- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
Jó lenne egy link, ahol látszik az egér, mert több ilyen névtöredékes egeret felhoz Trust márkanév alatt.
Ha például ehhez hasonló, akkor a nyomógombok, görgő alatti egyberészt kell a két nyomógombok alatti résznél benyomva hátrahúzni, levenni. -
Core2duo6600
veterán
Én normális egeret használok, amik laptophoz vannak, túl kicsik nekem.
-
Rabka2
csendes tag
Sziasztok! Itt van vki? Nagy gondom van. Trust Wireless mini Mouse-t vettem. Hogyan kell beletenni a két elemet. Akárhogy forgatom , sehol nem nyílik . Nagyon megköszönném ha válaszolnátok. Előre is. Üdv.
-
sti10p
senior tag
Ide is fölrakom a kérdést, mert a sima egeres topic-ban senki sem válaszolt, hátha itt:
Notihoz akarok egeret és ki is néztem egy bluetooth-os Logitech-et, csak az a baj, hogy a notimon nincsen bluetooth és az egérhez meg nem adnak gyári USB-bluetooth vevőt. A kérdés az, hogy menne e a dolog egy másmilyen USB-bluetooth vevővel, vagy ez túl komplikált lenne?!
-
Puby25
csendes tag
A laptop-omon nem működik az egér?! Eddig jó volt.
Eddig semmiféle gond nem volt vele, és semmihez nem nyúltam! Egy szokásos bekapcsolás óta nem jó. Windows 7 rendszerem van, de mondom elfogfadta eddig. Van egy asztali gépünk, azon tökéletes. Nálam egyik USB porton sem fogadja el, de a mobilnetemet pl. igen, de már azt is nehezen :S Mi lehet a gond? Mivel próbálkozzak?
-
Puby25
csendes tag
Eddig semmiféle gond nem volt vele, és semmihez nem nyúltam! Egy szokásos bekapcsolásta nem jó. Windows 7 rendszerem van, de mondom elfogfadta eddig. Van egy asztali gépünk, azon tökéletes. Nálam egyik USB porton sem fogadja el, de a mobilnetemet pl. igen, de már azt is nehezen :S Mi lehet a gond? Mivel próbálkozzak?
-
Shadows
senior tag
Hello!
Segítségeteket kérném abba, hogy miképpen tudnám használni az ACER 9920-as laptomhoz adot: Win Media center távirányítót mint egér. Sajnos a gugli nem nagyon tudott segíteni.A Távir tipusa: RC-803V
A legjobb lenne ha a Hp pavilion dv5-1190eh gépemhez is használható lenne az egér funkció.
Köszönöm a válaszotok előre is.
-
Padisha
tag
"A Bluetooth egy távközlési ipari szabvány vezetéknélküli adatátvitelre. Segítségével számítógépek, mobiltelefonok és egyéb készülékek között létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Az 1.2-es verzió 723 kb/s-os, a 2.0-ás Bluetooth pedig 3Mb/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé a világszerte elérhető 2,45 gigahertzes frekvencián. Alacsony energiafogyasztása miatt különösen alkalmas hordozható eszközök számára." forrás: wikipedia [link]
Ez az, csak nem írják, hogy BT, mert akkor fizetniük kellene a licenszért, és még az eszközök párosításával sem kell görcsölni, mert csak simán bedugod azt a kis bigyót és müxik.
-
Padisha
tag
logitech mx620 nagggyyyon jó, g-force görgő, csak megpöckölöd és meg se áll 5 percig
, természetesen kékfogas
-
B.F.G.
senior tag
Igen, nekem ilyenem van, nagyon kényelmes és praktikus kis Blutoothos egér, a Corában vettem 9900 HUF ba került, nagy előnye, hogy nem adnak hozzá külön bluetoothos veveőegységet (ezért olcsóbb is) így akinek a notijában van már BT annak ez az egér nagyszerűválasztás ha nem akar mindenféle vevőegységet az usb-be dugdosni, szerintem nagyon jó az ár érték arány.
Már megvan 2 hónapja és még nem kellett benne elemet cserélnem, mert van 1 kapcsoló az alján amit ha hosszabb ideig nem használod ki lehet kapcsolni az egeret és így sporolhatsz a kakaóval. A fogása a méretéhez képest kényelmes még az én nagy lapát kezeimmel is kényelmesen és gyorsan tudok navigálni vele.
Mindent összevetve elégedett vagyok az egérrel, nem bántam meg hogy megvette.
Már csak 1 jó kis Bluetoothos headsett kéne amit lehet a notikoz is csatlakoztatni és akkor már tényleg csak a tápot kell néha rádugni a Laptopra és teljes a szabadság.
Nem tud valaki 1 jót amivel van is tapasztalata? -
Gabró
tag
Logitech V470, van vele valkinek tapasztalata?
Bluetooth mennyire eszi az elemet?
Egész jól néz ki képeken a kék burkolat, mennyire tartós? -
Tottu
senior tag
Üdv!
Valakinek van már tapasztalata vagy valami érdemleges infója erről az egérről:
A4 Tech mini notebook optikai egér, USB
[link]
Az infókat előre is köszi! -
sulep
senior tag
Logitech V450-nel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Ismerősnek kellett vennem olcsó, de jó minőségű, normális méretű vezetéknélküli egeret notihoz.
A Logitech RX600-at választottam 3800FT-ért: [link] [link]
előnyök: -olcsó
-pontos optika eddig nem volt gondja semmilyen felülettel
-középen vannak az elemek és az érzékelő is
-8 hónap működést ígérnek 2 AA elemmel
-kényelmes kialakítás hagyományos 3 gomb+görgővel
-az usb adó-vevő egység 0,25W-ot fogyaszt
-2m hatótáv
hátrány: -az usb adó-vevő nem olyan kicsi mint a drágább Logitech egereknél (5,5cm)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Asztali gépnél is próbáltuk, azon simán CS-zett vele párom egy estét
, ott gond nélkül feltelepült. Mondjuk korábbi Geniusunk is volt már, ami asztali géppel is csak hosszú kínlódás után volt hajlandó együtműködni, szóval hajlok arra, hogy most is inkább az egér hibája lehet... A noti felismeri, névvel mindennel, amikor ráteszem, de semmi hatása nincs. A driver nélkül semmi, de a driver sem akar elindulni tkp, hiába indítom kézzel külön, még a tálcán a szemforgatós egérke sem jelenik meg, tehát valahogy mégsem tud futni a cucc.
Bocs, h kissé amatőr módon írom le, próbálom egyértelműen körbeírni a gondot. -
Ariadne
őstag
Hali!
Jobb híján idepróbálkozom, egyelőre nem találtam jobban passzoló helyet a kérdésemnek, sem pedig megoldást arra.
Tehát adott egy Genius Ergo 520 egérke és egy Acer laptop. Nem kedvelik egymást, ugyanis hiába telepítem a drivert, újraindítok, a win szerint a meghajtóprogram ott van, de a hardvert nem látja. USB-re van téve az egér, és két laptopon sem működik ugyanúgy, viszont asztali gépen csont nélkül megy. Az egérbeállításoknál próbálkoztunk, de a tapipad mellett nem lát másik egeret, nem is hagyja kiválasztani a Geniust, csak ragaszkodik mindenáron a formálisan PS2-re kötöttként látszó tapipadhoz. Tudja valaki a megoldást? Valami egyszerű dolognak kellene lennie, de nem tudunk rájönni...
Előre is köszi. -
Victor-y
aktív tag
hali,
én most vettem egy Logitech V500-as egeret, és kíváncsi vagyok, h Ti hogyan tudtátok megszokni, h az optikai érzékelő az egér elejében van, az elem pedig a hátuljában?
Mert ez így vegyítve tud érdekes dolgokat produkálni (ergo farnehéz, ami nem lenne baj, ha valahol középen lenne az érzékelő, de így..) Ezt próbáltam kompenzálni azzal, hogy csak 1 elemet raktam bele; kicsit jobb, de de elég nehéz megszokni, h elöl van az érzékelője.
De érdekes módon ezt a ''problémát még senki nem említette, szal lehet, h csak én vok béna :|
Üdv,
Viktor -
Atlantis
veterán
Nem tud valaki olyan jó minőségű Bluetooth egeret mondani, ami együttműködik a laptopok beépített Bt-ával?
Mx1000-es próbáltam, de nem működött a géppel, ráadásul a töltője kész katasztrófa. -
sssent
senior tag
válasz
Macilaci457 #67 üzenetére
Ha asztal alatti tárolás nem is jellemző, de farkatlan egeret bizony sokan használnak kvázi távirányítóként. Jellemzően filmnézés, prezentáció. Ha ilyesmire nem használja valaki, akkor nem igazán értem miért nem elég a felcsévélhető farkú rágcsáló. Nem sérülékeny, olcsóbb, könnyebb és nincs akkutöltögetéssel para. Nem BT-s egeret meg úgyis ugyanúgy dugdozni kell. Tehát egy 1m hatótávolságú usb-s egérnek logikus szempontok szerint azért eléggé megkérdőjelezhető a létjogosultsága. Hogy a vásárlók időnként logikátlan döntéseket hoznak, az már más kérdés.
-
Poctar
senior tag
Nem régiben sikerült venem egy notit. Majd vettem egy egeret hozzá. Sokat nem gondolkodtam rajta. De nem akartam valami drága egeret választani, hisz arra jobban vigyázz az ember és egy noti mellett bármikor leeshet az egér, főként ha kábeles.
Számomra nem is volt nagyon fontos az egér, hisz ott a T.Pad. De mivel gamolok, ezért szükségem volt valamire.
A választásom egy Trust MI-2500X Optical Mouse [link]
Az ára 3k körül volt
Párszor már leesett, de még semmi baja.
Sztem jó kis egér ennyi pénzért. Még nem volt vele semmi baj.
[Szerkesztve] -
kapasz
tag
Szerintem akármilyen áramforrás is van benne, akkor is plusz súlyt cipelsz a vezeték nélküliekkel. Én az összecsévélhető vezetékes optikai egér híve vagyok. Az tud kicsi és könnyű is lenni, ahogy egy notebookhoz illik.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Macilaci457 #67 üzenetére
Nem mondod, azt hittem a Juli suliban járok...
Nem a noti volt asztal altt, hanem a szgép, amiben épp vendégeskedett. A lényeg benne hogy egy asztallap is komoly akadály neki. 1m elég karcsú táv, főleg ha mondjuk ágyban fekve nézel filmet, ráadásul nem egyenes rálátásban van a noti. A V500-nak ez nem akadály. -
Macilaci457
őstag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Először is a topic címe: Notebookhoz egér
Mutass valakit, aki az asztal alatt tartja a notebookját.
Az MS egér hatótávolsága télleg kb 1-1,3m, de éppen azért, mert nem viszem messzebbre, nemde?
Nekem is itt pihen az asztalon, de én használom is. Ha elment energiatakarékos üzemre, akkor is 2mm-t elmozdítva azonnal oda megy, ahova én akartam. Talán lehet pár ezred secundum ébredési ideje, de több nincs neki, ami viszont nagyban függhet az asztaltól is, mivel optikai egérről beszélünk. Én meg vagyok vele elégedve minden felhasználási típusnál, és 6000 Ft-nál többet nem adtam volna másért sem. -
Atlantis
veterán
válasz
Dr. Akula #65 üzenetére
Asszem félreértjük egymást. Nekem az is középső egérnek számít, ha valamelyik oldalsó gombot, vagy a görgő lenyomásást be lehet állítani a közéső egérgomb funkciónak.
Egyébként az összes CAD programban nagyon nagy szerepe van, emiatt fontos nekem.
A görgő-lenyomós megoldásszerintem sem az igazi, a legjobb egy hüvelykujj körüli gomb. Pl.: az MX 518-ason is van. -
Dr. Akula
félisten
Miért, melyiken van? A G7-esen, MX1000-esen sincs, a görgőt lehet csak lenyomni (is), ami kattintásnak számí. Az meg olyan hogy akkor számít csak annak, ha közben a görgő nem mozdul el, különben görgetés. Ez nem egy precíz valami. De mi igényli egyáltalán a középső gombot? Azt jobban el tudnám képzelni ami az MX1000-en a görgő alatt + felett van, lehet vele pl. egész oldalakat ugrani, annak van (kihasználható) értelme is. Vagy oldalt, a hüvelykujj melletti gomb, ami általában a ''vissza'' gombra van definiálva. 1-2 FPS játékban tudnám csak elképzelni, ahol ''alternate fire''-nek jó lenne.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
V400-am nem volt, így nem tudom ahhoz hasonlítani. Az MS wirelesshez viszont igen, nem véletlenül az pihen a polcon, nem a V500.
Középső gomb az MS egéren sincs, csak görgő. Az itt is van, csak nem kerék formájában. A 2 gomb közti részen húzod az ujjad fel-le, jobbra-balra, azt érzékeli valahogy (kíváncsi lennék a megoldásra, mert totál fix az egész, nem mozog), és arra görget.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ne kapkodd el, van MS wireless notiegerem is, nagyon kicsi a hatótávja, még ha a gép előtt ülsz, akkor is figyelni kell milyen messzire viszed kezeddel az egeret, mert akadozik a jelátvitel! Pl. volt olyan hogy az asztal alatti gépbe dugva az adót (MX1000-et helyettesített éppen, töltés miatt) légvonalban kb 1 méterre már akadozott! A V500-zal ilyesmi sose fordult elő. Igaz hogy árban is kb duplaannyi (15k vs 7-8k), de annyival is jobb. Persze azt veszel amit akarsz, én is a saját káromon tapasztaltam meg.
Meg az általad említett késleltetés is észrevehető nála (az enyém is pont az az elforgatható adóvevős típus).
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Köszönöm a válaszokat, utánanézek. A Microsoft jól hangzik...az idegesítene a legjobban, ha nem követné azonnal a mozdulataim.
-
Macilaci457
őstag
Én Microsoft Notebook wireless mouse-t használok. Nem az újat, mert már egy éves is megvan. Talán a Hardware az amiben télleg jó a Microsoft.
Hasonló mint amit lentebb ír valaki, csak nem az a típus... nincs borda a hátán.
Én meg vagyok elégedve a sebességével, nem teszek fel hozzá semmilyen szoftvert, és használom Photoshophoz, de néha FPS játékokhoz is, de nem vagyok mániákus. Nekem teljesen jól működik. Nem az a fajta, amit meg kell bökni, hogy felébredjen használat elött.
És elég érzékeny. Volt egy másik de vezetékes notbook egerem, az szörnyű volt, mert nagyon kicsi volt a felbontása.
Ja, egérpadom nincs. Tehát nem is használok. Egyedül az ultra-síma fekete asztallal nem tud mit kezdeni.
Télleg kb 4 havonta teszek bele elemet. Saját rádió adója van, amit az egér aljába lehet pattintani, és az is kapcsolja ki az egeret. Ergó este bele kell rakni az adaptert, mert csak energiatakarékosan marad. De én gyakran úgy is hagyom, mert nagyon ritkán kell bele elemet rakni. Elforgatható, tehát vizszintes és függöleges USB dugó esetén is lehet használni notebookon. -
Chili7
őstag
Én is vettem ilyen Fusi egeret, de két nap után félredobtam mert addig bírta az elem.
( persze bekapcsolva hagytam egyszer-kétszer)
Tudtok olyat ami kicsi, vezeték nélküli , és ''lemegy energiatakarékosba'' ha nem mozgatják?
És utána ne kelljen újra összelőni a kommunikációt. -
Vertike
csendes tag
Én tudom ajánlaki ezt a kis FS egeret. Az ára is jó és a minősége is kiváló. Könnyű, elegáns, minden ami csak akarsz! Nézd meg a Saturnban, hogy tetszik-e...
-
Atlantis
veterán
Tudnátok ajánlani egy kifejezetten gyors reagálású vezeték nélküli egeret? Tehát ha arrébb húzom az egeret két centit, akkor azonnal és pontosan kövesse. G7 kilőve, mert a töltője miatt ugyanúgy kötött a gép. Valami hasonló kéne, mint a Logitech V400, csak az rohadt lassú.
BT-s egerek ilyen szempontból jobbak, mint a rádiósak? -
Vertike
csendes tag
Én most vettem a Saturnban egy Fujitsu-Siemens egeret. Wireless. Van egy USB kulcs és egy ugyan akkora egér. Nagyon szép és használható, minezt 4400 ft-ért
-
sssent
senior tag
Üdv!
A következő problémám lenne: egy notebookon általában touchpad-ot használok, de néha photoshopoz ill. hasonlókhoz asztalon rádugok egy logitech egeret is. Ehhez telepítek Setpointot, ami telepítéskor közli is, hogy látja a touchpadot, így csak usb-s egérhez települ. Ha ezután setpointban beállítom az egér, windowsban a touchpad (egér pointer speed-je) érzékenységét, akkor minden jó. Következő újraindításig, amikor a touchpad felveszi a setpointban az egérhez beállított érzékenységet, azaz tetű lassú lesz.
A kérdés, hogy nem tud-e valaki olyan alkalmazást, ami valahogy le tud kezelni több egeret, hogy ne kelljen mindig állítgatni az érzékenységeket? -
ALI_G
veterán
Hi!
Vettem egy Trust márkájú notebook egeret (MI-2520p típus jelzéssel).
Vélemények? Esetleg van vkinek ilyen? Ez mennyire jó? -
Eszleny
aktív tag
Hello. Nekem egy Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000-sem van.
Ami tetszik benne:
-(állítolag) 6 hónapig megy egy elemmel;
-jó az optikája. Azon a felületem, ahol az előző Azona egerem ugrált ott simán megy ez;
-az oldalán levő gumiboritás;
-a vevőt be lehet tenni az egér alá;
-szép simán megy a görgője, lehet vízszintesen is scrollozni.
-a mérete nekem megfelelő: nem kicsi, de nem is nagy. (Ha egy leheletnyit kisebb lenne, azt se bánnám)
Ami kevésbé tetszik:
-Van egy gerinc az egér tetején, ezt igazán elhagyhatták volna (habár lehet, hogy azért van ez, hogy ne simuljon a tenyér teljesen az egérhez és így nem izzad);
-jobban szeretném, ha a gombok nem kattognának (én már csak ilyen csend mániás vagyok);
-ha a vevőt a notebook baloldalán levő usb portba teszem akkor (jobb kezes lévén) kissé leárnyékolja a gép az egeret. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem minden klikelésre reagál, ellenben a kurzorral ilyenkor nincs semmi baj;
-az oldalán levő programozható gombhoz adott szoftver nem valami csúcs. Pl. az a beállítás, hogy firefox esetén az oldalsó gombbal klikkelést CTRL+F-nek tekintse nem műkődik, hiába van beállítva. (úgy látszik az szoftverek nem az MS erősségei közé)
-linux alatt nem műkődik rendesen (Ubuntu linux), de vajon miért nem lep meg?
Ha valakinek van ilyen egere, megírhatja a tapasztalatait. -
ByB
addikt
Nekem egy logitech V500-asom van és tökéletesen elégedett vagyok vele... Maximum azoknak okozhat gondot, akik hiányolják a középső és a lapozó gombokat! De anyaghasználatban, összeszerelésben, precizitásban, innovítivitásban és formailag szerintem verhetetlen! Hát igen, kicsit drága, de egy laptophoz képest...
Kép róla - [link] -
EG0
aktív tag
Nekem ilyen van:
[link]
Akkukkal szépen használható, kétkezes, klassz. -
HENE
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
Bővebben: link
Nekem van beépített bluettooth a gépben, szal nem kell rádugni a zsinórt, de ha lemerül vezetékkel még mindig megy. Ja és szerintem még jól is néz ki. -
eská
csendes tag
nem hinném hogy nem képes rá, valami más lehet a probléma
-
Emitel
tag
Sziasztok!
Kicsit kopasz vagyok bluetooth témában.
Vetem ma egy Bluetooth Traveler USB-s optikai egeret.
Kipróbáltal a laptopon. Egér tök jól müködik.
Most jön a probléma. Van egy Nokia 6310-i készülékem. Szeretem volna ha a bt. egységem felismeri, de nem megy. Lehet, hogy nem is képes rá?
Akkor lecserélem egy sima rádiós, optikai,USB-s A4 egérre. -
BFeco
aktív tag
Ha a BT egér tápfesz kikapcsolására gondolsz, akkor igen is meg nem is.
Az enyémen (MS BT) nincs Power off. Ha nem használod hamar ''elmegy aludni''. Mozgatásra (notebook táska) felébred
Vagy kiveszed az akkut, vagy barkácsolsz rá egy kapcsolót, vagy nem foglalkozol vele. Nálam az utolsó van jelenleg, de gondolkodom a kapcsolón.
Tartalék, feltöltött akku ( 2db AA) mindig van nálam (két hét és csere). -
sbazsi
veterán
a BT egerek kikapcsolhatók?
-
BFeco
aktív tag
válasz
parandroid #41 üzenetére
Nekem szerecsére van beépített BT (IBM T41) ezért ''megléptem'' a drága MS Intellimouse Explorer for Bluetooth 2.0 vásárlását.
Bővebben: link -
parandroid
félisten
Az a baj, hogy várni kell még (1 évet talán?
), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.
p -
sbazsi
veterán
ez azt hiszem több macerával járna a notihoz, mint egy vezetékes.mert a vezetékes vevőegységet be kell dugni így is. és még jár hozzá extra töltő is amit a 220ba kell dugni.
szóval azért kellene notihoz gyártott egér, mert ilyennel nem akarok vacakolni, ezen kívül kell rá ki-be kapcsoló gomb. -
BFeco
aktív tag
Ez is vezetékes-töltős vevővel rendelkezik:
sbazsi
veterán
Most ilyennkel dolgozom, viszonyítási alapként.
Pilot® Wheel Mouse Optical -
sbazsi
veterán
Máshol kérdeztem:
[Szerkesztve] -
GyepmesterBé
csendes tag
válasz
AMD Power #33 üzenetére
Rá lehet, én is ilyet használok. Viszont nem árt végiggondolni, hogy az alátét nélkül NEM tudsz egerészni. Tehát ha viszed valahová a gépet, akkor az egeren kívűl az alátétet is kell vinni. Játékoknál - FPS - néha kicsi az alátét felülete. Amúgy kiváló a cucc.
[Szerkesztve] -
teve78
csendes tag
Én egy Creative Notebook optikai egeret használok.
USB-s, összecsévéli a vezetéket, kis méret, kézre állés 800 DPI-s
A régit el kellett adnoma szomszédomnak, mert megtetszett neki.
Amúgy egy éve nyúzom, de tökéletes, és túlélte egy három éves gyermek támadását
Ára 4k alatt van...
bővebben [L] http://www.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=223&product=9147 [/L] -
parandroid
félisten
Kensington PocketMouse Pro. Bár USB-s, viszont kábelcsévélős, kicsi és nagyon jól összerakott egér.
Notebookhoz kaptam, de vettem egy cordless Logi-t, ezért eladó: 6k+pk.
p -
AMD Power
titán
A4TECH NB 30-at rá lehet , kötni nem? Remélem igen!
USB-s amúgy!
-
Balage20
csendes tag
Belső Bluetooth/WLAN adapter --> 18.625 Ft
Bővebben:
http://www.notebook.hu/catalogue/accessories/?min_price=&max_price=&text=&cat_
docpath=accessories%2Fother_accessories&prod_cat=&category=nb&fwizs_notebook
_search=1&page=1&fname=notebook_search
[Szerkesztve] -
AlBundy
aktív tag
-
Zsoci
tag
Én nemrég, kb 4 hónapja vettem egy logitech v500-as egeret.
Csak pozitivat tudok mondani róla:
Az egér összecsukható így kényelmes is és kicsi is ha hordozod.
Nagyon preciz és gyors.Én CAD-ozok is vele és tökéletesen megfelel.
Az USB -s rádióadója kicsi és elfér az egér aljában ha becsukod, ráadásulilyenkor kikacsol az egér.1 db mini ceruzával megy mióta megvan.
Van tokja is hogy ne sérüljön hrdozás közen.
Nagyon jó az optikája bármilyen felületen megy.
Mindkét irányban scrolloz görögő nélkól.
Egyszóval ez az eddigi összes nb egerem közül a legjobb , de lehet hogy mind közül amit használtam pedig kényes vagyok mert extra nagy kzem van.
Üdv Zsoci -
jasszer
őstag
Tudtok ajánlani low-end notebook egeret?
Lehetőleg ps/2, lehetőleg ócsó ( ára<= 5k ), lehetőleg ''kábelevős''... -
tonyo2
tag
Ha van valakinek ilyen Pcmcia-s bluetooth adaptere, és hozzá egere vagy egyébb cucc, amit a közelben alkalmaz, írja már meg hogy működik-e behúzott antennával. Ja, és szerintetek mennyit fogyaszt, mennyit vesz le az akksiból ha Pcmcia-s bt-szal egerezek állandóan?
-
balco
aktív tag
ezt irta a rikvest:
Tisztelt Uram!
A bevizsgálás 6.500.-Ft (ha nem kéri az új eszközt). A beépítés 7.000.-Ft, ami tartalmazza a bevizsgálást is.
Ha be lehet szerelni, akkor:
54.T48V7.001 MODULE.BLUETOOTH.W/ANTEN. 10.800.-Ft+ÁFA rendelésre
A szerviz csak a gép megbontása nélkül cserélhető alkatrészeket értékesíti magukban, a többi alkatrészt itt helyben kell cserélni, különben nem tudunk garanciát vállalni.
Tisztelettel:
Rikvest Kft.
a cucc nem is draga, de a szereles az nem semmi....
pedig valszeg ranezese megmondjak hogy lehet-e vagy nem, beszerelni meg nem tobb 30 percnel... -
BFeco
aktív tag
ACER TravelMate 2300_4000_4500 service manual részlet:
Bluetooth Module W/Antenna Part Number:
54.T48V7.001
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
TravelMate 4002WLMi Bluetooth
BFeco
aktív tag
Érdeklődni kellene az Acer szervízben, a gyári Bluetooth megoldás utólagos beépítéséről.
balco
aktív tag
nem rossz!!!
de meg mindig kenyelmetlen az antennat kihuzgalni, de legalabb a karit nem kell piszkalni !!! wlanom most is van tehat ez egy lehetseges alternativa...
ha a telefonrol akarok valamit athuzni, akkor jo. De hogy allandoan az egerrel akarom, hat akkor mar zavaro lehet az antenna!!
egyebkent acer travelmate 4002lmi a notim:
az elejen van egy bt kapcsolo, de csak annyit ir hogy no device!!
tehat valszeg van benne elokeszites, igy nem kellene az antennaval bajlodni...
akkor kellett volna nekem gondolkozni amikor megvettem -
parandroid
félisten
ha jól látom ezek csak bluetooth adapterek, wifi-t nem tudják a bluetooth mellett. ráadásul a kolléga nem pcmcia-kártyát keres, hanem mini-PCI kártyát, amit beépíthet a notebookba, mert nem szereti, ha kilóg valami. amúgy szépek.
mondjuk az a bluetooth access point + router nem tom mit tudhat...
lehet, hogy ez kiválthatná a wlant? balco?
p
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
Nem 30e br., csak 12e Ft. PCMCIA (PCcard)
A kihúzható antenna, itt jól látható:
Másik:
parandroid
félisten
átolvastam a régebbit már akkor, amikor belinkelted, de olyan sok egyforma betű van a minipci-ban és a pcmcia-ban, hogy elsiklottam a különbség felett.
őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
a megoldás egyébként azt hiszem az asztali gép lecserélése lesz, ezt a notit csak második gépnek vettük, elég lesz hozzá egy pcmcia-s wlan, meg egy usb-s wireless egér. ennyi dugdosást hajlandó vagyok elviselni cost-saving megfontolásból.viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (Bővebben: link).
sok sikert egyébként a további kártya-kereséshez, én maradok egyelőre a wireless egérnél,
p
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
van itt megegy, ha van egy kis idod:
balco
aktív tag
válasz
parandroid #12 üzenetére
ahogy mondod!
elolvastad azt a topikot amit belinkeltem? -
balco
aktív tag
válasz
parandroid #9 üzenetére
lehet hogy felreertettelek, es akkor bocs:
pcmcia nem minipci!!!
picimaci ugyanugy kilog ( hallotam mar kihuzhatos antennajurol, ugy 30eFt korul), szal az szerintem ugyanugy nem jo. elteszed taskaba, szekrenybe stb : veheted ki, teheted vissza...
-
parandroid
félisten
no, megtaláltam a kensington-omat a pc-l*nd-nál.
nem gondoltam volna, hogy ennyi...
viszont nincs sok különbség a visszacsévélős és a wireless változat ára között.
ennek fényében nem is olyan drága a logitech cordless click optical plus (Bővebben: link - valahol az oldal alján).
p -
parandroid
félisten
igazából egyre gondoltunk, csak te kicsit előbbre jársz.
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.
addig meg majdcsak kibírom valahogy.
egér ajánlatok még egyébként jöhetnek, eddig a ''microsoft oem wireless, optikai usb mouse, notebookhoz'' (Bővebben: link) áll nyerésre...
p -
balco
aktív tag
raadasul en biztos sohasem talalnam az adapteret a radios egernek
kevesebb helyet foglal, de 2 db...
akkor mar lehet hogy a kabel-feltekeros is jobb!
Engem foleg az zavar, hogy az eger es az usb port kozott, max 15-20 cm tavolsag van, de megis 2 m-es kabelem van, ami teljesen felesleges...
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
nem teljesen ugy gondoltam:
olvass bele ebbe, nem akarom magamat ismetelni:
tudom, hogy ez igy nagyon draga, de nagykiralysag szerintem!
bt eger 10 eFt alatt nincs (ahogy eddig lattam), de az adapter szerintem, nem csak erre valo: telefon, headset, eger es lassan mar akar a mikrot is lehet btvel vezerelni
lenyeg a lenyeg: nem akarok a gepemhez kivulrol semmit sem hozzatenni, es a leheto legkevesebb kabelt akarom latni!! -
Mike T.
tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
Én a notihoz MS-t használok, igaz nem ezt a picikét, mert játszom is rajta néha, és úgy gondoltam , hogy talán az jobb lesz.
Az PC-hez Logitech-em van MX 510.
Ezt az MS egeret én is nagyon nézegettem. Kicsi, csinos, és szinte biztos, hogy jól is működik.
Vedd meg! Ha mégsem lenne jó, akkor átveszem tőled jó áron... -
BlackWoOd
aktív tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
BT-s egér árak -->
Ha mégis találsz olcsón, szólj... -
parandroid
félisten
blackwood: tudásra rendben van, de meg kell mondjam, a dizájn nem tetszik. ez az átlátszósdi nekem annyira nem jön be, kicsit gagyinak tűnik ettől az egész. ráadásul árban sem sokkal kedvezőbb, mint az általam belinkelt ms egér, akkor meg már inkább az. azért köszönöm.
balco: a bluetooth-tal az a baj, hogy nem tudja a notebook-om, tehát kellene hozzá egy bt adapter, és így semmivel sem vagyok előbbre. akkor inkább az egér vevőjét dugdosom be, még ha a bt-hez mást is lehetne használni. a telefonomat pl. hmmm... megfontolandó. utána kell néznem a bt-s egerek árainak.
p -
BlackWoOd
aktív tag
Csekk disz áut:
Optikai, vezetéknélküli.
GrundX : Bővebben: link
4k az ára, de normál méretű, nem kifejezetten notebookhoz.
Tapasztalatom nincs vele, én egy nagyon picike madzagos egeret használok néha
notihoz (tapipaddal jól elvagyok, nekem nem okoz túlzott szendevést - még).
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
lehet hogy tulzas, de en mostanaban csak a bluetooth egerben hiszek!
Draga, de utalom a tyukbelet, meg az usbs kilogo cuccot a gepbol, ha azt is be kell dugnom hasznalat elott, akko nem nyertem semmit az egesszel...
persze ez meg csak nekem is ''alom'', egyeloe nincs ra penz... -
parandroid
félisten
nemrégiben vásárolt notebook-omhoz kaptam egy kensington pocketmouse pro-t (Bővebben: link), ami nagyon kafa, szinte minden szempontból meg vagyok vele elégedve, egyet kivéve: a vezetéket. már az asztali gépemen is egy vezeték nélküli logitech deluxe set-et használok, és hát a jót könnyű megszokni...
láttam, hogy létezik ez a kensington wireless változatban is (Bővebben: link), de itt mo-n?
két másik jelöltem lenne, az egyik a ''Logitech® Cordless Click!™ Plus Optical Mouse'' (Bővebben: link), a másikat a gxxbolt-ban találtam: Bővebben: link.
az ár alapján természetesen a microsoft rágcsáló a szimpatikusabb, a szívem meg persze a logitech-hez húz. kensington-t mo-n még nem is láttam.
nyitott vagyok egyébként bármilyen más ajánlatra, javaslatra is, jöhetnek akár konkrét ajánlatok is, és szívesen olvasok az általatok használt wireless notebook-egerekről is tapasztalatokat.
előre is köszönöm a segítséget,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest