Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
sutyi^ #11605 üzenetére
Backplate alatt, nem a nyákra rakott értelmetlen lemezt értem, hanem szószerint a hátlai lemezt. Azt azért megjegyezném, hogy sosem szoktam olyat emlegetni, hogy valamelyikk beszart és azért rossz, mindíg eléggé alaposan érvelek is a véleményem mellett, amivel kb. egyedül vagyok.
Az ASUS-ból is biztos van olyan ami megy 2 hetet és beszarik de olyan biztos nincs, hogy két egymás után küldött kártyának V alakban van törve a nyákja, mert gondolták lespórolják a műanyag szart a gagyibájt 1070 hátuljáról, ami legalább valamennyire tudta tartani a nyákot a nem passzoló hűtőővel. Ebbe a topikba is kb. 2 naponta jön valaki panaszkodni a gagyibájt zörgő ventilátoraira....
Ez nem optikai csalódás, a DVI elhúzza a lemezt és amikor berakod a gépbe, már újkorában lóg a kártya. És ez a legpuccossab főnix 1060-as, frissen kiszedve a dobozából... Hát miféle igénytelen tákolmány már ez?
A gigabájt kártyáiról már sok mókás kép került fel ide a fórumba is.
Ez egy rossz vicc, és az is, hogy emberek pénzt adnak egy ilyen cuccért.
És végül az enyém, az olcsó ASUS dual. Nem görbe, nem hajlik, nem feszül, egyszerűen normálisan megvan tervezve és csinálva. Volt ASUS 580 DirectCU II-őm, az egy rakás szar volt, ki kellett támasztani különben lelógott a francba, tehát semmi sem tökéletes. A Dual sem tökéletes, adtak ki hozzá bios-t amivel leáll a ventilátor, de 10% alatt elindul és leáll, mert nem képesek normálisan üzemelni a ventilátorai ilyen alacsony kitöltési tényező mellett, ami gondot nem okoz, de engem idegesített eleinte, viszont még így is mérföldekkel a többi előtt jár.
És ezeket a képeket én csináltam, nem netről ollóztam, saját kezembe volt, megtapogattam, beüzemeltem őket (ezek csak azok, amiket fényképeztem annyira gázosak), tehát nem a levegőbe beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest