- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az a baj, hogy várni kell még (1 évet talán?
), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.
p -
parandroid
félisten
Kensington PocketMouse Pro. Bár USB-s, viszont kábelcsévélős, kicsi és nagyon jól összerakott egér.
Bővebben: link
Notebookhoz kaptam, de vettem egy cordless Logi-t, ezért eladó: 6k+pk.
p -
parandroid
félisten
ha jól látom ezek csak bluetooth adapterek, wifi-t nem tudják a bluetooth mellett. ráadásul a kolléga nem pcmcia-kártyát keres, hanem mini-PCI kártyát, amit beépíthet a notebookba, mert nem szereti, ha kilóg valami. amúgy szépek.
mondjuk az a bluetooth access point + router nem tom mit tudhat...
lehet, hogy ez kiválthatná a wlant? balco?
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
átolvastam a régebbit már akkor, amikor belinkelted, de olyan sok egyforma betű van a minipci-ban és a pcmcia-ban, hogy elsiklottam a különbség felett.
őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
a megoldás egyébként azt hiszem az asztali gép lecserélése lesz, ezt a notit csak második gépnek vettük, elég lesz hozzá egy pcmcia-s wlan, meg egy usb-s wireless egér. ennyi dugdosást hajlandó vagyok elviselni cost-saving megfontolásból.viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (Bővebben: link).
sok sikert egyébként a további kártya-kereséshez, én maradok egyelőre a wireless egérnél,
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
no, megtaláltam a kensington-omat a pc-l*nd-nál.
nem gondoltam volna, hogy ennyi...
Bővebben: link
viszont nincs sok különbség a visszacsévélős és a wireless változat ára között.
ennek fényében nem is olyan drága a logitech cordless click optical plus (Bővebben: link - valahol az oldal alján).
p -
parandroid
félisten
igazából egyre gondoltunk, csak te kicsit előbbre jársz.
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.
addig meg majdcsak kibírom valahogy.
egér ajánlatok még egyébként jöhetnek, eddig a ''microsoft oem wireless, optikai usb mouse, notebookhoz'' (Bővebben: link) áll nyerésre...
p -
parandroid
félisten
blackwood: tudásra rendben van, de meg kell mondjam, a dizájn nem tetszik. ez az átlátszósdi nekem annyira nem jön be, kicsit gagyinak tűnik ettől az egész. ráadásul árban sem sokkal kedvezőbb, mint az általam belinkelt ms egér, akkor meg már inkább az. azért köszönöm.
balco: a bluetooth-tal az a baj, hogy nem tudja a notebook-om, tehát kellene hozzá egy bt adapter, és így semmivel sem vagyok előbbre. akkor inkább az egér vevőjét dugdosom be, még ha a bt-hez mást is lehetne használni. a telefonomat pl. hmmm... megfontolandó. utána kell néznem a bt-s egerek árainak.
p -
parandroid
félisten
nemrégiben vásárolt notebook-omhoz kaptam egy kensington pocketmouse pro-t (Bővebben: link), ami nagyon kafa, szinte minden szempontból meg vagyok vele elégedve, egyet kivéve: a vezetéket. már az asztali gépemen is egy vezeték nélküli logitech deluxe set-et használok, és hát a jót könnyű megszokni...
láttam, hogy létezik ez a kensington wireless változatban is (Bővebben: link), de itt mo-n?
két másik jelöltem lenne, az egyik a ''Logitech® Cordless Click!™ Plus Optical Mouse'' (Bővebben: link), a másikat a gxxbolt-ban találtam: Bővebben: link.
az ár alapján természetesen a microsoft rágcsáló a szimpatikusabb, a szívem meg persze a logitech-hez húz. kensington-t mo-n még nem is láttam.
nyitott vagyok egyébként bármilyen más ajánlatra, javaslatra is, jöhetnek akár konkrét ajánlatok is, és szívesen olvasok az általatok használt wireless notebook-egerekről is tapasztalatokat.
előre is köszönöm a segítséget,
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- PS Plus előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest