Új hozzászólás Aktív témák

• BandiT85

aktív tag

Sziasztok, segítség kellene!

Van egy Fhd monitorom, és egy 4k Panasonic tv-m. A monitor DP kábellel, a tv hdmi-vel összedugva. Mikor megvettem a 1070-est, feltettem az akkori legfrissebb drivert win7-re. Tv nem adott képet, miután felállt a win. Ha csak a tv volt rádugva, boot srceen volt. Monitor rendben adott képet. Ok feltettem egy régebbi dirvert, minden jó lett, a monitor ugye az elsődleges, boot sreen nem volt, de windowsban már volt kép.(tv kikapcsolva, vagy legalábbis nem HDMI-re kapcsolva). Ekkor windózgomb+P kombinációval szépen át lehetett vátani a tv-re.

A sok mikrolagg miatt viszont feltettem a Win 10-et, 7 már jó régi volt. Hiba volt... legalábbis filmezés szempontból... :(((

Na és innéttől kezdve kipróbáltam mind a 3 legfrissebb WHQL-t, nincs kép a tv-n. Viszont ha pl törlöm az nvidia drivert, akkor van, de akkor csak a tv-n, monitorra nem tudok átváltani. DDU-val csinálom az uninstallt mindig.
    Ha csak a tv van rádugva, boot screen van, meg addig van kép, amíg megy a win töltés animációja. Amint feláll, semmi...

Nem, nem akarok perndrávjról filmezni, többek közt ezért vettem a sz@ros 1070-et, a 4k 60hz miatt. A tv tudja, ez biztos.

Van aki tudna segíteni? Megköszönném!!! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák