- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Miért, melyiken van? A G7-esen, MX1000-esen sincs, a görgőt lehet csak lenyomni (is), ami kattintásnak számí. Az meg olyan hogy akkor számít csak annak, ha közben a görgő nem mozdul el, különben görgetés. Ez nem egy precíz valami. De mi igényli egyáltalán a középső gombot? Azt jobban el tudnám képzelni ami az MX1000-en a görgő alatt + felett van, lehet vele pl. egész oldalakat ugrani, annak van (kihasználható) értelme is. Vagy oldalt, a hüvelykujj melletti gomb, ami általában a ''vissza'' gombra van definiálva. 1-2 FPS játékban tudnám csak elképzelni, ahol ''alternate fire''-nek jó lenne.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
V400-am nem volt, így nem tudom ahhoz hasonlítani. Az MS wirelesshez viszont igen, nem véletlenül az pihen a polcon, nem a V500.
Középső gomb az MS egéren sincs, csak görgő. Az itt is van, csak nem kerék formájában. A 2 gomb közti részen húzod az ujjad fel-le, jobbra-balra, azt érzékeli valahogy (kíváncsi lennék a megoldásra, mert totál fix az egész, nem mozog), és arra görget.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ne kapkodd el, van MS wireless notiegerem is, nagyon kicsi a hatótávja, még ha a gép előtt ülsz, akkor is figyelni kell milyen messzire viszed kezeddel az egeret, mert akadozik a jelátvitel! Pl. volt olyan hogy az asztal alatti gépbe dugva az adót (MX1000-et helyettesített éppen, töltés miatt) légvonalban kb 1 méterre már akadozott! A V500-zal ilyesmi sose fordult elő. Igaz hogy árban is kb duplaannyi (15k vs 7-8k), de annyival is jobb. Persze azt veszel amit akarsz, én is a saját káromon tapasztaltam meg.
Meg az általad említett késleltetés is észrevehető nála (az enyém is pont az az elforgatható adóvevős típus).
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
Én Microsoft Notebook wireless mouse-t használok. Nem az újat, mert már egy éves is megvan. Talán a Hardware az amiben télleg jó a Microsoft.
Hasonló mint amit lentebb ír valaki, csak nem az a típus... nincs borda a hátán.
Én meg vagyok elégedve a sebességével, nem teszek fel hozzá semmilyen szoftvert, és használom Photoshophoz, de néha FPS játékokhoz is, de nem vagyok mániákus. Nekem teljesen jól működik. Nem az a fajta, amit meg kell bökni, hogy felébredjen használat elött.
És elég érzékeny. Volt egy másik de vezetékes notbook egerem, az szörnyű volt, mert nagyon kicsi volt a felbontása.
Ja, egérpadom nincs. Tehát nem is használok. Egyedül az ultra-síma fekete asztallal nem tud mit kezdeni.
Télleg kb 4 havonta teszek bele elemet. Saját rádió adója van, amit az egér aljába lehet pattintani, és az is kapcsolja ki az egeret. Ergó este bele kell rakni az adaptert, mert csak energiatakarékosan marad. De én gyakran úgy is hagyom, mert nagyon ritkán kell bele elemet rakni. Elforgatható, tehát vizszintes és függöleges USB dugó esetén is lehet használni notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest