- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Elképzelhető hogy zavarják egymást, nekem is volt egy ilyen érzésem, de mivel viszonylag rövid idő alatt sikerült beállnia mind a négy szemüvegnek, bízom benne, hogy nem lesz velük gond. Vasárnap majd végignézem még1x az Avatart elejétől a végéig, az elég jó teszt lesz.
És megnézem, hátha lehet valamit kezdeni a registry-vel vagy valami custom resolution beállítással, hogy 100Hz-en menjen. -
balazs_t
tag
Ja így már értem... szóval nem, nálam is csak 60 és 120 Hz van. Miért lenne fontos a 100 Hz?
"akkor a fehér flash-t is láthatod a szemcsin keresztül"
Na most megfogtál, mert én nem vettem észre semmilyen különbséget a link és az Nvidia képe között.
Eleinte néhány apró probléma azért volt. Az Nvidiás szemüveg függetlenül a projektor beállításától (dlp vagy 3d vision) hibátlanul működött, viszont az Acer DLPs szemcsivel azért küzdeni kellett, hogy megtalálja a szinkront.
- Egyszer olyat csinált, hogy szemüveg nélkül látszott, hogy a két kép megvan de mikor felvettem a dlp szemüveget akkor mindkét szememre ugyanazt a képet kaptam. Eleinte nem is tűnt fel, csak valami fura volt, aztán rájöttem, hogy azért mert nem 3Ds a kép.
Néha csinált olyat, hogy folyamatosan váltogatta a jobb-bal szemre tett képet. Aztán rájöttem, hogy ha kapcsolgatom a teljes képernyős módot, akkor újraszinkronizál a szemüveg, és így elég gyorsan beállt.
- Aztán a másik dlp-s szemüveg meg egyszer mintha lemaradt volna picit és szépen látszott hogy rakja össze a DLP-s projektor a képet különböző színekből. Szép kék meg talán zöldes lett a képErre az volt a megoldás, hogy közelebb hajoltam a falhoz és azonnal beállt a kép.
Ez persze még csak próbaüzem volt, kb. 1,5 méterről vetítve egy sárga színű diszperzites festett falra.
Én azért bízom benne, hogy a vászonra vetítve még ennyi probléma sem lesz. Vasárnap talán már ki tudok próbálni mindent, már rendesen felszerelt állapotban.
Igazi ínyencség lesz, hogy a házimozi erősítőre kötve vajon fel tudom-e ismertetni H5360 ként a projektort.
-
balazs_t
tag
válasz
adamssss #307 üzenetére
Megvettem a projektort, volt Nvidia 3dvision kittem, feltelepít mindent ami kell, és (mivel én V700 at vettem ki kell cserélni a megjelenítő driverét a H5360-ra) utána beállítod a gépet NVidia drivert úgy mintha simán az Nvidia 3dvision-t akarnád használni. A projektoron bekapcsolod a DLP 3D módót!!!!! és így az NVidiás szemcsi kapja a szinkront az infra adóból, a 120hz-es kép ugye szépen megjelenik a vásznon, és mivel DLP 3D -re van állítva a projektor, a DLP linkes 3D szemcsi a képből szépen megkapja a saját kis szinkron jelét. Tehát nekem pl. van otthon 2db NVidia és 2 DLP szemcsi és mind a négy szemüvegben szépen leugrott a delfin a falról.
Egyébként engem is meglepett, hogy működik, mert pont ezek azok a dolgok amik nekem nem szoktak összejönni. -
balazs_t
tag
Márton
1. "Crt sokféle van, különböző elsötétedésű foszforréteggel."
Az igaz, én csak 1 típussal próbáltam, bár az elég komoly volt IBM 21 colos vadállat.2. 100hz-et nálad enged a V700?
Neeem egészen, mert 120Hz-et enged.
Simán feltettem hozzá a H5360 inf file-ját (az EDID override)
Lehet, hogy számít hogy én Win Vista alatt próbáltam és ott ment. -
balazs_t
tag
No végre megtörtént. Megvan a DLP 120Hz-es projektor, egy emachine (Acer) v700. jihááá... tegnap este gyorsan vetettem rá egy pillantást és kipróbáltam, mert a srácnál akitől vettem a 3D meg se akart nyekkenni se DLP se NVidia. Természetesen NVidia driver probléma volt, szóval miután (már otthon) feltettem az Acer H5360-as inf-et minden megoldódott. Sőőőőt, amit remélni se mertem az mégis igaz: DLP-s pojektoron ha bekapcsolom az NVidia 3D Vision-t (kell hozzá természetesen az infrás kitt) és a projektort DLP 3D módba állítom, párhuzamosan tudom nézni az Nvidiás és DLP-s szemüveggel a 3D-s tartalmakat... 3m-es átmérőbeeen ááááááááááááááááááá. Rohadt jó mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márton:"Crt-n és DLP projin sokkal jobb a helyzet!"
Egy apró helyesbítést engedj meg. Miután most már mind a 3 verziót sikerült kipróbálnom, nálam a következő volt a sorrend:
1 CRT - ez volt a legrosszabb, szellemképességet tekintve. Nem tudom ez miből adódik biztos a másodpercenkénti 120 teljes képváltás túl sok a foszforral bevont rétegnek és mire jön a következő kép az előző még nem tűnt el teljesen.
2.TFT(2ms) - Ez már lényegesen jobb minőségű képet ad, leszámítva a nagy kontrasztváltásokat pl. fekete fehér színek határán látható szellemképet én nem is nagyon vettem észre, hogy bármi hiba lenne. Szóval szinte tökéletes.
3. DLP proj. - Még nem sokat tudtam próbálgatni, de amit láttam az meggyőző. Legalább olyan jó, mint a TFT monitoron, vagy talán még jobb is. (Nem is beszélve arról, hogy itt azért a méretek miatt még sokkal durvább a hatás.)
-
balazs_t
tag
válasz
davidsone #250 üzenetére
Egyébként én odavagyok a 3D-ért szóval nekem speciel jobban bejön mint egy led-es cucc, de tökéletesen meg tudlak érteni.
Talán még akkor ütne Nálad is nagyobbat, ha egy 2-3 méteres átmerőjű vásznon látnád. Sajnos még mindig nem tudtam megvenni az H5360-at szóval nem tudom nagyban jobb-e a hatás, de valamikor nyár környékén tuti meglesz és akkor majd megírom.
Én azért bízom benne, hogy ha az egész falat beborítja a kép akkor a 3D-s hatás is durvább lesz. -
balazs_t
tag
válasz
davidsone #250 üzenetére
Számomra az a legbosszantóbb a 24es 3d-s LCD-kben (Acer, Alienware, stb.) hogy a képminőségük sajnos nagyon szar. Sokba kerülnek a 120hz miatt viszont a képminőséget már magasról lesz...ták. Ott van az asztalon mellette egy DELL 20 colos monitor egyébként vagy 3-4 éves ha nem több és körberöhögi a zsír új 90ezres Acer 3d-s csodát.
Háát igen valamin spórolni is kellett, hogy "legyen haszon őszire"... -
balazs_t
tag
Én annak idején megnéztem egy bevásárló központban a Samsungot aztán vártam egy picit , amíg végre kapható lett és megrendeltem a Acer-t GD245HQ. Igazából 2 oka volt. Az egyik hogy az ACER full HD-s (1920x1080) a Samsung "csak" 1680x1050 a másik pedig, hogy picit talán még kevésbé szellemképes a 3D mint a Samsungnál mivel jobb a válaszideje.
Persze mindezért 10-20ezerrel olcsóbb a Samsung.
Hogy megéri-e?? Szerintem igen, mert nekem nagyon tetszik ez az egész 3D-s őrület, de ismerek olyat, akinek mikor megmutattam hülyének nézett, hogy "most mi ebben a jó... ezért kiadni pénzt, hülye vagy... " -
balazs_t
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz... Annak idején végigjártam én is a TV-es 3D vision lehetőségét, és sajnos kiderült (ahogy 9950es írta) az összes 200-300-600-1millió Hz-es LCD TV csak és kizárólag 60Hz-es jelet képes fogadni és kész... és bizony bizony projektort köll venni... Acer H5360 720p 161ezer....
-
balazs_t
tag
válasz
BullKoxa #146 üzenetére
Hali,
Igen nekem is az említett Acer monitorom van, de nem értem amit írtál, hogy érted azt hogy csak játékra jó??
Megnéztem a paramétereit a LG-nek szinte teljesen ugyanazt tudja mint az Acer.Az egy másik dolog, hogy az Acer képe háááát ... láttam már jobbat is, TN paneles nem lehet forgatni a talpon, nincs benne USB és elég semmitmondó a menüje (gyakorlatilag a fényerő kontraszt és színprofilon kívül semmit sem lehet állítani).
Ahogy olvastam a legjobb (legszebb a képe) talán az Alienware OptX AW2310 23" wide TFT monitor (3 ms), de az meg vagy 140ezer.... egy TN paneles 23 colos full Hd monitorért.... na neeee már a 90ezer is szinte irreális.
B.
-
balazs_t
tag
válasz
mrhitoshi #143 üzenetére
Igazából 3 kategória közül lehet választani. A legdrágább (170ezer körül ) a Projektoros megoldás pl. az Acer -től a második amit gondolom már Te i smegnéztél a TFT 120 Hz-es verziók (Acer GD245 100körül, Alienware 130 körül stb) és a harmadik szintén nem olyan rossz megoldás egy 120Hzre képes CRT Monitor. Ez ugye nagyrészt már csak használtan elérhető viszont nagyon olcsó és kipróbálni szerintem elég. Én is ezen kezdtem 21' IBM CRT... aztán annyira megtetszett hogy lett belőle egy Acer GD245.
-
balazs_t
tag
Hali,
Bevallom otthon nekem "csak" egy 21 CRT és az ACER van, tehát konkrétan összehasonlítani csak azt a kettőt tudom, és a kettő között tényleg érezhető a különbség. Régebben valami boltban próbáltam a 2233rz-t és nekem úgy rémlik hogy az valahol a CRT és az Acer közöztt volt szellemképességben.
Hogy meddig lehet feltekerni, jó kérdés, én eddig nem is ngyon tekergetttem azt a görgőt, mert a CRT esélytelen volt mindig a minimumon volt a legjobb. Most kipróbáltam és ez alkalmazástól is függ, pl. a Prostreet-nél maxra tekerve sem volt zavaró a szellemkép.
Viszont ha neked már van egy 2233rz-d én helyedben biztos nem cserélném le, azért annyival biztos nem jobb. -
balazs_t
tag
Baaaaz
Hallottam már róla de nem hittem volna, hogy ilyen frankó képet lehet kicsikarni belőle.
Elgondolkodtató....Nekem csak az a bajom vele, hogy ha már projektort veszek, szeretnék 3D ready-t most még "csak" HD ready elérhető, ami ugye 150 körül van.
Ha összeszámolom (mivel mindenképp 120Hz-est szeretnék) kell egy 120Hz-es HD ready LCD. Az kb. 90 körül mozog alaphangon... DE ahogy láttam a 22-24 colos LCD panelt elég nehezen aplikálnám fel egy vetítőre.Szóval ez sajnos megvalósíthatatlan számomra.
Sima projektorhoz persze teljesen jó. És tényleg jó képe van... Szólj ha tényleg nekiállsz és esetleg elkészülsz mert nagyon érdekelne.
-
balazs_t
tag
Egyébként Hito, tudod mit kéne venned egy 3D -s projektort.
És akkor meg tudnám nézni már végre.
Nagyjából egy árban vannak (150-160 körül) amiket néztem 720p:
Acer H5360, Optoma DW318, Optoma HD600X vagy Viewsonic PJD6221.Viccet félretéve, ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod.
-
balazs_t
tag
Hali,
Hát már Te is megfertőződtél?
Szerintem nagyon jó móka.
Végre megérkezett az ACER GD245HQ 24 colos full HD 3D ready monitorom. Azt kell mondjam nem csalódtam benne. Egyetlen hibája hogy ez is olcsó paneles, szóval a képminőség és a láthatóság olyan amilyen, de le...om, mert a 2ms -es frissítéssel tényleg kevésbé szellemképes mint pl. a 21 colos CRT-n vagy a régebbi 22-es Samsung 2233RZ. Már-már azt lehet mondani, hogy közeledik a hibátlan megoldáshoz, de azt mindenképp el lehet mondani, róla hogy (legalábbis nekem) egyáltalán nem zavaróak a megmaradt hibák.Sajnos az ára gyakorlatilag duplája a hasonló minőségű és méretű full Hd-s monitoroknak (9x.xxx ezer).
Jajj és mégvalami ha valaki esetleg lenne olyan elvetemült és venne egy ilyet egyre vigyázzon. 120Hz-en fullHD-ban a sima single DVI kábel már nem képes átvinni a teljes infót, szóval mindenképp DUAL-LINK DVI -át kell használni (pl. a gyári kábel!! ). Én nem akartam kicsomagolni a gyárit betettem egy asztalon kallódó DVI kábelt aztán 2 este szívtam vele, hogy NOT SUPPORTED a 120Hz, vagy 1920x 1080 helyett 960x1080 at láttam csak. (már majdnem visszaküldtem a franciáknak jó sok pénzért, mikor rájöttem mi a baj.)
-
balazs_t
tag
Egy pillanat mielőtt még nagyon meglepődnél, ahogy én tudom (és mostanában elég sokat nézelődtem ez ügyben) semmilyen TV (kivétel CRT és DLP) nem képes valódi 120 de még 100 sőt sajnos még 85Hz-es jelet se fogadni.
Szóval, amit Te a TV-nél a marketing anyagban 100Hz - 600Hz-et látsz az sajnos "csak" egy belső eljárás, amivel folyamatosabbá tudják tenni az alapból 50-7x Hz-en érkező képfolyamot. Tehát a TV kiszámol extra képkockákat a eredetiek közé.
Viszont ez azt jelenti, hogy a 3D Vision technológiával nem kompatibilis.
Egyébként maga a 100Hz már elég a Shutter szemcsihez is, én is abban használtam, és szépen működött.Én sokáig kerestem ilyen TV és egyáltalán nem találtam, de ha tévedek és közben csináltak ilyet akkor cáfoljatok meg.
-
balazs_t
tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel végre lehet rendelni (ugyan még csak a sokat szídott Pix-en) az Acer elvileg jelen pillanatban talán legjobb paraméterekkel rendelkező 120Hz-es 24 colos 3D Vision komp. monitorát. Asszem én kipróbálom... aztán majd beszámolok a tapasztalatokról.
Acer GD245HQB.
-
balazs_t
tag
OOO vettél ilyet ?! Épp a napokban nézegettem, hogy vajon milyen lehet ez?
De akkor ezek szerint nem akar működni...Nézd meg ezt a linket:
Extreme3DSystemEgy két kompatibilis játék, próbáld ezekkel hátha megy:
DAIKATANA
DESCENT 3
DRAKKAN
DRIVER
EXPENDABLE
FIFA 2000
FIGHTING FORCE
HALF LIFE
HEXEN II
JEDI KNIGHT
NEED FOR SPEED III
NHL 2000
PRINCE OF PERSIA 3D
NIGHTMARE
CREATURES
WING COMMANDER
PROPHECY
STAR WARS: PHANTOM MENACE
STAR WARS: ROGUE SQUADRON
TEAM APACHE
TERRACIDE
WCW NITRO
TEST DRIVE 6
TOMB RAIDER 3
TOMB RAIDER 4
RAINBOX SIX
ROLL CAGE
SHADOWMAN
VIPER RACING
TUROK 2
ODT
SIN -
balazs_t
tag
Aha akkor az egy picit másképp működik, mert az aktív szemüvegnél ugye az USB-s "kiskockán" van egy görgő azzal állítod a mélységet és ha lejjebb veszed akkor kisebb lesz a szellemkép viszont kisebb a hatás is. Viszont a legtöbbször majdnem a legalján (legkisebb mélységen) a legjobb úgyhogy végülis annyira nem zavaró.
-
balazs_t
tag
Ezen nem fogunk összeveszni, ugyanarról beszélünk, a többi meg csak vélemény
A szellemképességet egyébként max. csökkentheted a mélység állítással de nem tűnik el, vagy ha igen akkor a mélység is. Én legalábbis nem tudtam eltüntetni.A legjellemzőbb nagyon világos háttérben sötét tárgynál. Nem tudom mi ennek az oka nem találtam még infót rá talán a monitorok nem tudják olyan gyorsan eltűntetni az előző képet, vagy a szemüveg nem tud olyan gyorsan és tökéletesen letakargatni. Tudja a franc talán majd az új ACER GD245 -vel jobb lesz. Legalábbis olvastam olyasmit, hogy javult a szellemképesség a 2ms miatt.
Remélem nemsokára lesz majd valakinek ilyen és el tudja mondani a tapasztalatait. -
balazs_t
tag
Biztos, hogy ki fogom próbálni.
De hogy mi a 0 azt nem nagyon értem, az hogy kinek veszi el a kedvét kinek nem teljesen szubjektív. Én biztos, hogy emiatt nem használnék 3D-t a játékokban. Így is van elég hibája még szellemképes stb... hát ha még a színek is torzulnak, az nekem tényleg zavaró lenne. Azért felhívnám a figyelmedet a SZERINTEM szó jelenlétére a mondatokban.
Amúgy meg 400 pénz egy cyan szemüveg, mindenki kipróbálhatja, aztán döntse el maga, hogy tetszik-e vagy sem.
Ja és a 3D Vision technológia tényleg NEM működik a cyan szemüveggel ez tény, a Discovery egy tök más megvalósítás. -
balazs_t
tag
Szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy NEM.
Bár az Nvidia (talán picit marketig céllal) előszeretettel nevezi 3D Vision Discovery-nek a "színes technikát" de annak semmi köze az igazi 3D Vision technológiához.
Egyébként maga a driver úgy van megírva, hogy ha be akarod kapcsolni a 3D-t és esetleg nincs igazi 3D Vision kit-ed akkor alapból a kétszinű (papírszemüveges) módban fog elindulni pl. a játék, képmegjelenítő vagy film, de azzal szerintem nemhogy felfedezdnéd a 3D-t hanem inkább elveszi a kedved tőle. -
balazs_t
tag
Hehe én is ezt nézegetem már 1 hónapja, de nálunk még nem lehet kapni, és nincs is semmi hír hogy mikor lesz. Illetve azt mondják valamikor ebben a hónapban... Külföldön mintha már láttam volna hogy lehet rendelni 90ezer körül volt ha jól emlékszem.
Viszont én most az Acer H5360-t próbálom valahogy megszerezni, (illetve rá a pénztmert azért több méteres méretben 720p ben 3D-ben biztos nagyon durva lehet.
167000 körül lehet most rendelni a Pixmaniánál. -
balazs_t
tag
Na akkor irány az IMAX, rohadtul kíváncsi vagyok. Ahogy Te is mondtad, nekem is van egy olyan érzésem hogy mivel az NVidia megoldása nagyjából ugyanazt az elvet követi, nem lehet sokkal szarabb sőt... Max. a megvalósítást (szinkronizáció, TFT és CRT képernyők képváltási tehetetlensége ... ha van ilyen kifejezés egyáltalán
) kell még finomítani, az viszont már csak software és megjelenítő kérdése.
-
balazs_t
tag
(Gondolom nem a technológiára gondoltál, de azt is leírom szívesen, bár szerintem előttem már sokan megtették.)
Bevallom már nem most próbáltam a szines szemüveget, de ahogy emlékszem nagyon enyhe néha csak sejthető 3D-s hatása volt. Nem is beszélve arról, hogy a színek ugye óhatatlanul is torzulnak, ráadásul a két szemedben különböző módon. Akkor nem is foglalkoztam vele mert nagyon nem tetszett.(Lehet hogy veszek párszáz forintért a héten egy ilyen szines micsodát és mégegyszer kipróbálom, hátha azóta finomítottak rajta, bár nem hiszem mert inkább a technológiával van probléma.) Ez viszont (az aktív szemüveges módszer)
teljesen korrekt. Ha valami "kilóg a képernyőből", akkor ha közelítesz hozzá a kezeddel tényleg lehet érezni a mélységet és olyan mintha meg tudnád érinteni, sőt ha tovább mozgatod a kezed olyan mintha a kilógó tárgy mögé kerülne a kezed viszont mégis előtte látszik ugye, tök paradox az egész.
Egy dolog van még, amit mindenképp ki akarok próbálni és az az IMEX 3D az Avatarral. Az lesz az igazi teszt, mert eddig mindenki azt mondta, hogy brutálisan jó, és ha olyan mint a 3D Vision akkor tényleg megérte az árát. -
balazs_t
tag
...
Szerintem a 60Hz-en 3DVision nem működőképes, vagy ha valami hekkelés után mégis akkor sincs nagyon értelme. Világosabb képeknél már a 100-120Hz (tehát szemenként 50-60 Hz) is zavaró tud lenni néha a vibrálás miatt, el se akarom képzelni ez milyen 30Hz-en. A hekkelést egyébként talán megoldhatónak érzem, mert telepítések során néha nekem is összejött, hogy 85Hz-en volt a monitor és 3D szépen ment a tesztoldal, egyszerűen csak nincs értelme.Nekem Vista és Win 7 alatt is voltak monitor driver problémáim. Vista alatt meg tudtam oldani de a Win7 sajnos nem hagyta magát. Egyelőre nem tudtam 85Hz fölé vinni a CRT-t. Szintén voltak driver problémák az előző 3dVision driverrel (CRT-t egyáltalán nem lehetett használni
), de ezt az új meghajtó megoldotta, sőőőt ami nekem jó hír, végre támogatja a 3Way SLI-t és Quad SLI-t is (még nem próbáltam, de nemsokára fogom.) A mostani projekt egy 3D Vision ready projektor lesz nekem. Majd írok róla, ha sikerült szerezni. Remélem ez még komolyabb élmény lesz, mert ugye a 20 col körüli monitorokkal csak az a baj hogy a méretükből adódóan nem képesek annyira érzékeltetni a mélységet... remélem a projektor ezt megoldja.
És természetesen ha valaki 3D-t akar használni nyugodtan (kb.) felezze meg a VGA teljesítményét, mert ugye 2 képet kell kiszámolni 1 időpillanatra.
(Ha valakinek sikerült Win7 alatt CRT-t 100hz fölé vinni, az írja már meg hogyan sikerült.)
-
balazs_t
tag
Hali,
Nekem már több mint 1 éve megvan a 3D Vision set-em, és azóta is minden alkalommal majd behu...zok, mikor használom. Szóval nekem nagyon tetszik.A szines szemüveges megoldást is láttam (3D Vision discovery) is láttam annak idején, de szerintem össze se lehet hasonlítani a kettőt. Én is ahogy sokan mások is CRT-vel kezdtem. És mindnekinek ezt is ajánlom, mert önmagában a szemüveg és az adó-vevő is elég drága, hátha még egy 80-100-es TFT-t is megvesz hozzá az ember (nem is beszélve a Projektorokról) aztán kiderül, hogy nem tetszik, megfájdul a feje tőle, a kedvenc játék nem támogatja, vagy csak hibásan támogatja, stb... Ja és ugye azt is tudni kell, hogy a 3D movie egyelőre felejtős, mert az NVidia oldalán lévő 7 mintán kívül én még nem találtam egyet se, ami támogatná. (Ellenben 3D fotók terén már egyre jobb a helyzet, vannak kollekciók sőt lehet már kapni 3D Vision ready fényképezőgépet is!! )
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest