- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
A helyes kérdés inkább az, hogy miből nem !
Erre egy iparág épült , hogy elhidd , hogy neked fehéret kell venned drágán . Ez persze nem igaz. Igazából fehérre 3d-hez ,neked az égvilágon semmi szükséged ( a lehető legrosszabb kontraszt mutatókkal rendelkezik, bármilyen "egyébfénytől" a helységben összecsinálja magát, a többi, a nemfehérek, meg érzéketlenek, némelyik érzéketlenebb mint egy plazmatévé) .
Mozivászonnal ezüstre gondoltál?
Ezt előszöris el kéne olvasd.
-Utána leszűrni a tanulságot hogy neked olyan kell, aminek nagy "nyeresége" van.Ezt tudtommal akár 4féleképp is ki lehet vitelezni, ebből 3 megoldható nagyonolcsón. Nemmindegy hogy neked a 4 közül melyikre van IGAZÁN szükséged.
Érkezni fog hozzám valami 1- 2 héten belül , ami igencsak egyedülálló, és nem igazán érdemes barkácsolni hogyha igaz amit állítanak róla, feltéve , hogy nem szúrsz ki magadnak olyan dolgot ami a te setupodban nélkülözhetetlen. Én pl olyan vásznat is fogok kapni okt közepén-végén ajándékba, amire hátulról kell rávetíteni, és sötétszürke / ,fekete az elejeBoltban igazhogy drága, de én majd elmondom hogy megéri -e az árát.
Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.
Bonyolult téma, konzultálni kell róla, helységviszonyok miatt, főlegnemmindegy hogy alacsonyról vetítesz , vagy magasról, érdekel-e a hátulról vetítés ( pl átvetíthetsz az ajtónyíláson, amit én akarok eljátszani....).
-
balazs_t
tag
Hali,
Bevallom otthon nekem "csak" egy 21 CRT és az ACER van, tehát konkrétan összehasonlítani csak azt a kettőt tudom, és a kettő között tényleg érezhető a különbség. Régebben valami boltban próbáltam a 2233rz-t és nekem úgy rémlik hogy az valahol a CRT és az Acer közöztt volt szellemképességben.
Hogy meddig lehet feltekerni, jó kérdés, én eddig nem is ngyon tekergetttem azt a görgőt, mert a CRT esélytelen volt mindig a minimumon volt a legjobb. Most kipróbáltam és ez alkalmazástól is függ, pl. a Prostreet-nél maxra tekerve sem volt zavaró a szellemkép.
Viszont ha neked már van egy 2233rz-d én helyedben biztos nem cserélném le, azért annyival biztos nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Windows 10
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest