Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Witcher 3: Xbox One konzolon dinamikus a felbontás
Na ez a durva.
Ahogy látom, megint egy új Assassin's jön, soha nem tolom én ki a többit ilyen gyakori megjelenéssel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak rá kell nézni. Ő már tudja, hogy a 980 ti jól elveri a 390x-et. [link]
-
cyberkind
félisten
Nem lesz több Windows, most akkor a DX12-vel minden bezárul vagy mi van?
-
-
Asbee
veterán
Utolsó két versenyző a 780ti classy vs 970 asus black. 10k-val drágább a classy ha játékokat eladom 970-ből. Melyiket választanátok?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #28769 üzenetére
Inkább adjatok tippeket a ventikhez(igen, te is ), aztán kiderül, én eddig jó kereszthuzatot akarok csinálni, tehát előre 2 jó venti, meg hátra 1, a többi helyre meg porszűrő.
Nincs gyomrod a tuti dolgokhoz, akkor Az emberi százlábút se nézd meg, mindjárt jön a 3. része.
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #28768 üzenetére
Szerintem ha nagyon melege lesz próbáld meg azt hogy megfordítod a tápot és akkor ő is vinné ki a meleget. Én pár hónapja 780Ti SLI-t "hűtőttem a tápommal a silverstone tj08 as házban Egy 6 éves tápról van szó, ami dúrván dolgozott, de nem lett semmi baja, azóta is vidáman pörög.
Én nem vállalnám be semmi pénzért...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #28767 üzenetére
Nyárra még veszek ventiket, de hát nem segítettetek hogy hogyan is rendezzem be a házat.
Én meg ha csaj lennék, ez lenne a munkám az életem végéig, minden szempontból imádnám az egészet.
-
hszilard666
veterán
válasz SzlobiG #28760 üzenetére
Megértem próbált nagy embernek tűnni, azt is kell valahol... Én istyleokba járok eladókat fingatni
Cyberkind:
Szerintem a leányzónak nincs mit szégyellnie ezzel kapcsolatban. Én így is elvinném egy körre! Fiatal volt és kellett a pénz![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #28765 üzenetére
Csak a möster nem fogja szégyellni.
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #28763 üzenetére
Lassan olyan lesz a masztör videós karrirje mint egy jobbfajta Aleska Diamond családi videó!
Cyberkind:
Nagyon szép az a kártya és csendes is, de én csak nyáron jelentneém ki hogy hűvös, kiváncsi vagyok hogy mennyivel lesz melegebb! Mármint nem azért hogy neked rossz legyen, csak kiváncsi vagyok hogy hogy teljesít a hűtő.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
Azonkívül hogy procilimtem van, csak jót tudok írni a cuccról, amikor megjött, és kikaptam a dobozból nem hittem a szememnek hogy ez milyen minőségű cucc, meg mekkora, abszolút nincs hangja, nem meleg, nagyon jó az egész cucc, nagyon minőségi darab, minden pénzt megért!
Jó is a 780, azt néztem én is, de így legalább a táp még maradhat.(#28759) CJ4567
Azóta már mi jártunk le meg a Fater tartós teje.(#28758) Asbee
Faternak be lenne adva a töltelék szöveg...(#28760) SzlobiG
Majd ismét nézhető lesz nálunk is, újfent seggből szájba, és onnan megint a seggbe a téma. -
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #28757 üzenetére
Jaja jól mutatja, hogy mekkorát kamuzott anno azzal a szöveggel, hogy többen nézik a videókat külföldről.
-
Asbee
veterán
válasz hszilard666 #28757 üzenetére
Azt már fater sem hagyná.
-
WaterWawe
őstag
PC Guru facebook oldaláról. Az igazi PC Guruk
-
SzlobiG
félisten
Beindítottam a PC Gaminget.
Ez a Wolf kieg rohadt jó lett, lehet benne darálni rendesen és mellé szépen is fut na ezt biztos nem tolnám PS-en túl pörgős oda.
-
h1mpi
félisten
Ma kipróbáltuk a feleségem öccsénél és simán megy úgy a GTA5, hogy az én acommal játszik
Mivel a gépre menti a játékot, így simán lehet egy accal több gépen játszani. Szeretünk RockstarFully electric lifestyle!
-
BlackSoft
addikt
De mondom, újraindítottam a gépet, kivettem a hdd-t, és vissza, és nálam ott volt a cucc
Most mindjárt visszajön, és gondolom az lesz, mint előbb is, nem lesz ott nálam sem, miután az ő gépébe egyszer elindítjaMintha UEFI win lenne, amit a másik gép nem akar látni, de ott van titokba De beleteszem én itt a serverbe, egyik disken Unix fut, ott látnia kell, ha fizikailag van ott valami
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
F34R
nagyúr
válasz BlackSoft #28737 üzenetére
Most azt mondanam, hogy a cache-be maradt es nyomj egy sync parancsot, de ez nem az a rendszer
Az nem lehet, hogy amig fel nem masolt mindent bit-rol bitre addig nem is dobja fel az allomanyt?
A Windows sajat masolojaval probaltad? egy TC-s masolas meg megerne egy miset, a hdd-t meg ne valasszatok ne nehany percig. -
BlackSoft
addikt
Mai agytraktor:
A GTA V ugye 60+GB -> sokáig tart letölteni, főleg 5 megás nettel. De ha valaki egyszer leszedi, akkor simán át lehet másolni a teljes tartalmat, mert az eredeti lemezeken sincs semmi tömörítve, crtlc - crtlv az egész telepítése. Már így oda is adtam az én gépemről a játékot egy ismerősömnek, hálózaton átmásoltam neki a gépére, mert elhozta a gépet, ő ott belépett Social Club-ba, és minden ment.
Egy másik ismerősöm ma átjött, mert nincs optikai meghajtója, és 5megás nettel azért nem lenne egyszerű a dolog. De az egész gépet nem hozta, mert motorral jött, mondtam neki hozza el a vinyót, átdobom rá, otthon meg felteszi a SC-t, és megy a game. Áttettem az egészet fél óra alatt, még az SC-t is leszedtem, és oda tettem neki a program files-ba, hogy ott van minden egy helyen, csak nyomjon az SC-n egy setup-ot.
Hazament, nincs ott semmi. Windows keresője valamit csinált, annyit hogy a mappa ott lett, de csak SC van benne, és 0kbyte. Mondom WTF?! Gyere vissza.
Visszajött, nálam sem látszik már semmi, csak a 0kbyte-os exe. Viszont a 60+GB hiányzik a HDD-n... Átettem neki még egyszer, de most simán a meghajtóra csináltam egy Rockstar Games mappát, és oda bemásoltam mindent. El is indítottam onnan a játékot, hogy működik-e minden, és működött. Kivettem a gépből, visszatettem, utána is ott van minden.
Most hazament, és nincs otthon neki semmi, de a 60+GB-tal megint kevesebb lett.
EZ MI A BÜDÖS FAAASÍRT?
Ilyet én még nem láttam. Nem tudom ráfogni semmire... ERROR 666 Solution not found!
*UPDATE: Látszik már a mappa, de üres, és 0kbyte kívülről is.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Bjørgersson #28729 üzenetére
Ez technikailag, hogy néz ki?
Cyberkind: szerintem tök alapnak kellene lennie, mert a PS játékokat is lehet cserélgetni.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
bombibmw
veterán
Jajjj,kérlek mestör,tedd láthatóvá nékünk,halandó magyaroknak is videóidat!
Ámeeeen! -
-
h1mpi
félisten
Köszi! Szemétség!
-
h1mpi
félisten
Steames játékot el lehet adni? Nem a fiókot akarom csak egy-két játékot.
-
shaddam
aktív tag
Visszatért a mester
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #28712 üzenetére
Itt bejelentkezel, rámész, hogy Carrier, majd Checklist és leellenőrzöd, hogy mi nincs még kész. Sok mindent találsz még. szerk.: Utána YouTube már segít.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
válasz daveoff #28708 üzenetére
Hogy lehet 100%-ra kivinni? Mik kellenek hozzá? Már 1 hete kivittem minden rendes küldetést, csak mászkálok, vannak random küldetések, de semmihez sem tesznek hozzá. Hobbies and Pastimes-nak fele hiányzik, Strangers and Freaks-ből is 5-6 még nincs meg, Miscellaneous-ból is még van rengeteg hátra, de gőzöm nincs mit kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen routert?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest