- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Figyelj ez semmi más nem volt itt a barátunk részéről mint egy újabb lejáratási próbálkozás.
Nem érdekli őt sem a nyelvvizsga sem egyéb ilyen dolog. Az volt a cél, hogy lejárassuk Tirexit a "rajongói" között.A pixelcsöcsös beszólás is csak azért volt, hogy próbáljon idegesíteni. Holott mindenki tudja pl egy Skyrim esetében, hogy a férfi játékosok jóval több %-a csinál női karaktert mint férfit. (és ez a legtöbb RPG-re vagy MMO-ra igaz)
Nem kell hozzá messze menni. Fel kell menni a Nexus-ra és meg kell nézni a feltöltött képeket. A képek 80%-a női karaktert ábrázol és nem hinném, hogy azoknak a képeknek női tulajdonosaik lennének.
Továbbá ott vannak a női ruha tervezőik is stb stb stb lehetne ezt estig elemezni...Nem! Ez nem így van! Csak Tirexi megy női karakterrel mert arra veri.
Megnézném egy Tomb Raider-ben hogyan megy férfi karakterrel valaki is. Vagy lehet akkor nem is játszik vele.
A lényeg az egész szövegében az, hogy csak én vagyok a rossz, én nem tudok csak angolul, én csinálok csak női karaktert, stb stb stb... Látni kell a sorok mögé emberek. Ennyi az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest