- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Szerintem bios frissítéssel, vagy átírással orvosolható a problémád véglegesen. Ha nem probléma, vidd be a gariztató helyre, mondd el a problémát és ha ők is járható útnak tartják, próbáld meg rávenni őket, hogy csinálják meg, ne kelljen várnod. Ha továbbküldenék a kártyát, én nem várnék rá heteket, hanem utánaolvasnék (nibitor programmal szerkeszthető is a bios) és megcsinálnám magam. Itt a PH!-n is van talán topik.
-
Pipó
őstag
Javaslom az msi afterburner szoftvert kipróbálni. Ezzel vissza tudsz venni a feszültségből is (8-10%-ot simán lehet, és az jelentősen csökkenti a hőmérsékletet), valamint a ventilátort is tudod szabályozni, hogy lineárisabb legyen. Ott lehet a problémád talán, hogy miután teljesen elkezd pörögni a venti, rögtön visszahűti annyira, hogy már veheti is vissza 70%-ra. Nagy a lépcső a kettő között. Ezzel a progival szerintem először tesztelgesd, príma grafikonokon látszik minden, mi hogy változik. Ingyenes, letölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest