- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
-
9950es
aktív tag
Hát , erről egy youtube videó lenne a legszemléletesebb, AVSforum.com -ról is érkezne rá komment biztosan, perpill ott a legnagyobb a 3d forgolódás:
http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=193
"ezáltal nem lesz allergiás a mozgatásra(fejmozgatásra)"
- ez egy trade-off, a szellemképezés viszont rosszabb lesz.
-
9950es
aktív tag
Nézegetem az angol vásznamat kicsiben (70gbp+ptkg), sajna még pár napig nem lesz rá időm hogy kifeszítsem.
Qrva jó a cucc!!! Lehet majd Mártonnak küldök mintát belőle hogy összevessék az övékével.
Ennek az egyik oldala fehér , tökéletesen használható az is, a másik oldala laminált ezüst. Ilyen PVC anyag. Nagyonjó. Csillogást kb , 5 centiről látom rajta, de majd még egészben kell lássam.
A polárszűrős kérdés nagyon egyszerű, azon egyszerű oknál fogva hogy az LCD polarizált fényt lök ki magából, azt a polárszűrő készségesen el is fogja neked intézni.
Ezzel szemben egy CRT-nél, plazmaTVnél, vagy DLP projektornál ilyen nem fog előfordulni, lévén azokban nincs polárszűrő beépítve. És, fejbillegés megkötés sincs, ami a polárszűrős rendszerek egyik gyengéje. Persze nemmondanám hogy olyan nagy baj az, de aki akar biztos bele tud magyarázni akármit (...nyakizmok...), csak én most nemakarok.
-
9950es
aktív tag
Ahol egy tévé elfér , ott egy tévé méretű téglalap, vászon , stb is elfér, nem kötelező 100" -t vetíteni ( csak ajánlott
) .
PL. veszel egy 30-50" -es hátulról vetítős vásznat , az is megoldás bárhová rakhatod kb 100* flexibilisebb dolog mint egy tévé.
Szerintem vedd kezelésbe a youtubeot, az alábbi kulcsszavakkal,
pl, 3d ghosting , rear projection , high gain screen, silverscreen stb. Hidd el, kurvára fog zavarni, a ghosting is, és a méret is.
PL. <~ elfogadhatatlan!!!
WTF <~~~ ???
Ezek kellenének hogy segítsenek a döntésben, nem a marketingszöveg. Az első generációs 3dTV-k nem arra vannak kitalálva hogy 2 év múlva is azt használdd, borzasztó értékvesztést fognak elszenvedni szvsz , lévén ezek szimpla 2d tévék sebtapasszal, arraföl a szellemkép is. Lespórolják a normális meghajtóelektronikát. -
9950es
aktív tag
Nemtudom mennyire tartod értéktartónak a televíziódat, érted egy hűtőt pl nem kell cserégetni, de hova lenne a samsung ha nem vennél 2évente tévét ? Amennyit buksz rajta ha most eladod ők meg legalább annyit nyernek (deinkább sokkal többet
-jól csinálják). Szerintem max 60hz-et tud fogadni a tévéd, próbáld ki. Projektort kell venni mert ott nem jelent extra árcédulát a 3d. Pl a legolcsóbb 720p projektor az épp 3d-s és elég jó. (max 720p 3d-t tud az összes 3d tévé, nefelejtsük el, ez meg natív 720p-t tud ami borzasztó előny, nincs skálázás, nincs lag).
(ne menjünk bele hogy a 200hz az micsoda, nem tud 200-at egy tévé sem,valós 100-at is bajosan tud, amit eladnak hogy 240hz meg stb, az bullshit).
-
9950es
aktív tag
A helyes kérdés inkább az, hogy miből nem !
Erre egy iparág épült , hogy elhidd , hogy neked fehéret kell venned drágán . Ez persze nem igaz. Igazából fehérre 3d-hez ,neked az égvilágon semmi szükséged ( a lehető legrosszabb kontraszt mutatókkal rendelkezik, bármilyen "egyébfénytől" a helységben összecsinálja magát, a többi, a nemfehérek, meg érzéketlenek, némelyik érzéketlenebb mint egy plazmatévé) .
Mozivászonnal ezüstre gondoltál?
Ezt előszöris el kéne olvasd.
-Utána leszűrni a tanulságot hogy neked olyan kell, aminek nagy "nyeresége" van.Ezt tudtommal akár 4féleképp is ki lehet vitelezni, ebből 3 megoldható nagyonolcsón. Nemmindegy hogy neked a 4 közül melyikre van IGAZÁN szükséged.
Érkezni fog hozzám valami 1- 2 héten belül , ami igencsak egyedülálló, és nem igazán érdemes barkácsolni hogyha igaz amit állítanak róla, feltéve , hogy nem szúrsz ki magadnak olyan dolgot ami a te setupodban nélkülözhetetlen. Én pl olyan vásznat is fogok kapni okt közepén-végén ajándékba, amire hátulról kell rávetíteni, és sötétszürke / ,fekete az elejeBoltban igazhogy drága, de én majd elmondom hogy megéri -e az árát.
Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.
Bonyolult téma, konzultálni kell róla, helységviszonyok miatt, főlegnemmindegy hogy alacsonyról vetítesz , vagy magasról, érdekel-e a hátulról vetítés ( pl átvetíthetsz az ajtónyíláson, amit én akarok eljátszani....).
-
9950es
aktív tag
Mártonnak már mondtam, de itt is elmondanám, NE, NE 3d-zzetek LCD-vel, az egy ipari hulladék.
Nem az idő felére takarja ki a szemed, hanem sokkal de sokkal több időre, projektoros 3d-hez semmi köze nincs. Azzal félszemmel mindig látsz, LCD-vel viszont az idő 8/10edében mindkét szemedre vak vagy!!! Ezért olyan qrva sötét!!!
Projektorral ha nincs elég fény akkor szerzel egy másik vásznat, vhogy így, és nincs is kitakarva mindkét szemed egyszerre :DLP link szemüveg már 40 eur , ill 60 usd áron megy! Vászon filléres ha szánsz rá időt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest