Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz peasantx #5287 üzenetére
Én meg az olyan embereket bírom mint te, hogy követed minden lépésemet úgy hogy kb utálsz.
Ti ilyen ön sanyargató emberek vagytok?
Ha én valakit utálok vagy nem bírok vagy nem érdekel amit csinál akkor nem nézem nem követem stb.
A szavaidból csak annyit tudok leszűrni, hogy masszív megfigyelőm vagy aminek én csak örülök hisz minden megtekintés számít még ha egy fillért sem kapok érte.Jön hamarosan az Uncharted 3 videó azt is majd nézd meg plz mert az is mikrofonos lesz.
Hasonlóan jó klasszikus Tirexi gondolkodás menettel.Amúgy meg baromira félreérted a dolgokat...
Nem azért írtam ide azt a nyelvi dolgot mert azt akartam, hogy mindenki bólintson rá hanem nem akartam azt a topic-ot szét offolni ilyen hülyeségekkel. Ennyi.
Erre te az vontad le, hogy ide szaladtam segítségért meg támogatásért..
Ugyan már ébredjél fel...Tudod hány olyan ember jön mint te már évek óta megmagyarázni a dolgokat? Tudod hány? Nagyon sok. Olyan emberek akiknek nem tetszik a másik ember arca vagy a véleménye.
Mi a probléma? Az hogy meg tudom mozgatni az embereket? Az a baj? Te nem tudod? Miért nem tudod?
Vagy az a baj, hogy bejött nekem az ami neked nem vagy mi? Hmm? Mi zavarja a lelki világodat barátom? Meséld el nekem. A Tirexi név? Nem tudod ignorálni? Akkor itt nem nekem vannak komoly gondjaim...Az ilyen embereket röhögve szoktam elküldeni melegebb éghajlatra mert baromira nem tudnak érdekli a meglátásaik. Főleg ha még mondjuk alapja sincsen csak van szabad 1 órájuk írogatni.
De tudom, te egy jó akaró, diplomás, több nyelvvizsgával rendelkező családos apuka vagy még véletlenül sem egy Tirexi utáló troll.
Nem hinném, hogy az előbbi fent említett emberke lehetsz, hogy ha képes voltál csak azért beregelni ide, hogy leírd a kis véleményedet amire a kutya sem kíváncsi főleg nem én.
"hogy TE nem tudsz angolul, mert attól csak te fogod kevésbé élvezni a játékokat/filmeket/sorozatokat"
Ez a "TE nem tudsz angolul" szövegelésed meg nevetséges és unalmas már. Úgy csinálsz mintha MO-n csak én lennék az egyedüli ember aki nem beszél perfekt angolul. Ne röhögtessél már... fogadni merek még te sem beszéled csak lököd itt a rizsát mint minden más hozzád hasonló delikvens akikkel találkoztam.
Messziről jött ember azt mond amit akar, szokták mondani.Vicces hogyan próbálsz itt lejáratni. Azzal már elkéstél pár évet már megelőztek többen is.
Már mind1 mit kapok itt nem számít semmit sem, nem változtat semmin.
Továbbra is ugyan annyiért veszem a kenyeret meg a benzint mint akár ki más. (értsd ahogy kell)Innentől a te hsz-eid tabu téma nekem és ignorálom mert nem tud érdekelni. Köszi, hogy írtál.
Jó volt nevetni egyet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest