- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
sampe
aktív tag
válasz
Alister71 #23480 üzenetére
nem gondoltam volna hogy a régebbi szériás nv-k ennyire küzködnek a ramhibával
egyébként az 5770 ért 20000 ftot ajánlottak többen is, kb 36000 ért van gainward gtx 560 ha jól tudom, csak itt az a gond hogy a gainwardot egyáltalán nem ismerem (mennyire jó ill rossz kártyákat gyárt)
szerk.
pedig a demo videókon nagyon látványos és jól néz ki, ezek szerint akkor ez is csak parasztvakítás
-
sampe
aktív tag
válasz
odorgg #23476 üzenetére
bf3 hoz egy 560 ból álló sli rendszert szeretnék építeni addig meg elvergődnék vagy az 5770 el vagy a 260 al
az is igaz, hogy a bf3 csak ősszel jelenik meg, addig pedig még változhat a vga piac, így nem érdemes még ennyire előre gondolkodni, ez miatt is tartok a cserétől
-
sampe
aktív tag
válasz
Alister71 #23474 üzenetére
hogy őszinte legyek a physx miatt döntenék a csere mellett, nem mintha nem lennék megelégedve az 5770 el
sok összehasonlító videót láttam, ami miatt érdemes lenne a csere (szvsz)
de a kérdést azért tettem fel hogy más emberek véleményét is meghallgassamgtx 260 pro érvek: valamivel gyorsabb, physx támogatás, és kíváncsi lennék milyenek az nv kártyái(még soha nem volt nv-m)
kontra: nagy fogyasztás, lehet hogy nem fél el a házambandx 11 hiánya, nincs gari
5770 pro: alacsony fogyasztás, kb 2 év garancia, véleményem szerint megbízható, még soha nem volt vele gondom
kontra: physx hiánya, 260 hoz képest lassabba cserétől azt várnám hogy pöppet szebbek legyenek az általam futtatott játékok
-
sampe
aktív tag
üdvözletem mindenkinek
A héten kaptam egy ajánlatot, egy msi gtx 260 lightingra cserélhetem a régi xfx 5770 xxx emet. Mi a véleményetek megéri a csere? Tény hogy sebességben jobb a gtx de a dx11 hiánya miatt kétségeim vannak
A véleményetekre lennék kíváncsi
várok minden építő jellegű és nem olyan építő jellegű kritikát is
tisztelettel
Sampe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest