- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
balazs_t #308 üzenetére
"Neeem egészen, mert 120Hz-et enged. "
Tudom, 120 nálam is megy, azért kérdem a 100 is támogatott-e?
Ha dlp link módban használod nvidia szemcsivel, akkor a fehér flash-t is láthatod a szemcsin keresztül (amit a dlp szemcsivel nem), így csökken a kontrasztod, nemde?
Érdemes lenne kipróbálni az nvidia szemcsivel link és nvidia módban is a projit. -
BullKoxa
őstag
válasz
balazs_t #147 üzenetére
Hi!Én ezt végig olvasva mondom,hogy az Lg jobb.Kicsit megbántam az Acer-t de ha egyszer kijutok Angliába ott jól fog jönni a hálózati kábele.
-
dz1
tag
válasz
balazs_t #114 üzenetére
hali,
Menyire kevésbé szellemképes a mostani ACER monitorod a Samsung 2233RZ-hez képest?
Kb. menyivel lehet jobban ráadni a 3D-és mélységet a 2233rz-hez viszonyítva, hogy még ne legyen szellemképes a kép?Nekem 2233rz-ém van, de a régi 19"-os 100hz-es proview crt monitoromhoz képest lényegesen jobb a képminőség 3d-ben. Egyébként meg úgy tudom, hogy a 2233rz-nek 3ms a válaszideje 3d-ben 1ms-el csak több, 1ms különbség ilyen sokat számítana
-
hito
nagyúr
válasz
balazs_t #116 üzenetére
"ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod."
Ezt kéne megskubiznod! Én szeretem az ilyen házi barkács cuccokat és egész jó minőségű projectort lehet kendácsolni ha odafigyelsz. Mindeképpen teszek egy próbát, youtube-on is van fenn egy csomó videó (home made projector). Lényeg, hogy olyan képet tudsz egy LCD panel és egy írásvetítő segítségével kivetíteni amilyen az LCD panel felbontása
Lesz egy pici időm tutti összedobok egy ilyen masinát. Külsőre humoros lesz, de ha műxik akkor magasról teszek rá
-
wapee
tag
válasz
balazs_t #108 üzenetére
Vannak 120Hz-es TV-k, de nem úgy működnek mint a monitorok.
Az újak is pl valami formátummal (Sidebyside, Topunder stb) érkező jelet érzékelnek.
Többnyire 120HZ vagy ezt duplázzák 4xezik a shutter miatt így jön ki majd 240-480Hz. DE valójában az is 120kép/s(60 jobb 60 bal/s)
Elvileg az iz3Dvel sikerült 3D-t életre kelteni ilyen tvken.Aztán hogy nvidia támogatni fogja e a jövőben az kérdés.
Ami tuti azok a DLP TV-k illetve projektorok ezek tényleg 100-120Hz-esek.A polarizált tv-k pedig egyenlőre interlace lesz mindegyik (pl 1920x540 jobb és 1920x540 a bal kép).
-
JoolsNOS
veterán
Nem vettem, egyik ismerősömtől kértem kölcsön.Már egyszer régen is elkértem tőle, akkor se tudtam, rendesen használni,de most azt hittem, hogy a sima nv 3d visionnal együtt fog működni, de nem.
Anikor telepítem, van egy tesztkép, az szépen látszik szemüveg nélkül, hogy két kép elcsúsztatva. Szemüveggel meg 3d. MIndent felrakok ami van hozzá, de az nv menüben kéne lenni egy sornak, ahol van egy 3d stereo fül, na nekem ez nincs. próbáltam régi driverrel amit irtak hozzá fórumon, de azzal se. És a mostani gépemen kívül próbáltam a régi 7600 gs-es gépemmel. Ugyanaz. Működni tuti működik, mert a tesztkép oké, de játékok amiket hozzá adtak azok nem. Átböngészem linket amit adtál. -
ADAM1337
nagyúr
Ez igaz.
(Én csak örülök hogy minél több 3d-t használó user van, én is tervezem a kit-et de 1db gtx260 kevés lesz hozzá.)
Nálam teljesen eltüntethető volt a szellemkép 1méterre vagyok a 22-es moncsimtól, ctrl+f3 és ctrl+f4-el lehet a mélységet állítani belehet hozni egy célkeresztet ami ha teljesen fedi egymást akkor jó a 3d mélysége azt pedig ctrl+f12-vel lehet behozni.(#87) JoolsNOS: Igen kb autósba ezek az effektek lehetnek nyerők, vagy esetleg a belső nézet ha terep pályán mész.
-
ADAM1337
nagyúr
"Ja és a 3D Vision technológia tényleg NEM működik a cyan szemüveggel ez tény, a Discovery egy tök más megvalósítás."
Ez megint ellent mondás mivel a 3d vision egy marketing név.
Az a gond hogy a 2 megoldás két különböző elven működik, de ez az #1.hsz-ben le van írva is nem tudom miért bizonygatod az igazadat.
Szellemképet meg simán elkerülheted lehet állítani a mélységet is.(#81) WonderCSabo: Nem kell linkelgetni ilyeneket ismerem a technológia előnyét és hátrányát is teljesen.
-
ADAM1337
nagyúr
0 igazság tartalom volt ebbe a hszedbe.
Működik a 3d persze szín torzulás tapasztalható, de nem veszi el az ember kedvét tőle.
Avatar játék ami igazán durva lett 3d szinten elég csak azt megnézni szerintem szemüveggel is tökéletes élményt ad.
Vagy mondhatnám dirt2-ben a gate crusher rész az is elég jó, itt nem a technológiával van baj hanem azzal hogy egyelőre alig vanak rá "rendes" játékok igazán TPS játékoknál élvezhető igazán.Szerintem próbáld ki nyugodtan cyan szemcsivel is és rájössz hogy blődséget beszéltél.
-
tome.jr
addikt
Pont erre voltam kíváncsi
Én megnéztem az Avatart jópárszor. Ebből egy volt IMAX nézés a többi sima 3D. Én nem voltam elájulva az IMAX-től, szerintem ugyanolyan volt a 3D hatás mint a többi teremben. Nagyobb volt a kép meg talán kicsit jobb volt a hangminőség. Ja és a na'vi szöveget angolul feliratozták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest