Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bombibmw #42795 üzenetére
Nagyon szomorú,hogy azokat az embereket b@sszák át akik nagyon sok pénzt hagynak ott náluk.
#42797 cyberkind :
Nem követem az ipon-al kapcsolatos híreket.
Ahogy írtam is,még egy szöget se vennék tőlük.
Gondolom nem semmiért kerültek abba a helyzetbe,és ezzel előtte teljesen tisztában voltak,hogy benne van a pakliban. Ennyire érdekli őket a fogyasztói társadalom,akik ott hagyják a "fizetésüket" is akár.Egyébként teljesen igazatok van, csak itt nálunk lehet ezt megcsinálni, sehol máshol nem mernék, itt meg a pofádba röhögnek, de főleg az iPon-nál.
Itt meg sem fordul a fejükben,mert tisztában vannak vele,hogy csúnya ráb@szás volna belőle (és nem egy 20-30 fontos kuponért,hanem egy fél kifliért is.),plusz lejáratás nem kicsit. Itt minden egyes penny-ért megharcolnak,hogy náluk költsd el.És van service,support,minden.
2 év után ami még sosem történt velem,elhalt egy alaplap az otthoni gépben (vmi usb-s sz@rság,és emiatt nem tudott sehogy sem indulni a gép). Nulla tuning,minden teljesen alapon. Amint felvettem a kapcsolatot az eladóval,2 nap múlva jöttek az alaplapért. 2 múlva jött az sms,hogy hétfőn érkezik az új alaplap (hétvége miatt nem tudott hamarabb jönni),vagyis 25.-én jön egy új alaplap.
Így működik egy hibátlan szerviz,szolgáltatás,ügyintézés,garancia.
És ez nem egy komoly bolt Angliában.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
válasz Sebestyen01 #42784 üzenetére
#42785 Erdei88 :
Ez Mo.
És egy kicsit sem vicces.#42793 cyberkind :
Ami jár az jár.
Ebben a kategóriában már nem a pénzről szól.
Csak a magyar boltoknak. Akik szépen eladják a kódokat. Vagy oda adják ismerősöknek rokonoknak (teljesen inkorrekt a nem kevés pénzt ott hagyó vásárlókkal és korruptív).[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #42788 üzenetére
Régebben az összeshez kaptam még volt hogy kettőt is A 980-hoz már nem kaptam és azóta se
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #42784 üzenetére
Tisztelt xxx,
A gigabyte kártyák nem vesznek részt az akcióban, így nem jár hozzájuk ajándék kupon.
Tisztelettel,
Hoppál Norbert
iPon Computer Kft.Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
válasz akoska07 #42775 üzenetére
Nincs feltüntetve hogy jár az a baj. Mondom biztos elfelejtették kiírni , megkérdeztem. Azt mondták sajnos ehhez nem tudunk adni , doboza sértetlen volt gyári ragasztószalag, és pánt, abba csak egy egéralátét volt.
980 Ti Matrix Platinumhoz jár . Vehetem meg a játékot külön, kapják be....
-
nagyúr
Ezek a magyar boltok !
Sajnálatos,de ez van.
Nincs erőm megkeresni az nv promót erről.
De egyértelműen le van írva.
Értelmes boltok honlapjain kezdő képernyőn volt a promó,ezzel is biztatva a vásárlókat.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Tök mindegy hogy jött be.
Jár hozzá és kész.
Ezért a bolt a felelős,hogy ott legyen.Amúgy Ipon-tól én egy 100ft értékű cuccot se vennék.
ASUS-hoz jár elvileg
Vicc az egész... mi az hogy elvileg...Ahogy TTomax is írta,NV csak úgy küld kódokat a Division beta teszthez is.
Én is kaptam.
Lassan már 3 kódom lesz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #42774 üzenetére
Én az Aqua-tól külön kaptam a két kupont és a Gta-t, szép nagy doboz volt az egész.
-
nagyúr
válasz norb55 #42768 üzenetére
Ennél komolyabban kell fellépned,mert jár hozzá.
Nem bolt függő a dolog,az NV adja 970-től felfelé február nem tudom hanyadikáig.
Bátran megmondhatod nekik,ne nyeljék be a kupont ami neked jár.Ha jól emlékszem úgy volt leírva,hogy a dobozba kell benne legyen a kupon.
Vagyis,ha nem nyitották ki a csomagot akkor benne kell legyen.
Nem bolttól kapod,hanem az NV-tól.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #42771 üzenetére
És eladtad már?
-
norb55
őstag
-
bombibmw
veterán
válasz Erdei88 #42762 üzenetére
Másik 970-re, mivel most adnak hozzá TR-t és egeret is.
Ha megvenném a játékot, rosszabbul jönnék ki.
Ha elviszik ennyiért a karit, akkor jó, ha nem viszik el addig, amíg tart az akció, akkor megtartom.akoska07:
Na igen.cyberkind:
Persze, lesz majd itt is, de így lagalább kipróbálhatok megint egy új kártyát.
Nem veszek megint 980Ti-t, mert felesleges nekem.
Ezért is adtam el anno szinte elsőként a topicból és váltottam vissza.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bombibmw #42761 üzenetére
Ettől 10000% ,hogy nem lesz amd kártyánk.
Gyiku,ha így folytatja,abba hagyhatja az írkálást a topicba,mert senki nem fogja látni amit ír,mehet vissza a gyökerekhez (amd topic).
Pedig már majdnem fejlődött vmit.
Hiába nahh... van akire a koszon kívül nem ragad más.#42765 cyberkind : Rosszul látod
Az enyém zöld és fekete.
Kellene neked egy rendes (mátrixos) szemüveg.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
gyikuék kezdik megfertőzni a topic lakóit.
Már be is pirosodtatok.
Lassan AMD VGA-tok lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Milyen szép!
-
Erdei88
veterán
Ilyen Asiq-ot se láttam még
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #42742 üzenetére
én nem, engem nem érdekelnek a reklámok
Fully electric lifestyle!
-
-
daveoff
veterán
A prémium felhasználókból befolyt összeget mire költik, tudja valaki? Várható valami komolyabb fejlesztés az oldalon, vagy valami?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sebestyen01
őstag
válasz TTomax #42734 üzenetére
Persze van jobb, hogy ne lenne, de en 27ert vettem a hyperxet, ebben az arsavban szerintem a topban van, es nagyon kenyelmes, viszont igen egy hangkarival, plusz egy jobb sennheiser komboval alazni lehet majd nem mindent! Gondolkozok amugy egy hangkartyan, nem mint ha a deluxe hangcucca nem lenne eleg, de szerintem hagy a fejhallgatoban nemi tartalkeot az biztos!
Mondjuk azt hozzateszem en ha van idom csak Armored Warfaret jatszok ott meg eleg nekem ha jol duborognek a lovesek
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Sebestyen01 #42733 üzenetére
Erről nekem egészen más véleményem van.Ha egyszer teheted szerezz be egy jobb fülest megy egy dedikált hangkártyát,magad is megfogsz majd lepődni ha egy fél év használat után visszaveszed a régit.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Visszavettem a G930 fülest egy picit,meg a HyperXet hát a sennheiser+xonar az egy teljesen más világ,nagyon markáns a difi a többi füleshez képest.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Abu ideszokott a Maxwell off topikba! Himpi csinàlj már valamit azzal a kóddal mert boldog boldogtalan feltöri.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Neoteric #42706 üzenetére
Mert az új és modernnek tekinthető architektúra. A Keplerből nagyon sok olyan dolog hiányzik, amely ott van a konzolokban és a Maxwell1/2-GCN1/2/3-Gen8/9 architektúrákban. Az egyik legnagyobb gond a konzolos kódok miatt a shared memory atomics lesz. Az ilyen műveleteket a TFLOPS-októl függetlenül nagyságrendekkel lassabban végzi a Kepler, mert LUU (lock update unlock) mintát alkalmaz, míg a felsorolt architektúrák natívak ebből a szempontból, de ami a legfontosabb, hogy mindegyik biztosít CAS-t (compare and swap). Semmit sem érsz el a TFLOPS-okkal és a GB/s-okkal, ha a jellemző shared memory atomics kódok futtatásához szükséges tudás hiányában ezek nagyon körülményesen futnak a hardveren, és egy csomószor arra kényszerítik az ütemezőt, hogy állítson le minden munkát, amíg a címzett memória nem válaszol. Ha már úgy adta a sors, hogy cserére kényszerül, akkor érdemes modernebbre váltania, ha erre lehetőséget ad a bolt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #42717 üzenetére
Én kis koronát szeretnék a fejemre. Az nem megvalósítható?
-
törölt tag
Hmmm...AMD roston.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #42719 üzenetére
Kiirhatnanak oda banki elerhetoseget is,es be lehetne fizetni a bankban a szamlajukra.
-
#Morcosmedve
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz #Morcosmedve #42717 üzenetére
De van, csak a mostani melóm mindig KP ban fizet, és a kártyán csak apró van.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Nem tudjátok hogy mikortól lehet fizetni PH nak SMS ben?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest