- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Érdeklődni kellene az Acer szervízben, a gyári Bluetooth megoldás utólagos beépítéséről.
Bővebben: link -
BFeco
aktív tag
Nem 30e br., csak 12e Ft. PCMCIA (PCcard)
Bővebben: link
A kihúzható antenna, itt jól látható:
Másik:
parandroid
félisten
átolvastam a régebbit már akkor, amikor belinkelted, de olyan sok egyforma betű van a minipci-ban és a pcmcia-ban, hogy elsiklottam a különbség felett.
őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
a megoldás egyébként azt hiszem az asztali gép lecserélése lesz, ezt a notit csak második gépnek vettük, elég lesz hozzá egy pcmcia-s wlan, meg egy usb-s wireless egér. ennyi dugdosást hajlandó vagyok elviselni cost-saving megfontolásból.
viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (Bővebben: link).
sok sikert egyébként a további kártya-kereséshez, én maradok egyelőre a wireless egérnél,
p
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
van itt megegy, ha van egy kis idod:
parandroid
félisten
igazából egyre gondoltunk, csak te kicsit előbbre jársz.
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.
addig meg majdcsak kibírom valahogy. 
egér ajánlatok még egyébként jöhetnek, eddig a ''microsoft oem wireless, optikai usb mouse, notebookhoz'' (Bővebben: link) áll nyerésre...
p -
balco
aktív tag
raadasul en biztos sohasem talalnam az adapteret a radios egernek

kevesebb helyet foglal, de 2 db...
akkor mar lehet hogy a kabel-feltekeros is jobb!
Engem foleg az zavar, hogy az eger es az usb port kozott, max 15-20 cm tavolsag van, de megis 2 m-es kabelem van, ami teljesen felesleges...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.