Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
TTomax #12130 üzenetére
lehet hogy nemsokára itt lesz Dodi72 gépe az enyémre állitva amiben egy galaxy gtx260 van egy E840 társaságában ami 3,9 ghz körül fog menni 2x2giga 1066mhz-es corsair társaságában.
A gép komplett tuningoláson fog átesni.
Melyik meghajtót tegyem fel? Olyan kell ami minden játékkal a legtökéletesebb mert szerintem mostanában nem lesz cserélve másikra.
Pontos órajelek kellenének ahonnét el lehet indulni.
Rivában hogyan lehet állitani hogy 3D alatt nagyobb venti mig 2D-ben alacsonyabb ventifordulat legyen..
Mikor belőtem neki mindent installálok egy-két játékot és kiprobálom élőben mit megy 1600x1200-on a 4870-hez képest.
Aki ugy gondolja hogy szépiteni fogok az eredményeken és a benyomásaimon bármelyik részre hajlóan az nagyon téved....Az árpolitikájával csalja át valszeg az atisokat.. Ennek nagyon örülök.
Már az elején le kellett volna nyomni az árait az ati szintjére.
Megjegyzem: leszarom hogy valakinek atija vagy nv-je van.Nekem az a lényeg hogy mindenkinél jol fussanak a játékok és ne legyen bosszankodás driverek és szarul megirt játékok miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest