- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Skeleton01 #723 üzenetére
Szoftveresen meghúzod a kártyát arra az órajelre azt kész. Azt ha stabilnak találod, és nem akarsz profilozgatni meg minden. Akkor szerkesztesz neki egy BIOS-t a kívánt órajelekkel, de csak óvatosan. S azt égeted bele.
Vagy lesel hozzá egy megfelelő BIOS-t a SOC-hoz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
foreveryoung #574 üzenetére
Ilyen kis mértékű OC-hoz miért akarsz BIOS-al babrálni? Egy tuning program egy beállított kitesztelt profillal azt kész. Garit sem bukód.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Pityesssz #501 üzenetére
Javaslom előbb készíts be egy PCI-s VGA-t ha netán balul sül el a flashelés. Akkor életre tudod kelteni a VGA-d. Tapasztalat én most csesztem ki magammal nem rég
A legegyszerűbb a pendrive-os módszer. De mivel az nvflash DOS alól fut ezért kell csinálni egy DOS-os bootolható pendrive-ot.
Amik kellenek még:
hp format tool
usb-dos
nvflash
és a BIOS fájl rom-ban a bin nem jó.
+ a NiBiTorPendrive megformáz FAT32-re, HP format tool-al megcsinálod a DOS-os pendrive-od, aztán az nvflasht és a BIOS fájlodat simán rámásolod a pendrive-od gyökér könyvtárába. Belépsz a géped BIOS-ába és beállítod hogy USB-ről bootoljon, nekem csak úgy volt hajlandó ha lehúztam a merevlemezt
Ennyi az előkészületekről.
Miután sikeresen bootoltunk listázzuk a fájljainkat a dir paranccsal, az nvflash és a BIOS fájlunkat kell hogy lássuk.
Egyszerűen indítsd el az nvflasht az új BIOS-al együtt ezt így: nvflash (BIOS fájl neve).rom zárójel nem kell.
Ezután elindul az nvflash kéri hogy nyomj y-t ha fojtatni akarod és vársz amig nem végez.
A végén újraindít és már készen is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged