Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Irtam a hiba topicba is, de tudom h itt sokan porogtok, hatha:
Uj hazat vettem, beszereltem mindent, bekapcsoltam a gepet es nincs kep, pedig megy minden venti, vilagitanak a ledek, a vga-n is stb. A ház cseren kivul csupan egy valtozas tortent, kerult a procira egy enermax liqmax II 240 kompakt viz, de nem hinnem, h az a hiba oka.
Az az erdekes, h egyik hibajelzo led se vilagit az alaplapon, szoval fogalmam sincs mi lehet a baj. Probaltam bios restet jumperrel, nem segitett. Semmi hibauzenet, semmi kep, no signal. Mindkep hdmi-t kiprobaltam a vga-n, mas csatlakozasra nincs lehetosegem a monitoron. Uj gepbe szereles elott ment minden tokeltesen meg aznap reggel. Tudnatok segiteni? Koszi!!!
Komponensek:
Lap: MSI B350 tomahawk arctic
Cpu: ryzen 5 1600x
Vga: asus turbo gtx 1060 6GB
16 gb hyperx fury ddr4 (2x8gb kit)
Ssd: 120gb hyperx
Hdd: seagate barracuda 1TB
Táp: fsp raider 550W -
-
Redneck
nagyúr
válasz
batka460
üzenetére
Teljesen felesleges az AMD-nV, AMD-Intel és konzol-PC hitvita.
Mindig fel lehet sorolni pro-kontra dolgokat, de foggal-körömmel ragaszkodni márkához vagy platformhoz, hülyeség!Ebben a szegmensben az RX és az 1060 is jól sikerült, játéka válogatja hogy mivel jár jobban az ember, ezt már számtalanszor leírtam. Ha valakinek FreeSync vagy G-Sync monitora van, igencsak döntő lehet, bár utóbbit drágán mérik és nincs túl sok ilyen megjelenítő.
Van pár felesleges hangulatkeltő akivel nem kell foglalkozni.

Tetszeni fog az nV, főleg hogy az említett játékokra fókuszálsz!

Hauptmann:
Attól függ mit tol, és mik az elvárásai. Meglepően jól sikerült az a kis budget processzor, gondolkoztam is hogy építek egy második konfigot (G4560, 8GB RAM, GTX 960 vagy 1050Ti), ha átjönnek haverok, tudnánk ketten online veretni.Szerk:
Igaz még abban sem vagyok biztos hogy megtartom a mostanit. Egyre kevesebbet akarok gép előtt ülni, a konzol egyszerűbb lenne, úgyis csak pár cím érdekel. -
batka460
csendes tag
Nem értem ezt a fene nagy ellentétet, "Rx-esek" és "1060-asok" között.
Nem tökre mind1, hogy ki mit, hogy mikor vett, adott el ? Most az van neki és kész.
Nekem is RX480-am volt, és eladtam. És igen én mikor nézegettem januárban, hogy összerakok egy gépet, én már akkor is 1060-ast szerettem volna, csak hát sehogysem fért bele a keretembe, így lett egy RX480-amit meg bírtam venni.
Telt múlt az idő jött a lehetőség, hogy cserélhetnék, hát éltem vele. Igazából az RX is jó volt de Én olyan játékokkal játszok (GTA V online, Drit) amik jobban fekszenek az Nvidiának. Így hát nem is volt kérdés, hogy végre megvehetem a 1060-ast.
Nem vagyok se zöld, se piros. Volt előtte HD XXXX szériám is, és Nvidia GTX 460-am is ( amit imádtam)
Igazából jobban nem jártam, mert amennyivel többért eladtam az RX-et annyival többért vettem 1060-ast. Olyan mintha eleve azt vettem volna csak fél évvel később

Haver még januárba 90-ért vette a 1060-asát, Én még sokalltam, hogy ááá én meg most 102-ezerért, így hát majdnem ugyanott vagyok, nem csak az RX árát vitte fel a bányász szarság hanem sajna a 1060-ét is.
Igazából csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy basszus nem mind1, hogy kinek, hogyan és milyen kártyája van ? Én mindkét márkát szeretem, és ha tudok valakinek valahogy segíteni akkor megetszem.
Gondolom ez is lenne a topik eredeti célja.

-
kolopele
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
Ha a bányászok elkezdenék az 1080 TI - ket teszem fel felvásárolni én akkor sem adnám el, és tudod miért? Mert nem biztos hogy kapnék helyette másikat, márpedig nekem szükségem van kártyára mind munka mind játék terén. Persze nem is vagyok egyszeri 20-30 ezerre rászorulva, de akkor sem világos miért kell megválni egy kártyától majd várni hónapokat egy újra. Ez egy oltári nagy baromság. Aki elégedett a kártyájával az tartsa meg és örüljön hogy van neki, mert vannak itt olyan emberek is akik most szerették volna először komolyabb kártyára cserélni a régit, de nem tudják mert nincsen. Egyik ismerősöm most vett meg egy 1070 - et 140 - ért használtan, örült hogy egyáltalán kapott.
-
Euromail
aktív tag
Hát persze vagy
tudásod háttér infód az biztos nincs csak maradnál magadnak az ostobaságoddal inkább 2004-2013 R.I.P videójátékakkor szerinted a konzol a szupijó meg meghozza a fejlődést mikor 2004-2013 semmi fejlődés mert mikor a ps4 kijön végre addig sok víz lefolyt a Dunán
miközben 2009-ben már dx 11 előjött pc-n és a konzol sehol se járt.De ilyenek minek mernek itt beszólni itt vagy hardveren és hogy mersz szólni miközben olvasni se tudsz semmit nem olvasol az itteni cikkekből nem vagy otthon a témában de mered osztani azt észt

Sehol nem volt a konzol semmilyen fejlődést nem segített csak olcsó volt és jó pénzt hozott cserébe évekig leszarták a grafikai fejlődést és hátráltatták azt.
Betekintés a VGA-jövőbe
[link]
A DirectX 11 kompatibilis tesszellátorA szélesebb látókör kedvéért rögtön az elején érdemes tisztázni, hogy a Xenosban és a DirectX 11-ben használt tesszellátor nem kompatibilis egymással. A régebbi konzoloknak köszönő viszonya sincsen a dx11-hez nem ismerték.
-
s.bala31
őstag
válasz
kolopele
üzenetére
A korábbi radeon tulajok Nv-re váltásának oka egyértelműen az hogy nincs más alternatíva csak az 1060 vagy 1070, bár már lassan ez sem lesz megoldás. 1060-at pl azért nem vettem mert semmivel sem jobb egy RX 480-nál és ráadásul még drágább is (kivéve ugye az elmúlt pár hétben
. Szerintem ha VGA-t cserél az ember akkor már csak gyorsabbat érdemes beszerezni a korábbinál. Nem vagyok egyik oldal fanatikusa sem mint ahogy vélhetően a Radeon topicosok nagy része sem, van egy összeg amit rászánok egy alkatrészre és amelyiknek úgy vélem hogy jobb az ár/értékaránya megveszem. Mivel az átlag keresetből Hazánkban nem igazán lehet 130-160 ezres VGA-at venni bizony meg kell gondolni mire költ az ember és adott esetben mikor adja el a már meglévőt. Szerintem ha pl olyan eset állt volna elő ellentétben a mostanival hogy a GTX 1060-sok sokkal jobbak valamelyik felkapott cryptovaluta bányászásában az Nv tulajok többsége is ugyanúgy megválna "szeretett" vidokártyájától +20-30 ezer plusszért. -
GU-81M
tag
Köszönöm, őt már megtaláltam az aprón, szvsz kicsit drágán adja, természetesen most meg is veszik ennyiért. Tudom, nem ezen múlik (szerencsére), de lehet, ha várok egy hetet (sok bolt jövő hét csütörtökre várja a újabb készleteket), akkor már több helyről tudok választani és az talán kicsit mérsékli az árakat.
(#12988) Redneck: Pontosan!

-
fanti
addikt
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Szerintem jó lesz az a Giga!
-
Redneck
nagyúr
Nekem csak a Forza és a GoW. Plusz lesz még cím. Addig kitolok pár PS4 gamet.
A kereskedő profitorientált, nem szeretet otthon. A deviza árfolyam és a nagyker ár elég sokat számít. Van hogy az olcsóbb beszállító nem tud szállítani.
Ez mindenkinek szól:
Örüljünk annak, hogy 80-100 rugós VGA-kon drámázunk. Ez legyen a legnagyobb gondunk!Szerk:
Egyébként gondolkoztam hogy eladom a VGA-t. -
Sir81
senior tag
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
chopin42
üzenetére
Értelmezd amit írtam. Normális bolt rendelési áron ad el, ha valami nincs akkor az általában nem us rendelhető. Az átváltozás az ő bajuk.
iPonban többször volt hogy pénteken rendeltem és hétfőre olcsóbb lett, annyiért is számolták el. A mostani helyzet elég egyedi, Magyarország ráadásul kis piac. Nyilván a prioritásunk is ehhez mérhető a szállítási rangsorban.
Szép kártya fanti, használd egészséggel, biztos szeretni fogod!
Euromail:
Te se konzoloztál még... Lehet veszek most egy PS4 Slimet 65-ért. Kitolok pár játékot és majd váltok One X-re.Scorp2011:
Ilyen bányászláz szerű szélsőséges helyzetben előfordulhat. Egy nagyobb, vagy jobb üzletben a népszerű termékekből van x darab raktáron, olcsóbb nekik is többet rendelni egyszerre egy nagykerből. A ritkábbakból valószínűleg nincs, csak nagyker árlista + kiskereskedői árrés alapján árazzák. Normális esetben ez zökkenőmentesen működik. iPont tudom mondani. Éjszaka leadsz egy rendelést, aznap délután veheted is át. Vagy mert raktárból van, vagy mert reggel megveszik a nagykerből.Gondoljatok bele. Az RX-ek felértékelődtek, ezért sokan (azol is akik amúgy nem) nV-t keresnek. Sok shop vagy magán praxisban tevékenykedő aprós ráment a készletekre.
-
törölt tag
válasz
chopin42
üzenetére
Ennyire azért talán nem vészes a helyzet, de vigyázni kell, nem feltétlenül fogod annyiért megkapni, mint amennyi ki van írva egy webshopban. Én személy szerint jópárszor jártam már úgy, hogy jött az e-mail vagy telefonhívás, hogy az elnézésemet kérik, de elírás történt az árat illetően, esetleg "elfogyott" (na persze!).
Személyes vásárlásnál viszont láttam/megtapasztaltam erre ellenpéldát is, azaz a múlt héten még akciós termék régi (olcsóbb) ára maradt kint, holott már nem is volt akciós, viszont ilyen esetben kötelesek odaadni az olcsóbb áron.
Aztán tudnék még mesélni a 20ezer Ft-os tabletről, amit nem vitt senki, míg nem a következő héten az akciós újságban már 40ezer Ft helyett akciósan csak 25ezer Ft-ért volt hirdetve, és elvitték az összes darabot! Drágábban. Kb mint a magyar Black Friday. Vagy az egyetlen nap erejéig mesterségesen megnövelt nagyáruházi árakról, melyeket másnapra akciósan lehet hirdetni a megnövelt árhoz képest olcsóbban, holott pont ugyanannyiért adják, mint a mű-áremelés előtt. Elvileg nem szabadna ilyeneket művelniük a boltoknak, mégis megteszik.
-
GU-81M
tag
Én ma délután hívtam, azt mondta, hogy nincs semmilyen 1060-as kártyája és nem tud mondani semmit sem arról, hogy mikor lesz legközelebb. Emailben is ugyanezt írta meg este.
Elképesztő amúgy ez a helyzet... a múlt héten jutott eszembe, hogy érdemes lenne vga-t cserélni, ki is néztem a GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB kártyát, volt is 83-ért, de elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e váltanom, gondoltam alszok rá egy pár napot. Ez volt múlt hét kedd magasságában.... Ma már sehol sem lehet kapni normális áron MSI vagy GB kártyát....
-
fanti
addikt
De lehet, hogy LeC-nek van még ott, ahol ez volt. Hívd föl bátran! Hátha!
Én is 2017-06-08 késő este hívtam (22:00 után kicsivel), bár mentségemre legyen szólva, hogy az Aqua estefelé dobott egy mailt, hogy ezt az Extreme kártyát nem rendelhetem, mert a viszonteladó sem tud hozni.
Na, gyorsan átnéztem a többi boltot, és mivel igazán sehol sem volt raktáron, ezért megnéztem a PH-n LeC pajtást, mert vele csak jó tapasztalatom van, láttam, hogy árlistában van ilyenje, felhívtam, lefixáltuk, küldte, kaptam.
-
batka460
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire számít jó kártyának/ jó vételnek ?
[link]Délelőtt rendeltem, elvileg holnapra meg is érkezik.
Délelőtt még "csak" 102k volt, annyiért sikerült megcsípnem, bár MSI Gaminget vagy Giga extremet szerettem vola, de hát ha már a bányászok így kitoltak a piaccal kénytelen leszek ezt kipróbálni.
-
kolopele
nagyúr
Sokan voltak nagy piros kártya fanok amíg el nem tudták adni némi haszonnal a kártyáikat, sokan így már egyikük sem piros fan többé, de igazság szerint a piros fanok közel 3/4 - e folyton csak irigykedett azokra akiknek 1070 vagy 1080 - uk volt, de olyanokról is tudok akik 1060 - at szerettek volna, csak hát ugye azok a piszkos anyagiak.............................Az ilyen emberek miatt lettem kitiltva végleg a 480 topikból, már akkor ott megírtam a nagy igazságot, amin persze a pirosak egyből vérszemet kaptak és nekem estek. Most elég csak benézni olykor abba a topikba, van aki meghatódottan írja hogy könnyes szemmel búcsút vett majd dupla áron a szeretett 580 - ától, így most 1070 - re vált. Komolyan én is majdnem elsírtam magam................
Sir81 : Nem kell minden évben kártyát cserélni ha legalább egy 1070 - et veszel, feljebb már nem is szólva. Én is játszok konzolon is, de csak exclusive címekkel (God of war, Zelda, Uncharted, stb.). -
Sir81
senior tag
válasz
Euromail
üzenetére
Hihetetlen mennyire ostoba vagy.... A fejlődésben inkább te maradtál le! A gyűlölködő minden alapot nélkülöző kommented egyenesen szánalmas. De ajánlom neked, hogy számold össze hány frankó exkluzív cím jött ki mostanság PC-n? Na?
Hát barátom tetszik vagy sem, de a konzolok viszik a prímet, mert lehet hogy valaki szimplán szeret játszani egy olyan gépen ami simán működik, vannak rá játékok és nem kell rá minden évben súlyos összegeket költeni. Ja hogy nem 12438 fps-el fut? Gáz... 
-
Euromail
aktív tag
Hát az nem éppen az élsimiről szól az FXAA TXAA MSAA lényeg az a AA Anti-aliasing=élsimitás
Amiről te beszélsz az a Ambient Occlusion bővebben:https://prohardver.hu/tudastar/ambient_occlusion.html [link]
(nem sokat dob egy játékon elvétve találni sarkított példát ahol bevetették látványosan én simán kikapcsolom általában) -
chopin42
őstag
válasz
üzenetére
#Redneck
Tehát ha jól értem, a mi kicsi drága szerető, összetartó országunkban szinte mindegyik webshop a tőlem átveréssel, hazugsággal, csalással kilopott 2-3-5ezer Forintokból veszi magának a kenyeret...Majd miután a drágalátos termék megérkezik, gyári hibás, melyet saját pénzen küldhetek vissza, majd ők hibátlannak címkézik, és fordulhatok a fogyasztóvédelemhez? Na jó, lehet kicsit túldramatizáltam
de enyhén szánalmas, hogy hardveraprós megbízható eladóktól lehet jobban járok, mint a webshopok többségével? -
fanti
addikt
-
fanti
addikt
Köszönöm az üdvözléseket és a gratulációkat srácok!
Nagy piroskártya-fan voltam az elmúlt tíz évben, de bátran kijelenthetem, hogy a zöldek is a toppon vannak!
Nagyon tetszik amit látok.
Pedig csak egy kis G4560-as Pentium húzza a talpalávalót a 1060-nak, de mégis jól ropja
LeC pajtástól van három év (regi után 4) garival, és utánvétes postával együtt volt 99.500 Ft.-
Rendelés : 2017-06-08 késő este, majd hétvége, és ma jött meg a kártya. -
Euromail
aktív tag
a konzol az tré főleg az irányítás és régebben mindig csúnyább is volt a grafika meg visszafogta a fejlődést
meg alapból te egy pc bázisú fórumra írkálsz maradjál csendben a reklámozásával és ásd el a kertben
Szerintem azzal játszani felér egy kínzással tesómékat is elküldtem a ........ mikor kitalálták xboxoljunk 1et
-
GU-81M
tag
válasz
Televan74
üzenetére
Én is tőle vettem volna, de semmilyen 1060-as kártyája nincs most és azt sem tudta megmondani, hogy mikor lesz legközelebb. Amúgy azt szabad tudni, hogy mennyiért jutottatok hozzá? Az aprón árulnak folyamatosan, de szinte bolti áron vagy afelett (viszont van számla és gari is).... MSI-t néztem, meg Gigabyteot.
-
Sir81
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Emeletes baromság amit állítasz! 20 000 forint-ért te nem tudom hol láttál tömegével játékot, de sem itthon sem kint nem ennyibe kerül még egy új játék sem! Az hogy te PC párti vagy az egy dolog, de hogy még erősen ferdítesz is, hogy a saját igazadat is alátámaszd már nagyon gáz és rosszabb mint "csúnyán" beszélni!
-
Sir81
senior tag
Xplaza-ban találtam még elméletileg raktáron xtreme-et. Felejtsem el őket?
-
törölt tag
válasz
chopin42
üzenetére
Hogy mi kötelező, vagy mi nem, azt nem tudom, de az úgyis csak az elmélet lenne, hisz Magyarországon élünk. Itt a gyakorlat az, hogy ha magasabb áron tudnák csak adni, mint amennyiért én megrendeltem, akkor kapok tőlük egy értesítést, hogy "elírás" történt. Ezt már szinte az összes nagy webshop eljátszotta. Persze addig is az árösszehasonlító oldalak élén trónoltak, így generálva saját maguknak ingyenreklámot.
-
Sir81
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Hatalmas baromságokat beszélsz! Nézzél már fel pár oldalra mielőtt hazugságokat állítasz. Évek óta nem vettem még 20 000 forintért újonnan sem konzol játékot! Pedig elhiheted van dögivel!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hauptmann
üzenetére
Légyszíves ne írj hülyeségeket, és ne emlegesd BRealt.
Még a végén megjelenik és arra élvezkedik hogy valamiben igaza lehet.chopin42: Egy normális szabálykövető webshopnál a megrendelt áron adják a terméket. De egy normális üzlet nem is ígér készlethiány közepén valótlanra...
-
fanti
addikt
Gyerekek!
Megjött LeC-től a Gigabyte Extreme Gaming GTX1060 6GB.
Tökéletesen működik!Az előd XFX RX480GTR BE 8GB-hoz képest azonos sebességet érzek (nem bencsmárkolok) a S.T.A.L.K.E.R trilógiánál, a Crysis-oknál, COD-oknál, és a BF1-nél.
Viszont azt mindenképpen meg kell említenem, hogy a hőfokok terén jelentősen hűvösebb a 1060-as, mint az RX480, pedig a piros kártyának is igen minőségi hűtése volt.
Több mint tíz fokkal hűvösebb a 1060 VRM-je és a GPU-ja idle állapotban, mint az előd kártya volt (álló ventik mindkét kártyánál). -
s.bala31
őstag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Ez a bolt elég érdekes. Szinte semmi sincs nekik raktáron. Az áraik tényleg faszák, de szerintem csak azért hogy őket dobja ki az árukereső első helyen. Asszem valamelyik topicban valaki írta hogy előrendelt valamit de amikor már megérkezett jóval magasabb lett az ára. A helyedben szét néznék más webshopban is.
-
kolopele
nagyúr
válasz
chopin42
üzenetére
Nekem az tetszik hogy akik nekem estek ott és védték a 480-580 - as kártyáikat most mind magyarázkodik hogy miért is ne lehetne áttérni az 1060-1070 - re ha már meglett rá a pénz? Ebből is látszik hogy a többség eddig is csak azért nem vett 1070 - et mert nem volt rá lóvé, most hogy van már mind azt keresi, csak közben ugye annak is felment az ára. Mindegy, részemről off lezárva.
-
kolopele
nagyúr
válasz
chopin42
üzenetére
Akkor rendben, ha azt tartod etikátlannak amit az eddig örömtáncot járó 480-580 tulajok csinálnak most 20-30 ezer forintos egyszeri nyereségért akkor megkövetlek

Trailblazer: Ami azt illeti a legutóbbi játékok zömét 15 ezer körül vettem, szóval annyira nincs árban a konzolos játékok alatt. Más kérdés hogy a konzolos játék eladható, míg a PC - s csak account-tal együtt. -
sziasztok !
A 2 kártya között csak annyi a különbség hogy a 2. LED világításos ? Mert akkor inkább az olcsóbbat érdemes (számomra). Egyébként megbízható típus ?
https://www.bestmarkt.hu/palit-geforce-gtx-1060-stormx-6gb-gddr5-videokartya-p372986 (Model#: NE51060015J9)
https://www.bestmarkt.hu/palit-geforce-gtx-1060-jetstream-6gb-gddr5-videokartya-p329861 (Model#: NE51060015J9J)Előre is köszönöm

szerk: a másodikra 36 hónap gari van még az elsőre csak 24
-
chopin42
őstag
válasz
kolopele
üzenetére
Azért írtam a lehányást, mert szimplán etikátlan üzleti magatartásnak tartom azt, hogy veszek egy kártyát 70-80-ért, majd eladom valakinek 120-ért...egyszerűen minden, amit eddig eladtam az abszolút értékéért ment el, nem azért, mert a piac felvitte az árát. Lehet engem hülyézni, de egyszerűen az én normáimba nem fér bele, hogy máson nyerészkedjek. Legalábbis nem ekkorát. Ha 90-ért röpködne egy 8 gigás 480, azt lenyelném, de 120+ezerért pofátlanság, kereslet ide-vagy oda. a raidernek pedig, mivel tápvásárlás előtt állok, jobban utánanéztem. Én is azt akartam venni, de sokan panaszkodtak az egy év után hangosodó ventire, ingadozó feszültségekre, volt, akinek gari után kb tönkrement, elég nagy a szórás. Ettől függetlenül akinek van, használja biztonsággal, elégedettséggel, akikről olvastam, nyilván nem szóltak volna, ha jó a tápjuk. Nekem valamiért elment a kedvem az fsp-től, persze ez az én véleményem, ettől még lehet, hogy szuper tápokat gyártanak (sőt, a tápos topik ajánlójában is ott van néhány típus).
-
kolopele
nagyúr
válasz
chopin42
üzenetére
Nincs a Raiderrel semmi gond, nekem egy 550 - es volt amíg egy db 1080 - at használtam, csak azután az SLI miatt váltottam egy 850 - es Hydro G - re. Akinek eladtam ma is elégedetten használja. Megbízható táp nagyon.
A másik meg nem teljesen idevág, de mivel a 480 topikból végleg ki vagyok tiltva, leírnám ide neked hogy nem kell senkinek azért lehánynia magát mert 1070 - et vesz 580 helyett, kivéve ha valakinek nem számít a kártya tudása csak az hogy ki gyártja. Nem azt kell nézni hogy AMD vagy NVIDIA, hanem hogy melyik a jobb.
Mondjuk elképesztő mi megy abban a topikban, jobb is hogy nem írhatok már oda semmit. -
Chereiose
addikt
1060 6GB-ból most melyiket érdemes venni? (árakat figyelembe véve) Eddig az MSI Gaming X-et akartam, de az is drágább lett még aprón is, szóval nem tudom. Emagon meg most 98K az asus strix

Illetve van ez az edigitalon [link]...viszont ezt nem ismerem, fogalmam sincs mennyire lehet hangos, mivel jobb stb.
-
Euromail
aktív tag
Van pár bolt ahol fellőtték az árakat
most +10.000ft-al drágább ami nekem van(ipon) én februárban vettem.
xplazan van 74-ért de lehet nem frissítették az árakat [link]
-
ULPIUS
őstag
válasz
chopin42
üzenetére
Sztem jo a raider, engem 4 eve kiszolgal egy 550w, masodik konfigot hajtja most, mar nem garis, ezert pont tegnap szetszedtem es kiporoltam, volt benne boven, most meg halkabb is, bar eddig se volt sok hangja

Nekem anno ezt ajanlottak a forumon, nem bantam meg, de biztos van jobb tap is, ez nem kerdes. -
chopin42
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi, ha lesz még addigra, lehet beruházok...Jobb mint a zotac amp! vagy az inno3d twin x2? Nem gáz, hogy nincs backplate?
-
Gerr'y
senior tag
Ez a Giga is rendben van a jelenlegi helyzetben ezért az árért (9 GB/s-es GDDR5-el szerelt).
Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1060 6G 9Gbps
94.850Ft 2017/06/12 12:06 -
törölt tag
Az biztos, hogy nem normális helyzet állt elő.
64990 Ft-ért kap az ember egy vadonatúj PS4 Slim 500GB játékkonzolt (Link), mindeközben PC fronton VGA-ból jelenleg csak egy 1050 Ti-t kapni ennyiért. A RAM-ok, SSD-k ára szintén az egekben, és akkor ott van még a többi alkatrész ára is, amit mind meg kell venni. Talán még az is lehet, hogy szándékosan akarják ellehetetleníteni a PC-seket. -
Pont ugyanez a problémám, heteken át számolgattam és sakkoztam az alkatrészekkel mert végre összejött a keret a gépre, erre mikor végre rendelnék ~12K-t drágult minden kártya (kb. 1 hete még jó árak voltak)

Mikorra térhet magához a piac ? Vagy ne várjam a közeljövőben ?
-
Szaki00
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap megérkezett LeC kollégától az én 1060-as vga-m is
(MSI gaming x 3g, utolsó darab volt
)
Sajnos csak csütörtökön tudom majd tesztelni, egyébként minden rendben ment, hibátlan állapotban érkezett meg.
Csak ajánlani tudom én is őt. -
bakkir
tag
Na megoldódott a vga kérdés.
MSi gaming x emagról. Most akciós.
Hátha másnak is kellene.
-
Redneck
nagyúr
A hír és egy másik topik kommentjei alapján írtam. Ettől még másnak lehet jó.

Kipróbálom majd én is, de mérek is. Mérés nélkül nálam nem marad driver, még ha kevesebbet is játszom! Pár havonta elszöszölök vele 1-2 órát. Játék miatt a Battlefield 4 óta nem frissítettem drivert, igaz akkor még teljesen más konfigom volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindig fel lehet sorolni pro-kontra dolgokat, de foggal-körömmel ragaszkodni márkához vagy platformhoz, hülyeség!

tudásod háttér infód az biztos nincs csak maradnál magadnak az ostobaságoddal inkább 2004-2013 R.I.P videójáték
. Szerintem ha VGA-t cserél az ember akkor már csak gyorsabbat érdemes beszerezni a korábbinál. Nem vagyok egyik oldal fanatikusa sem mint ahogy vélhetően a Radeon topicosok nagy része sem, van egy összeg amit rászánok egy alkatrészre és amelyiknek úgy vélem hogy jobb az ár/értékaránya megveszem. Mivel az átlag keresetből Hazánkban nem igazán lehet 130-160 ezres VGA-at venni bizony meg kell gondolni mire költ az ember és adott esetben mikor adja el a már meglévőt. Szerintem ha pl olyan eset állt volna elő ellentétben a mostanival hogy a GTX 1060-sok sokkal jobbak valamelyik felkapott cryptovaluta bányászásában az Nv tulajok többsége is ugyanúgy megválna "szeretett" vidokártyájától +20-30 ezer plusszért.

Hát barátom tetszik vagy sem, de a konzolok viszik a prímet, mert lehet hogy valaki szimplán szeret játszani egy olyan gépen ami simán működik, vannak rá játékok és nem kell rá minden évben súlyos összegeket költeni. Ja hogy nem 12438 fps-el fut? Gáz...

most +10.000ft-al drágább ami nekem van(ipon) én februárban vettem.