- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
szasanyi #590 üzenetére
Letöltöttem a linkről a magasabb órajelekkel beállított verziót.
ahova simán letöltöm, onnan is meg tudja nyitni az @Bios, viszont kiírja, hogy
Bios ID not match.
Ha megnyitom Nibitorral, és gyakorlatilag semmi mást nem csinálok vele, mint elmentem, egy mappába, bin,vagy rom, formátumban, G94 névvel, akkor pedig az eredmény:
The bios Version is the same!!!Természetesen mindkét esetben mindent bezárok, aztán megnyitom az @biost, flash gomb, majd tallózom.
Szóval elrontani ezt tényleg nem nagyon lehet, ha csak nem jól mentem el a nibitorral a biosokat(valamit talán állítani kell,vagy kitölteni, nemtom.) -
mmarta
senior tag
válasz
szasanyi #593 üzenetére
Igazándiból semmi különös oka nincs, pusztán a kíváncsiság vetette fel bennem, hiszen a kártya jól működik.
Azonban, ha megjelenne olyan bios ami mindenképpen ajánlatos, vagy ha valamikor kártyát cserélek és fontos lenne a frissítés - tehát nem úri passzióból -, akkor mit kell összevetni a régi és új biosban, hogy tuti jót válasszak?
Tehát nem ragaszkodom most a frissítéshez, inkább azt szeretném tudni hogyan válasszak majd, melyiket a megjelenő újak közül, hogy ne legyen galiba? -
Peterson_
addikt
válasz
szasanyi #571 üzenetére
Intel és amd közötti különbségre értettem.
550BE-t akartam,de az épp nem volt,szóval maradt ezNa az a helyzet, hogy megmutattam neki, egy ugyanolyan G94.bin, vagy rar névben van
-a módosított-,csak máshol.
Erre azt írja ki,hogy ez ugyanaz a bios.
Mit tegyek?szerk: ha másnak írom át,akkor is ezt csinálja.
Ezt arról linkről töltöttem le, amit Te küldtél.Ha csak simán ahogy letöltöttem, úgy próbálom betölteni,akkor viszont ezt írja:
The bios ID not match -
foreveryoung
tag
válasz
szasanyi #573 üzenetére
Szia !
Köszi a segítséget ! Igazán nem akarom húzni. A gyári 890-es GPU órajelet kicsit megemelném 920-ra. A mostani 6870-es 915-ön megy)
Ami fontosabb én a venti szabályzást szoktam kicsit átírni. Ez egy régi "becsípődésem" ...
Gondolom ilyen kis emelésnél a feszt még nem kell babrálni . -
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz
szasanyi #548 üzenetére
Nos, a kimentés megvolt, ellenőriztem is, és a voltage table editor résznél az eredeti(kimentett) és a módosított biosnál is ezek az értékek vannak:
Entry:
1: 1V
2: 1,05V
3: 1,1VAz alap órajelek is megegyeznek mindkettőnél, míg az extra résznél(olvastam, hogy ez a 3d, a 3d pedig a 2d-nek felel meg
):
alap:
core/shader/memory:650/1625/900letöltött verzió: 720/1800/1002
Szóval be kell szereznem a biosflashelők közül valamelyiket.
Bonyesz őket kezelni?
Sajnos PCI kártyám nincs, ezért kicsit tartok a dologtól, na meg most épp Fat32-re formázott pendriveom sem.Továbbá, ahogy írtam, két ramra nem jutott süni, ami a fő hűtés alatt van.
Mert az ok, hogy szoftveresen a gpuZ, és az everest is 2-3 óra játék után is max 40fok körüli hőmérsékleteket mutat, de az amúgy is csak magára a GPU-ra vonatkozik.
Nem nagyon szeretném megsütni a ramokat a karinAz igazság az, hogy ismerek egy szakit, aki ilyenekkel foglalkozik, csak soha nem ér rá, ezért gondoltam, hogy belevágnék egyedül.
Eddig nem komplikált, így nulla tapasztalattal sem, viszont a flashelő progi nekem így látatlanban is nagy mumus.
Egyelőre letöltöm valahonnan, és megnézem, hogy fest.aztán maximum sikítok, ha megrekedtem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest