Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Nézegettem teszteket, mert gondoltam ujítgatok a gépen, és mivel FHD felbontáson maradok most még így 1070-t néztem, na most 980Ti van a gépben faszányosan 1500mhz-re belőve, terhelve max 70 fok!
Ami tetszik az az asus strix 1070 lenne DE itt egy teszt most vagy engem sütött meg a nap vagy csontra ugyan azt tudja a 2 vga?/hozzáteszem a tesztben szereplő 980Ti nincsen csontra járatva korán sem/
A fogyasztás engem nem érdekel, a 2 gb vramból meg nem tudom mennyit profitál az 1070 mert még UHD-n is ugyan ugy fut a 2 vga
1080 meg nem kicsit rekt lenne 1080p-re, nehéz is ez
-
.LnB
titán
Benchmark-ot csináljak? (este fele tudok majd csak)
Tegnap járkáltam a városban. Abszolút sima minden. Figyeltem az értékeket, és volt, hogy a CPU 100%-on járt. De csak pillanatokra, és semmit sem lehetett észrevenni. Én ezt nem nevezném CPU limitnek, mert ezzel együtt az FPS sose zuhant meg. FPS bőven 60-70 felett. De azt is láttam 59-en. Viszont tényleg csak pillanatokra. Egyébként bőven 60fps felett volt mindig. Hülyeséget nem akarok írni, hogy mi volt a plafon. Majd este megnézem megint. Lőttem robbantgattam de semmi akadás. Vsync, és FPS cap off. Minden fullon, ami lehet. Egyedül a resolution scale-hez nem nyúltam. Alapból Ultrán nem tesz mindent maxra, én azokat is maxra húztam. Így adta ezeket az értékeket.
Egyébként első játék volt amit rögtön elindítottam. És brutális a látvány is. Fullos AA-k mellett.
Röviden tömören az esetek 99.9%-ban 60fps+
De este majd jobban megnézem. -
nubyy
aktív tag
válasz
slick-adam
üzenetére
Annyira nem nezegettem, 770 1150-rol ment 1390-re
Viszont ez 125-nel most kiakadt igy marad a 100 egyelore. Elotte meg kinzom majd a memoriat, hatha osszejon a 20k GS, 19,8 eddig. -
WaterWawe
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Nekem Doom-ban (single player) a 980 Ti limitált a 6600k-val 1440p-ben, szóval ez alapján azt mondanám hogy igen van értelme.
-
Interceptor
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ha valaki nem tol ilyen multit maximum kf2-őt akkor is van értelme egy 2600K-nak 970 alá?
-
nubyy
aktív tag
Nekem is fel oraja hozta a futar
770 utan egy kicsit ut, de csak egy kicsit
Kivancsi voltam mit megy driver ujrahuzas nelkul es manual oc nelkul. Ahogy latom a driver nem igazan szamitott neki (attol fuggetlenul kap egy clean installt), 19k Firestrike graphics score es 1950-ig boostolt 66 fok mellett. Elso korben egy lightos 100-at kapott a core es a mem maradt alapon. Egy 19,5k a GS. Melo utan kinzom majd tovabb
-
daveoff
veterán
Nekem is megjött az 1070 Gaming X, de sajnos nem vagyok otthon. ~70 éves szomszéd bácsi vette át, remélem nem tuningolja szét, amíg haza nem érek....

-
hszilard666
veterán
-
logaritmus
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ma hozza a futár, bár én 970 SSC-ről váltok.
-
Dareius
tag
(#8080) nyulnyulu Pettyet kiégett a kép nem
? ( ha ha nem telibe kapod a fényvisszaverő dolgokat kicsit más szögből nem jelentkezik ez a jelenség így nem látszik a lényeg, a mutatós kártyádon)Valaki tud nekem valamit arról mondani valamit: hogy mikortól lesz valóban elérhető a EVGA GTX 1070 FTW Gaming? Előrendeltem már, de kiszeretném kalkulálni mikor hozza futár. Sajnos Még EK-block nem elérhető rá de azzal tudok várni egy-két hónapot, de a kártyára ez már nem igaz.
Másik kérdés valakinek van már Vízzel Hűtve ilyen típusú VGA-ja? Mennyivel lett hűvösebb, illetve nőt a tuning potenciál? Azért érdekel mert több helyen olvastam hogy a sima 980 és ti ben több volt a tuning potenciál mint ebben a szériában igaz ez? (erre aki tud válaszoljon feltétlen)
-
Lidl
senior tag
A 70 fok max az elegendő, ha ott megáll.
A Pascal ebből a szempontból jobb, ott elég lehet. Nekem most egy EVGA 970-em van. 2 ventis, és úgy 73 fok körüli, hogy van rajta backplate, ami (bár nem gondoltam volna) de 3-4 fokkal hűvösebbé teszi. (nélküle 75-77 volt)
Ellenben láttam videót a Gigabyte 1070 G1 Gaming-ról, ami 3 ventis és a fickó 1 cm-re tette a ventilátoroktól a kamerát, de semmi hangja sem volt terhelés alatt. Ahogy viszont mozgatta és közelebb vitte a CPU hűtőhöz az tisztán hallatszott.
Ebből azt szűrtem le, hogy nagyon halk a Giga G1 hűtése. És ha még hűvösebben is tartja...
Persze nagyobb, kétségtelen
Szóval szerintem jó a 3 venti.
Lidl
-
ates85
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mai nap lesz nékem

Este tesztelem. -
GeneraL_XTX
veterán
Sracok EVGA SC 1070-et nem vett senki? Kivancsi lennek mik rola a tapasztalatok!
-
ates85
tag
A mai nap fogom átvenni az 1070 kártyámat.

Nálam az EVGA Superclocked-ra eset a választás,
és úgy tűnik nem döntöttem rosszul: [link]
Ez lesz az első EVGA kártyám.
Majdnem MSI Gaming X-et vettem, de az utolsó pillanatban találtam EVGA-t picit jobb áron mint az MSI-t. Örülök, hogy sikerült találnom EVGA-t mert, az MSI kártyája túl piros volt nekem, az EVGA fém és fehér színe pedig tökéletes lesz a fehér ledes ventilátorokkal felszerelt gépházamba. Most nálam megtört az Asus kártyák sorozata, mert 2011 óta csakis Asus kártyákat vettem. Az Asus 1070 Strix kártyája túl drága és nem utolsó sorban túl nagy volt az én ízlésemnek, a 3 ventilátoros hűtést tök feleslegesnek tartom. -
-
Bandi79
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ.
.. Meggyőztél... -
.LnB
titán
Akikkel tegnap találkoztam a kártya átvételnél, azoknak sok boldogságot a kártyához! Használjátok ti is egészséggel!
-
.LnB
titán
Na tegnaptól én is MSI 1070 Gaming X tulaj vagyok. Sok újdonságot nem tudok mondani. Nagyon erős, pár óra után, abszolút elégedett vagyok. 73C° volt a max, és 1970 körül boostol.
Van pár játék most a gépemen, a configom az adatlapomon, ha valakinek kell valamilyen mérés akkor szóljatok, a következők állnak rendelkezésre:
The Division
The Crew
Doom
GTA V
Project Cars
Assetto Corsa
Dirt Rally
Forza Apex
Overwatch (erről konkrétum Epic beállítás + render scale 150% -> 90-100fps)
Batman Arkham Knight
stb stb..Bármi más játékról ha kell akkor írjatok, ha megvan a game akkor szívesen futtatok egy bench-et vagy megnézem, hogy muzsikál. Azért írom ezt mert nem sok mérés volt itt míg vártam a VGA-t. Firestrike volt, de az meg kb semmire se jó, vagyis számomra nem volt mérvadó.
(#8016) imi123
Összehasonlítást nem tudok. De tegnap kipróbáltam amennyire lehet kimaxolva Vulkan API-val, egy elég nagy (belső) tér + sok ellenfél 180-190fps volt. -
TTomax
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Az úgy mindjárt más.

-
Bandi79
aktív tag
Ezen is hiába van böszme, alaplapnyűvő hűtő, 2x8 pin, nem tudta 2100-ig húzni, viszont a 3db FE, ami járt nála, mind simán elérte / meghaladta...
FE-kbe válogatott chipek kerülnek ?
-
slick-adam
aktív tag
en amugy visszacsinaltam az OC-t. egyik jatekban se jarok max terheles közeleben, felesleges huzni. alapon is hozza az 1950-es boost-ot. örület powaaa
-
nyulnyulu
senior tag
Egyenlőre még nem rendelkzem ilyen felbontású megjelenítővel,igy ehez nem tudok érdemben hozzászolni,de meghajlok tudásotok előtt,és elfogadom.

-
Landon
addikt
válasz
nyulnyulu
üzenetére
Hat nekem 1450-re huzott 980Ti lehallt a Division alatt 1440p-n. Igaz maxra huzva (ha mar ennyi penzt koltok valamire akkor igen, nekem megnyugtatja a lelkem ha mindent maxra tudok huzni) de akkor is egy-ket helyen csunyan megolte a 980Ti-m. 30-40FPS-nel meg mar erezhetoen microlaggol a jatek.
Szerintem Division kimaxolashoz kell az 1080-as 1440p-n. -
Landon
addikt
Hm. Hat akkor varok meg az Xtreme Gaming-re... Az a gond, hogy ismerem magam es ahogy retailt er az 1080Ti ugy is arra fogok valtani. 2 1070-est meg macerasabb lesz eladni mint egy 1080-ast...
-
keIdor
titán
Kevesebb OFF-ot, a témáról meg szálljatok le, köszönöm!
-
Landon
addikt
válasz
nyulnyulu
üzenetére
A kepek helyett inkabb valami infot is lokjetek hogy van e ertelme az SLi-nek. Teljesitmeny, hofok, skalazodas? Es lehetoleg ne a 3DMarkba meruljon ki a dolog mert azzal csak keveset jatszom.

Most akarok utana olvasni, hogy mennyi ertelme van az 1070 SLi-nek mert lehet akkor inkabb en is arra valtok inkabb minthogy meg heteket varjak a egy kartyara...
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A cicaharcot be lehet fejezni, aki pihenni szeretne az nálam jelentkezzen.
-
Szakiii
addikt
Na ma csatlakozok egy msi x8 1070el

-
tome.jr
addikt
Iponban van 10 db Palit 1070 GameRock
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.En egy Palit Super Jetstream-et hasznalok par napja es megvok vele elegedve! 😊 Csendes huvos max 67 fok terhelesen es 1987MHz-ig boostol es bitang eros!Sztem senki nem jar vele rosszul ha ilyet vesz! 👍
-
pokers
senior tag
Srácok, lemaradtam valamiről? Ingyen osztogatják a GB G1-et, hogy kettesével viszitek?

Röccenések!
Sajnos vannak röccenések, nem is kicsik
De ez szvsz nem a kártya, vagy a pascal hibája, hanem a trehány grafikus motor, vagy hanyag programozók.
Két olyan játéknál is tapasztaltam kemény röccenéseket, amikre over-overkill a 1070, nem is megy csak harmadgőzzel a kártya. Az egyik a Farming Simulator 15, a másik a Spintires. -
Fr3eWar
őstag
válasz
nyulnyulu
üzenetére
Egy utolsó off-ot megengedek magamnak.
Nem mintha számítana, de a te két képed amit a korábbi hsz-ben posztoltál ugyanabban az autóban készült. A spanod képével együtt. Látszik kezelőpanel stb a fenti képen, a lábközötti kártyás képen pedig látszik kesztyűtartó íve a váltó irányában.Ez amit most posztoltál egy másik autó. De a korábbi 3 képetek ugyanaz.
-
imi123
őstag
Megnéznék egy 980TI vs 1070 összehasonlítást.
Kíváncsi vagyok mennyire jön ki a Pascal ereje. -
LLKobe
veterán
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Jelenleg 153K-ért láttam, jó lenne ha bemenne 150 alá, az a lélektani határ, erre is már 130-ról kúszott fel...
De kifejezettem megtetszett ez a VGA, előtte az MSI gaming volt a favorit, de ezen mintha még nagyobb hűtő lenne, és ha halk is, engem megvett kilóra. Illetve az 1db 8 pines tápcsati is tetszik.Köszönöm! Mi is csak a SZÉP kártyás lét csapjuk el, azzal úgyse nagyon lehet mást csinálni.
De amennyit szivoláztam az elmúlt időkben a melóban, úgy érzem megérdemlem
(#8014) salvation: Gainward Phoenix 1070
-
salvation
aktív tag
SLI csak nagy ferlbontáson meg 4k -ra G-SYNC-re 144-165 hz jó sima full hd-ra nem kell akkor egy gtx 1080 inkabb magába

-
Dyingsoul
veterán
Árcsökkenés sztem nem reális, az viszont reális lehet, hogy elérhetőbb lesz a kártya azaz több boltban is kapható lesz.
Mostanság elég nehéz lelőni a Pascalokat, bár a helyzet kezd normalizálódni.Egyébként kellemes nyaralást kívánok neked! Nekem sajna nem lesz nyaram mert elmegy minden másra, pont azért is vettem a kártyát hogy legalább a meló utáni időmben tudjak kicsit kikapcsolódni ha otthoni pihenésről van szó.

-
Dyingsoul
veterán
Szívesen!
Egyébként ha nagyon szemezgetsz a kártyával és érdekelnek a külsőségek közelebbről is ajánlom korábbi hozzászólásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont ez 125-nel most kiakadt igy marad a 100 egyelore. Elotte meg kinzom majd a memoriat, hatha osszejon a 20k GS, 19,8 eddig.

Az olcsóbb verziók közé kellene tartoznia erre Asus strix/ Msi Gaming felár