- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz
szasanyi #593 üzenetére
Igazándiból semmi különös oka nincs, pusztán a kíváncsiság vetette fel bennem, hiszen a kártya jól működik.
Azonban, ha megjelenne olyan bios ami mindenképpen ajánlatos, vagy ha valamikor kártyát cserélek és fontos lenne a frissítés - tehát nem úri passzióból -, akkor mit kell összevetni a régi és új biosban, hogy tuti jót válasszak?
Tehát nem ragaszkodom most a frissítéshez, inkább azt szeretném tudni hogyan válasszak majd, melyiket a megjelenő újak közül, hogy ne legyen galiba? -
mmarta
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék én is elkövetni egy vga bios frissítést, ám nem igazán igazodok el. Átnéztem itt a témát, s a következőt nem tudom:
Amikor a TechPUp oldalán megnézem a kari biosait és összevetem a GPU-Z adataival, akkor tulajdonléppen mit kell összenézni?
Az általam kiválasztott új bios device id-je megegyezik a régiével, azonban a winflash-be betöltve nem egyezik az image size és a crc.
Képek:
Gpu-Z eredeti biosEzt a bios néztem:
link
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest