- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Hát pár nap küzdés után feladtam. Visszacsomagoltam, adom vissza
-
JoolsNOS
veterán
A hozzá adott papíron van egy fénykép, hogy hogyan kell beállítani. És ott ebben a menüben mutatja mit kell csinálni. Egyébként ez is inkább nv párti. Több driverrel is kipróbáltam. Egy játéknál a háttérnél is működött. Ott látszott, hogy a kép szét van csúsztatva, szemüveggel 3d volt. De csak a háttér, és csak egy játéknál.
Majd kipróbálom azt a drivert is, csak majd ha átülök másik géphez. A 7600 gs-t jobban szeretik a régi driverek. -
JoolsNOS
veterán
Nem vettem, egyik ismerősömtől kértem kölcsön.Már egyszer régen is elkértem tőle, akkor se tudtam, rendesen használni,de most azt hittem, hogy a sima nv 3d visionnal együtt fog működni, de nem.
Anikor telepítem, van egy tesztkép, az szépen látszik szemüveg nélkül, hogy két kép elcsúsztatva. Szemüveggel meg 3d. MIndent felrakok ami van hozzá, de az nv menüben kéne lenni egy sornak, ahol van egy 3d stereo fül, na nekem ez nincs. próbáltam régi driverrel amit irtak hozzá fórumon, de azzal se. És a mostani gépemen kívül próbáltam a régi 7600 gs-es gépemmel. Ugyanaz. Működni tuti működik, mert a tesztkép oké, de játékok amiket hozzá adtak azok nem. Átböngészem linket amit adtál. -
JoolsNOS
veterán
Na szereztem egy régebbi cuccot: extreme 3d System néven fut, és direkt crt monitorra van, elvileg nincs hz kikötés. Namost tegnap beüzemeltem. A teszt során működött is egy képen ahol be kellett lőni, hogy melyik a domináns szemed. De a hozzá adott játékok során nem tapasztaltam változást. És szemüveg nélkül a képeken nincs szétcsúszás, amit úgy gondolnám, hogy kéne lenni, mert ugye a két szemnek különböző képet kéne adnia.
erről van szó:
[link]
valakinek ilyen cucca van? -
JoolsNOS
veterán
Ha ven nv szemüvegem, de nincs 120as monitorom, akkor tudom használni? Pl a 85 hz monitort 2x 40 körüliben tudja e használni? Nembaj ha kifolyik a szemem, csak teszt miatt kérdezem.
-
JoolsNOS
veterán
Akkor most ez működik piros kék szemcsivel is? Az első hszből ezt vettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest