- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Miért, melyiken van? A G7-esen, MX1000-esen sincs, a görgőt lehet csak lenyomni (is), ami kattintásnak számí. Az meg olyan hogy akkor számít csak annak, ha közben a görgő nem mozdul el, különben görgetés. Ez nem egy precíz valami. De mi igényli egyáltalán a középső gombot? Azt jobban el tudnám képzelni ami az MX1000-en a görgő alatt + felett van, lehet vele pl. egész oldalakat ugrani, annak van (kihasználható) értelme is. Vagy oldalt, a hüvelykujj melletti gomb, ami általában a ''vissza'' gombra van definiálva. 1-2 FPS játékban tudnám csak elképzelni, ahol ''alternate fire''-nek jó lenne.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
V400-am nem volt, így nem tudom ahhoz hasonlítani. Az MS wirelesshez viszont igen, nem véletlenül az pihen a polcon, nem a V500.
Középső gomb az MS egéren sincs, csak görgő. Az itt is van, csak nem kerék formájában. A 2 gomb közti részen húzod az ujjad fel-le, jobbra-balra, azt érzékeli valahogy (kíváncsi lennék a megoldásra, mert totál fix az egész, nem mozog), és arra görget.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ne kapkodd el, van MS wireless notiegerem is, nagyon kicsi a hatótávja, még ha a gép előtt ülsz, akkor is figyelni kell milyen messzire viszed kezeddel az egeret, mert akadozik a jelátvitel! Pl. volt olyan hogy az asztal alatti gépbe dugva az adót (MX1000-et helyettesített éppen, töltés miatt) légvonalban kb 1 méterre már akadozott! A V500-zal ilyesmi sose fordult elő. Igaz hogy árban is kb duplaannyi (15k vs 7-8k), de annyival is jobb. Persze azt veszel amit akarsz, én is a saját káromon tapasztaltam meg.
Meg az általad említett késleltetés is észrevehető nála (az enyém is pont az az elforgatható adóvevős típus).
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
Én Microsoft Notebook wireless mouse-t használok. Nem az újat, mert már egy éves is megvan. Talán a Hardware az amiben télleg jó a Microsoft.
Hasonló mint amit lentebb ír valaki, csak nem az a típus... nincs borda a hátán.
Én meg vagyok elégedve a sebességével, nem teszek fel hozzá semmilyen szoftvert, és használom Photoshophoz, de néha FPS játékokhoz is, de nem vagyok mániákus. Nekem teljesen jól működik. Nem az a fajta, amit meg kell bökni, hogy felébredjen használat elött.
És elég érzékeny. Volt egy másik de vezetékes notbook egerem, az szörnyű volt, mert nagyon kicsi volt a felbontása.
Ja, egérpadom nincs. Tehát nem is használok. Egyedül az ultra-síma fekete asztallal nem tud mit kezdeni.
Télleg kb 4 havonta teszek bele elemet. Saját rádió adója van, amit az egér aljába lehet pattintani, és az is kapcsolja ki az egeret. Ergó este bele kell rakni az adaptert, mert csak energiatakarékosan marad. De én gyakran úgy is hagyom, mert nagyon ritkán kell bele elemet rakni. Elforgatható, tehát vizszintes és függöleges USB dugó esetén is lehet használni notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest