Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #7995 üzenetére
Asszem egyszer már írtam, hogy Doom 3-at IGP-vel kezdtem el, hát volt pár rész, ahol nem tetszett neki, pedig AA nélkül nyomtam, igaz csak HD3000-el. Max Payne 1 komoly füstjeleneteknél már szaggatott rajta, de ezt leszámítva vaj simán ment, igaz 2001-es játék.
Az is igaz, hogy 660-al azért több ideig el lehet lenni, mint egy 750-el. Nem tudom, te érzed, hogy mire van szükséged. Netre, HD filmek nézésére az IGP is szépen elég.[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #7991 üzenetére
Ha javarészt konzolozol majd, PC-n net és filmnézés, meg esetleg régebbi játékok, akkor oda a 750 is bőven elég. Milyen régebbi játékokkal szeretnél majd játszani? Nézd meg mit hoz az IGP és utána döntsd el, hogy mire van szükséged.
(#7987) players111: Ne ám! Küldd el nekem, majd én gondját viselem. Úgyis nemsokára jön a fa, amit majd el kell hasogatnom...
(#7992) BlackSoft: Ha biztosra akartok menni, akkor kérdezzétek meg tőle, nektek biztos elmondja.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #7985 üzenetére
Mondjuk nem egy kategória a kettő. Volt 570-em, aminél valamivel erősebb a 660. Sok mai játékhoz is elég, persze van, ahol már elfogy az ereje, a régiekkel meg bőven nem lenne gondja. Persze az is kérdés mit értesz régi játékok alatt...
Én a helyedben megtartanám a 780-at. Mostanában nekem sincs sok időm (talán kedvem sem annyira) játszani. Általában ősszel és télen jön rám a játszhatnék, akkor meg jól jöhet az ereje, főleg, ha esetleg valami újabb játék megtetszik.
Ágyból joy-al szoktam PC-n játszani, fotelből (mert azért abban is el lehet "feküdni", és kényelmes ) meg bill-el és egérrel. Úgyhogy ez nem kifogás. -
törölt tag
Norb! Holnap nagy nap lesz. Belevàgom a baltàt a zotac 580-as kariba.
-
Daemon75
tag
Hát emberek hogy mit találtam... Nézni akartam valami kis játékot a telómra , és ebbe botlottam. "Asztaldenemszék" alkalmazás. Én már szénné röhögtem magam. Kerestem egy videót róla nektek, ezt lessétek!! (aztán lehet már tudtok róla csak nekem új ) [link]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #7980 üzenetére
Ja, idáig már nem süllyedsz le? Nincs plusz hő, fogyasztás, régi játékok megyegetnek rajta, még újból is pár, igaz erős kompromisszumokkal, de úgy sem játszol annyit, ha igen, akkor is régiekkel.
Ennyire rááll mindenki a konzolokra vagy mi lesz itt?(#7981) Th1sN04ll: Nem tudom, csak gondolom.
(#7982) h1mpi: Mi ez a nagy meglepődés?
(#7984) h1mpi: Igen, másodállásban és még nem is fizet rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nekem jön egy 780 Phantom. Ha elmegy a Classim, akkor el leszek azzal egy ideig.
Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
Most hogy mondod elég bika az a 650-es kártya
Lehet én is eladok a 2 GTX 780-at. tök felesleges.
Tirexi vett valami keményebb Nvidiát. a GTX 650 még tüzetoltani se jó. -
h1mpi
félisten
Valami jó április 1.-i videó? Valamit unboxingoljál! Valami baromságot
-
gabor0077
aktív tag
Konkrétan 2-3 küldetés más KICSIT. Nagy eltérések nincsenek. Nekem pl az angyalos küldetésnél nem kellett konténerekkel vacakolni, de a vége meg nekem is ugyanaz volt mint neked, hogy jött a főangyal és kinyírt mindenkit... Annyi még, hogy a végén mikor szabadon mehetsz a sztori után nekem egyfolytában naplemente van. Jó karmával meg nappal.
A szikla erővel elég nagyot lehet funolni, ha kifejleszted a végtelen dash-t Ellöksz minden szembejövőt a francba Meg csata közben elvileg kevesebbet sebződsz, és közelharcra sztem a szikla a legjobb
(#7958) Tirexi
Ugyan hagyd már ezt a szart, és gyere Titanfall-ozni
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Tirexi
addikt
Ezennel befejeztem a TESO-t.
A játék egy nagy shit.
Az hogy nem tudok megölni egy k........ m....... sz...... b...... mobot az már nevetséges.
Lag-os az egész később reagál minden és nem ad pénzt a játék.. ez egy vicc.
Nehogy tudj magadnak valami normális cuccot venni. 1 Gold a mob-ból. Ez semmi más mint hogy fizesd a havi díjat évekig. Hát meg a nagy sz@rt azt.Ennyi befejeztem. Időrabló szar mint a többi MMO.
Na vissza a valóságba.
-
Tirexi
addikt
Naval Strike káromkodás: [link]
Ehhez én béna vagyok. Marad a TESO. -
h1mpi
félisten
Nekem holnap teszik vissza a forgalomba. Utána gogogogogogogogogogogo
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz bombibmw #7945 üzenetére
Nagyobb bevétele lesz mint a BF4-nek.
gabor0077:
Te Gábor a szikla erőnek mi értelme van az inFamous végén?
Csak mert nem tudom hova használni már.Amúgy tervezem hogy a gonosz vagy milyen piros vonalat is végig tolom. A kék szálat vittem végig.
Érdemes kitolni a pirosat? Változik sok minden?[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
No PaniC
-
h1mpi
félisten
Motorozni fogok konzolozni nem ASUS Matrix lesz (SLI?) , ha kijön, addig meg a Phantom 780
Ja "megvettem" a kecske szimulátort pc-re. Holnap kipróba
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Na,ezt most nem értem.
Akkor miért nem hagyod meg a Classit,miért down-olsz 780-ra?
Mondjuk lehet,hogy (#7940) Th1sN04ll-nak van igaza és belefekteted egy XONE-ba,vagy PS4-be,meg mociba.(#7938) Th1sN04ll :
Most csak egyet használok,a másikra nincs szükségem,de azért kell a garihoz,ha elromlik egy venti.
Corsair-ral vedd fel a kapcsolatot,hátha.
De lehet,hogy van valahol Ebay-en,vagy egyéb online turkálókban is.[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Th1sN04ll
senior tag
Látom alacsonyan szállnak a vga-k Sok sikert mindkettőtöknek
-
cyberkind
félisten
100-ért megéri eladnom a 780-omat?
Sima Asus ref, bő 2 év garival, dobozzal mindennel.(#7929) h1mpi
Király, akkor azt meghirdetjük.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Th1sN04ll #7913 üzenetére
Akkor ezt választom, már csak valami normál házat kell találnom és kész a konfig, köszi.
Kezd elegem lenni abból hogy veszem a drágábbnál drágább cuccokat, és a netezésen kívül mást nem csinálok, vagy max régi játékokkal tolom amikhez nincs szükség ilyen gép, ps4-re alig van valami, ps3-mas játékok meg nem jók a 4-re.[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz cyberkind #7911 üzenetére
Szerintem ha csak 3D filmezésre kell mindenképpen jó választás, sőt még belépőgamelésre is, persze kompromisszumokkal Főleg hogy ahogy nézem adnak hozzá 34 ezer ft értékben játékokat, meg az elmaradhatatlan daylightot, amikből esetlegesen még lehet egy kis plusz pénz is!
Megkérdezhetem miért van downgrade? Persze semmi közöm hozzá,csak kíváncsi vagyok, esetleg kihasználatlanság? Ha konzol akkor miért nem ps4? Vagy az nem kompatibili esetlegesen ps3-as játékokkal? Elég láma vagyok konzolokban
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
azért a tulaj fejét megnéztem volna, hát nézd meg kilapult
Tirexi:
Délutános műszakod van most? Nekem meg van a BF4 de ha 10 órát játszottam vele sokat mondok, van még mit heggeszteni rajta, nem dlc-ni kéne ha nem kijavítaniEgy délutános műszakot átvállalok, néha az otthol melózás nagyon unalmas, hiányzik nekem a régi szép idő, meg a munkatársakkal való marhulások még anno
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Kijött a BF4 Naval Strike! Toljátok!
Én megyek dógozni. -
norb55
őstag
válasz Th1sN04ll #7904 üzenetére
Lerakta a földel teli kanalat, úgy roppant össze mint valami papírdoboz.
Nekem is volt egy gasonló emlékem, csak az utánfutó volt. Úgygondolzik elmegyünk kőporért, csak nemvolt ott a rakodógépes. Úgygondolta egy fuvarozó mejt megrakja , Hát a szemem látta előtt rádobta a markolót szegény utánfutóra, az meg úgy roppant össze mint valami konzerves doboz.Legolcsóbb intel procit vedd meg,
Tirexi én szarral nemjátszok, amúgyis én is megyek kettőre melozni.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Ezért van az hogy azt szokták mondani akkor van elsőbbséged ha meg is adják, plusz szerintem olyan hogy bizalmi elv nem létezik, én épp ezért állok meg minden kereszteződésben, még akkor is ha nekem van elsőbbségem, mert lehet hogy a másik fél nem úgy gondolja
Csóró merci még azért kacsingat ott kilapulva, mekkora már, gondolom egész nap kerülgette, és megunta
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
-
norb55
őstag
Azért van 1-2 luxusautó is amiből szerintem nem szálltak ki élve.
[link]Egésznek eggy a lényege, egymásra kell figyelni, soha nem azt kell nézni kinek van elsőbsége, mert nemmindig adják meg. Nem mehetsz bele bisztossan , mert tudod neked elsőbbséged van, és tuti nemfognak elütni.
Pesten mennyi embert látok, zöld van és csak előre néznek, nem is néznek se jobbra se balra.
Démon a levesbe van.
Th1sN04ll Én jogsitse adnák csak úgy mindenkinek, főleg nem autót. Az a jó aki saját kezülek dolgozik meg érte és tudja mekkora értéke van egy autónak vagy motornak, azok álltalába figyelnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest