Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Malibutomi #29799 üzenetére
Csak beszélgetünk a semmiről ami gyorsabb vagy lassabb mint a jelenleg már kapható valami.
-
Malibutomi
nagyúr
-
törölt tag
"The partner did hint at the performance. Apparently the Radeon Fury X ought to be slower than the GeForce GTX 980 Ti. Currently, AMD is still trying to optimize higher clock rates and is making adjustments to the driver's performance. Performance related to power consumption is therefore likely to be a critical issue for "Fiji"
Ha ez igaz akkor még a ref 980 Ti szint elèrése is komoly gondot jelent AMD-nek a hibrid hűtéssel. Kérdezem én hogyan szeretnék majd utólérni a custom hűtős 980 Ti kártyákat amik majd 24/7 mennek 1500+MHz órajelen?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz #35434496 #29795 üzenetére
Most mondjam, hogy meg vagyok lepve? Nem vagyok meglepve Mikor tanulják meg a piroskák, hogy a marketing csapat nem tud vga-kat gyártani? Ki kell rugdosni a marketingeseket és fel kell venni mérnököket vagy különben mennek a süllyesztőbe 2-3 éven belül. A f@nb0yokból nem lehet megélni hosszútávon, mert így is a 970 vitt el rendesen.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
Computex: AMD Fiji aka Fury X slower than GeForce GTX 980 Ti
[link] -
ezmiez36
csendes tag
Anandtech-en 1.5V-os ramokkal nyomatták a Broadwell tesztet, igaz 1866 helyett 1600-on, és a valós beállított fesz-ről nem írnak, de úgy néz ki bele lehet mókolni (A ram linkjük hibás 1.65v-os 2133mhz-es ramokhoz visz, de a tesztrendszer szerint 1866-osakkal teszteltek amiből csak 1.5v-os létezik).
[link][ Szerkesztve ]
ezmiez36
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #29788 üzenetére
Melege? VGA max 60 fok, CPU magok max 60, maga a CPU 45 körül.
No Sana No Life
-
-
Anubris
őstag
Történt már olyan veletek, hogy a számítógép magától bekapcsol?
Állítólag amíg nyaralni voltam el a napokban kétszer magától bekapcsolt a gép.
-
CJ4567
nagyúr
Mestertől egy értelmes videó (Vicc videó)
No Sana No Life
-
Asbee
veterán
[link] Gyanús tag.
-
Asbee
veterán
Láttatok már olyat, hogy ha az alaplapra van a hálózat csatlakoztatva játékok alatt bizonyos idő után, kiszámíthatatlan, másodpercekre eldobja a netet. Van hogy akár fél-1 percre is. Nem megy el teljesen hanem olyankor iszonyatosan laggolok, látom el vissza dobálja a netet.
Hálókártyával semmi gond, laptopon semmi gond, ilyenkor a vezeték nélküli nettel sincs gond. Nekem gyanús, hogy a chip adja meg magát. Ma gondoltam megpróbálom megint de ugyanaz.
Most ilyet hogyan gariztasson le az ember? -
keIdor
titán
Na beszéltem Abu-val, el lehet felejteni Broadwell-nél az erős DDR3-akat.
Azt mondta, hogy be lehet neki természetesen állítani 1,35V-nál többet, csak az Intel nem vállal rá garanciát és nem is ajánlott. A 14nm az oka. Skylake ugyanez, de ezt már tudtuk.
Marad a 4790K.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #29768 üzenetére
Nem trollkodtam csak hátha hisznek a felhasználóknak...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #29758 üzenetére
x99 negy csatornas, szoval a memsavszel jellemzoen nem problema vele (hacsak nem IOPSre erzekeny szervert uzemeltetsz, de az meg nem jellemzo otthon). x79en gyakorlatban 1600cl9 es 2133cl10 kozott nem vettem eszre kulonbseget (fel kene mar rakni az xmst 2400cl11re). x99 sli plus kb eleg, az meg egy arban van a maximus vii heroval erre (25%al felmentek az arak osz ota erre is, durva). a pciE kiosztas hulye, de 5820 eleve 8+8at tud csak ha multigpura kerul a sor, plusz eleve 5820al kiesik a 4way. 5820 jo arban van, de csak jatekra nem tudom mennyi ertelme.
16 gbvel jellemzoen el lehet lenni, nekem is csak azert van 32, mert occso volt (meg mert 48al bootlockolt a lap en meg debug helyett kiszedtem a regi 4x4es kitet).
mondjuk socket2011el a legnagyobb baj szvsz, hogy a cpu socket korul nagy a tumultus, vizen kivul mas nem nagyon fer el. custom viz meg iszonyatosan megdobja a koltsegeket.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
h1mpi
félisten
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #29763 üzenetére
Enyém is 1,65V-os... lehet a Haswell az utolsó, ami megeszi ezeket.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #29759 üzenetére
L a Low Voltage-t jelöli, azaz max 1,35V.
A Skylake csak ezt eszi meg, nem mehet több a ramnak, mert a memóriavezérlő nem szereti. Lehet a Broadwell is ilyen, ez nem tiszta eddig számomra.Bővebben: [link]
iszilard: Galaxy S4 vs. Galaxy A5
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Anubris #29753 üzenetére
Én a Galaxy S4-ből az i9506-ot használtam, amit odaadtam öcsémnek jó egy éve már.
Itt a lényeg:
Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800
Quad-core 2.3 GHz Krait 400
Adreno 330Tehát ez azért sokkal erősebb, mint az A5 Qualcomm Snadragon 410-e, ha ilyet tudsz szerezni olyan 70k körül, az best buy szerintem. Kijelző is 1080p a 720p helyett, amit azért észre lehet venni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Rohadt drága a DDR4 miatt. Mert ha már váltanék 2800-3000MHz alá nem adnám, különben mi értelme lenne. Olyan DDR4 viszont 120k+. Meg igazándiból a lap sem olcsó, ami tetszik az is 90k.
Én már 3 éve csak játékra használom a gépet, az 5820K egyedül ami árban okés, viszont a többi hardver túl drága és nem érzed meg. Skylake is a DDR4-el bukik meg, mert vagy azt veszel hozzá, vagy DDR3L marad, ami 1,35V mellett csak 1600MHz CL11 és hasonlókat tudnak. Az én ramomnak az pont a 2/3-a, 1/3-át buknám.
Tehát vagy költesz, de úgyse érzed meg, vagy veszel lassú ramot, de az meg tökön szúrás.Most arra leszek kíváncsi, hogy a DDR3L az muszáj-e Broadwell mellé, mert ha igen az megint tökön szúrás... a 14nm miatt lehet nem mehet több a memóriavezérlőnek 1,35V-nál, de azt hittem ez Skylake-t érinti csak.
(a cikk nem egyértelmű Broadwell esetében)¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Anubris
őstag
válasz Balathruin #29755 üzenetére
S4 LTE, 800az azt hiszem.
-
Anubris
őstag
Szerintetek mennyire gáz egy Galaxy A5 az S4-hez képest?
Ugye gyengébb a proci meg a felbontás is, de külsőre az a5 jobban bejön. -
keIdor
titán
És látod ahová gyúrt az Intel, az IGP, brutálisan gyors lett, +100% a 4790K-hoz képest.
Skylake még jobb lesz.
De most kérdeztem rá PH-n a DDR3L-re, mert azt írta a cikk, hogy az jó hozzá, ha így van az szopó. 1,35V-nál nem mehet több, de az meg marha kevés. 1600MHz-es ramok vannak 1,35V-al...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #29746 üzenetére
Ezeket a sorokat jó volt olvasni! Én is most hozom el az S6 Edge 120GB készülékemet ebbe a hónapba, de amiket írtál. Így még jobban érdekel a dolog.
Elrajtoltak az új i7-i5 LGA1150 foglalatú processzorok!
Intel Quietly Launches its 5th Generation,14nm Broadwell Processors – Intel Core i5-5675C and Core i7-5775C Lead the PackRead more: http://wccftech.com/intel-broadwell-cpus-i5-5675c-i7-5775c-oem-listed/#ixzz3buq7Bgv8
Teszt több oldalon is található, nyers erőben, 4790K gyorsabb úgy hogy szerintem minekünk ez nem túl nagy üzlet drágábban egy i7 5775c vásárolni, viszont az IGPU része brutál szinten fejlődött.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
Na megvan az S6 is [link] - [link]
Sokat nem tudtam még vele foglalkozni munka mellett, de reggel már egyből a kezembe is nyomták, hogy használjam egészséggel, megérkeztek. Gyorsaságra egyformák, a Sense még mindig sokkal igényesebb, komolyabb felület, úgy is mondhatnám, hogy ég és föld, elég megnézni az ikonok design-ját. De ettől függetlenül nincs bajom a Samsung felületével sem. Ezt a kék színt kicsit sötétebbnek éreztem interneten, de ez a babakék sem rossz, a Samsung S3-am volt hasonló, azt is szerettem, igaz az sötétebb árnyalat volt. Bár érdekes egyébként, mert szemből ilyen babakék, oldalról meg sötétedik és ilyen lesz.
Érdekesség: a kollegináknak a Samsung jött be, főleg a szín miatt, a kollégáknak meg a HTC, sokkal férfiasabb az, mindenki azt mondja, egyébként egyetértek, Sense viszont mindenkinek jobban bejön.
Ujjlenyomat olvasó nagyon gyors és mindig felismeri az ujjam, az i5S-é is jó volt, de ezen érezni, hogy modernebb, sokkal gyorsabb. Az AMOLED kijelző brutális, szép a HTC IPS-e is, csak a színek valahogy annyira ott vannak a Samsungnál, hogy ihaj, persze túlszaturált, de ettől nagyon szép. Magasabb fényerőre is képes, szerintem, majd napon megnézegetem mindkettőt, erre még nem került sor.
Multitasking jobb a HTC-nél, a Samsung szoftverére még ráfér az optimalizáció, mert minden appot szinte újratölt, a HTC megjegyzi. Egyébként boot után mindkét telefonnál kb. 2GB szabad, 1GB foglalt.
Mindkettő 32GB-os egyébként, és kb. 26GB-ot látnak. Android 5.0.2 egyelőre mindkettő.Összehasonlító képeket majd lövök holnap, igyekszem nem a gyár területén. De nézegettem azt is, sokkal szebb videókat és képeket lő a Samsung. Már csak egy LG G4 kéne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
válasz SzlobiG #29740 üzenetére
R9 Fury X biztos brutál durva lesz, sanszos hogy üti a TX-et is, de akkor biztos nem lesz olcsó. Az már biztosnak tűnik, hogy a csúcs AMD csak ref hűtéssel, fix kompakt vízzel jön, nem lesznek aftermarket változatok.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #29733 üzenetére
Hát de nézz már rá,nekem ne mond hogy máris nincs olyan érzésed mintha beszippantana a monitor...
(#29735) cyberkind
Nem lesz olcsó radeon,ezt már kommunikálta az AMD.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
R9 380 4gb 199 $
R9 390 8gb 299 $
R9 390x 8gb 399 $
Fiji pro 4gb hbm 599 $
Fiji xt 4gb hbm 749 $
Fiji xt /xtx 8gb hbm 849 $
Fiji vr 2x8gb hbm 1399-1499 $Drága.
-
törölt tag
Nv Computex-en így hergelheti AMD-t a 980 Ti vel.
-
-
BlackSoft
addikt
Gyerekek, ez legális? Lenne ilyen nekem is... De ugye nemzeti dohánybót stb...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
törölt tag
Én ezt veszem. (szeretném) Acer Predator XB270HU 144Hz IPS G-Sync
-
h1mpi
félisten
Nemsokára kapható a 27"-os G-SYNC 144 Hz IPS panellal [link]
-
ÁdiBá
veterán
Ez jobb mint a ponyvaregény! Sírokkkkk!!!!
Catzilla frissítést kapott fiúk! Catzilla 1.4
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
daveoff
veterán
válasz hszilard666 #29708 üzenetére
Mester visszatért....mik vannak....
Akkor 980Ti SLI is coming........Titan X SLI is going
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Jajj ne, már megint? Hányszor teszi fel újra ugyanazt a lemezt? Ennyire ökör senki nem lehet! (de, ezek szerint lehet)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Asbee
veterán
Fekszem a röhögéstől .
-
ÁdiBá
veterán
válasz norb55 #29707 üzenetére
Tűzoltóság is gond nélkül eltolja a akadályozza az ő munkájukat és nem találja a sofőrt...
Nem foglalkoznak vele hogy ott állsz a 20 milliós autóddal ha ember élet van veszélyben.
Gondolom építése területen álltak, azt hitték nekik mindent szabad, jól tette a rakodó gépes...
Majd utána olvas táblát is a paraszt...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
Csodálkozik ez mindenen, fura hogy csak őt baszogatják meg az igényes munkáját, eltűnhetne a faszba, szar az egész.
Az is egy segg aki folyamatosan nézi és fel van rá iratkozva, nekem Molnár Krisztián az új möster.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
980Ti... Király de mostanában nem fogom megvenni! 1080P re elég a cibált 780Ti (legalább is bedumálom magamnak )
Más:
Masztör, masztör juszt kall máj ném kuz áj hír jú szkrím!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norb55
őstag
Ennyi egy BMW . itt nincs kerékbilincs meg elvontatás.
[link][ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #29702 üzenetére
Én úgyis letöltöm majd és friss telepítést csinálok, nem fogom frissíteni, de ha már felajánlották csak szóljanak amikor elérhető lesz. Én is a megjelenés napjától 8/8.1-et használok, minden gond nélkül.
-
cyberkind
félisten
Keldor HSM-mel vitakozott, azt inkább el is ment Gta-zni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest