Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az a baj, hogy várni kell még (1 évet talán?
), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.
p -
parandroid
félisten
Kensington PocketMouse Pro. Bár USB-s, viszont kábelcsévélős, kicsi és nagyon jól összerakott egér.
Bővebben: link
Notebookhoz kaptam, de vettem egy cordless Logi-t, ezért eladó: 6k+pk.
p -
parandroid
félisten
ha jól látom ezek csak bluetooth adapterek, wifi-t nem tudják a bluetooth mellett. ráadásul a kolléga nem pcmcia-kártyát keres, hanem mini-PCI kártyát, amit beépíthet a notebookba, mert nem szereti, ha kilóg valami. amúgy szépek.
mondjuk az a bluetooth access point + router nem tom mit tudhat...
lehet, hogy ez kiválthatná a wlant? balco?
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
átolvastam a régebbit már akkor, amikor belinkelted, de olyan sok egyforma betű van a minipci-ban és a pcmcia-ban, hogy elsiklottam a különbség felett.
őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
a megoldás egyébként azt hiszem az asztali gép lecserélése lesz, ezt a notit csak második gépnek vettük, elég lesz hozzá egy pcmcia-s wlan, meg egy usb-s wireless egér. ennyi dugdosást hajlandó vagyok elviselni cost-saving megfontolásból.viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (Bővebben: link).
sok sikert egyébként a további kártya-kereséshez, én maradok egyelőre a wireless egérnél,
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
no, megtaláltam a kensington-omat a pc-l*nd-nál.
nem gondoltam volna, hogy ennyi...
Bővebben: link
viszont nincs sok különbség a visszacsévélős és a wireless változat ára között.
ennek fényében nem is olyan drága a logitech cordless click optical plus (Bővebben: link - valahol az oldal alján).
p -
parandroid
félisten
igazából egyre gondoltunk, csak te kicsit előbbre jársz.
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.
addig meg majdcsak kibírom valahogy.
egér ajánlatok még egyébként jöhetnek, eddig a ''microsoft oem wireless, optikai usb mouse, notebookhoz'' (Bővebben: link) áll nyerésre...
p -
parandroid
félisten
blackwood: tudásra rendben van, de meg kell mondjam, a dizájn nem tetszik. ez az átlátszósdi nekem annyira nem jön be, kicsit gagyinak tűnik ettől az egész. ráadásul árban sem sokkal kedvezőbb, mint az általam belinkelt ms egér, akkor meg már inkább az. azért köszönöm.
balco: a bluetooth-tal az a baj, hogy nem tudja a notebook-om, tehát kellene hozzá egy bt adapter, és így semmivel sem vagyok előbbre. akkor inkább az egér vevőjét dugdosom be, még ha a bt-hez mást is lehetne használni. a telefonomat pl. hmmm... megfontolandó. utána kell néznem a bt-s egerek árainak.
p -
parandroid
félisten
nemrégiben vásárolt notebook-omhoz kaptam egy kensington pocketmouse pro-t (Bővebben: link), ami nagyon kafa, szinte minden szempontból meg vagyok vele elégedve, egyet kivéve: a vezetéket. már az asztali gépemen is egy vezeték nélküli logitech deluxe set-et használok, és hát a jót könnyű megszokni...
láttam, hogy létezik ez a kensington wireless változatban is (Bővebben: link), de itt mo-n?
két másik jelöltem lenne, az egyik a ''Logitech® Cordless Click!™ Plus Optical Mouse'' (Bővebben: link), a másikat a gxxbolt-ban találtam: Bővebben: link.
az ár alapján természetesen a microsoft rágcsáló a szimpatikusabb, a szívem meg persze a logitech-hez húz. kensington-t mo-n még nem is láttam.
nyitott vagyok egyébként bármilyen más ajánlatra, javaslatra is, jöhetnek akár konkrét ajánlatok is, és szívesen olvasok az általatok használt wireless notebook-egerekről is tapasztalatokat.
előre is köszönöm a segítséget,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest