Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Macka

veterán

válasz Tirexi #1789 üzenetére

Van is, egy XBox360-am.
    Korábban is volt már párszor, és PS3-am is, de mindig eladtam őket. Ezt most éppen GTA V miatt szereztem be, de mióta végigvittem, be sem volt kapcsolva. Mivel én elsősorban FPS-sel játszok, és akkor is szinte csak multiplayert, PC-párti vagyok. Fene tudja a kérdésedre a választ. Szerintem a konzolok az amerikai, japán piacon tarolnak, az európai értékesítési arány alacsonyabb lehet. (Ez magánvélemény, simán lehet, hogy tévedek).
    Szerintem a PC-s játékipart hátráltatja, mert már most is elsődlegesen konzolra optimalizálnak, a PC-s verziót meg fosportolják.
    Kizárólag gazdaságossági szempontból a konzol sokkal jobb döntés. Megveszed egy 780/290 árából, és onnantól kezdve nem költesz rá, max a játékokra, amik igaz, hogy drágábbak, de egy AAA-s PC-s cím sincs 10.000,- Ft alatt.

Mánt-líí driver szerintem: Ugye arról volt szó, hogy januárban kijön. Ki is jött, de rögtön vissza is vonták a "hirtelen" észrevett problémák miatt. Na, ma 31-e van, ergo ha januárban ki akarják adni, még ott van nekik a mai nap. De nem fogják. Szerintem tudták ők, hogy szar, csak meg kellett mutatni a hátáridő lejárta előtt, hogy két kávé között írtak pár sor a korábbi driverbe...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák