszt olyan, mintha egy 100+"os kijelzon jatszanal masreszt van kezed tehat azzal lehet celozni. teljesen mas immerziot ad, egy masfel meterrol nezett 55"os kijelzohoz es egy surround/eyefinity setuphoz kepest is.
Viszont mikor fognák a kezemben egy fegyvert és azt látnám mint a The Evil Within játékban, hogy majd beszarok mikor jönnek a zombik, na arra megérne rendszert épiteni, meg egy szobát fentartani üresen, hogy ne törjek zuzzak közben.
Sunshine Arizona es Arktika.1 pontosan ezt tudja. es hatalmas feeling, hogy tenyleg a fegyverrel lehet bennuk celozni. Doom 3 VR mod szinten pontosan ezt tudja, bar azt a jatekot eredetileg nem VRre talaltak ki, de par szempontbol remek. Meg ott a Dead Effect 2 amit topikban tobben is mondanak, hogy szuper es hasonlo kategoria. Vagy a Superhot, ami amennyire ronda, annyira zsenialis mechanikailag (Te vagy Neo). Es elvileg ott az Onward.Ismerosi korben jelenleg harom ember agyal, hogy kene neki es egy mar vett is utana miutan megmutattam nekik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ÁdiBá
veterán
Én is nézegettem a VR, az Ipon oldalon szokott lenni az a benéző, ahol kiprobálták a dolgokat.
De mikor ilyen mese figurák meg ilyen mese az egész, nem tudom elmagyarázni.
Az nekem felnött emberként nem jön át...
Viszont mikor fognák a kezemben egy fegyvert és azt látnám mint a The Evil Within játékban, hogy majd beszarok mikor jönnek a zombik, na arra megérne rendszert épiteni, meg egy szobát fentartani üresen, hogy ne törjek zuzzak közben.Azért nem értem mert mutatják lehet pinpongozni meg teniszezni, táncolni, bakker azt élőben a legjobb csinálni minek ahhoz VR?!
De zombikat nem gyilkolhatsz az utcán, na akkor lenne értelme a VR-nek.
Na meg a grafika ami nagyon zavar... hogy hát nem mondanám szépnek...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mondjuk bele kellene rakni annyi pénzt, amennyit a Sony belerak a saját VR platformjába. És akkor lenne jó tartalom is hozzá. Addig amíg az Oculus és a HTC biztonsági játékozik nem fog csak magától jönni a tartalom. Illetve fog, exkluzívan a PSVR-re, mert az a rendszer eladást is produkál, ráadásul sokkal egyszerűbb rá fejleszteni.
A PC egyetlen reménye a Mixed Reality platform.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz proci985 #70803 üzenetére
A VR-el az a bajom nincs normális játék rá, meg teljesen más közönségnek szól.
Én amit láttam VR - ben az valami nagyon buta grafika, ilyen gyerekeknek való dolog...
Személy szerint a játék szintű VR érdekelne, tehát mondjuk egy DOOM játék, VR-be átültetve. Az már valami lenne.ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Tiszta haszon ez a bitcoin bányászás... [link] Valakinek....
-
-
ÁdiBá
veterán
Valahogy éreztem, még az a szerencse hogy nekem inkább régi játékokhoz kell, azokat szeretném kipróbálni.
Na meg nem beszélve arról hogy a StarCraft2 is tudja, ami nekem favorit.
De pl egy GTA5 alatt, vagy újabb játék alatt örülünk ha élvezhető szinten megy a játék, nem hogy még 3D-ben.Kicsit érezni a piacon is hogy szét vállik...
Amikor vásároltam a 4K TV-met akkor is lebeszéltek a 3D-ről amit a TV nyújt.ÁdiBá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Áh, le se szarják. Kb. meghót a sztereó 3D. Egyedül a TriDef frissülget, de az is csak szőr mentén, csak amiatt, mert az LG és a Samsung még mindig rak bele pénzt. De ez ma már zsebpénz szintű ahhoz képest, amit régen kaptak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest