- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Érdeklődni kellene az Acer szervízben, a gyári Bluetooth megoldás utólagos beépítéséről.
Bővebben: link -
BFeco
aktív tag
Nem 30e br., csak 12e Ft. PCMCIA (PCcard)
Bővebben: link
A kihúzható antenna, itt jól látható:
Másik:
parandroid
félisten
átolvastam a régebbit már akkor, amikor belinkelted, de olyan sok egyforma betű van a minipci-ban és a pcmcia-ban, hogy elsiklottam a különbség felett.
őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ilyen is van, pedig tessék...
a megoldás egyébként azt hiszem az asztali gép lecserélése lesz, ezt a notit csak második gépnek vettük, elég lesz hozzá egy pcmcia-s wlan, meg egy usb-s wireless egér. ennyi dugdosást hajlandó vagyok elviselni cost-saving megfontolásból.viszont most már tudom, hogy új laptop vásárlásánál alapvető igény kell legyen a wlan és a bt. egyébként ezen a sony-n még infrát sem találtam, sem a dokumentációjában, sem everestben. mondjuk nem is mai darab (Bővebben: link).
sok sikert egyébként a további kártya-kereséshez, én maradok egyelőre a wireless egérnél,
p
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
van itt megegy, ha van egy kis idod:
parandroid
félisten
igazából egyre gondoltunk, csak te kicsit előbbre jársz.
én a pcmcia bt-kártyáig még nem jutottam el, a combo wifi-bt-ről meg még nem is hallottam.
de jól hangzik. pillanatnyilag ugyan a mobilon és az egéren kívül mást nemigen használnék bt-n, esetleg egy fülhallgató tényleg nem rossz ötlet. a baj tényleg az ára, úgyhogy lehet, hogy maradok az asztali gép alaplapi infraportjánál a telefonhoz, és megveszem a kis ms egeret a gépboltból. bele se merek gondolni a bt-egér árakba...
úgyis jövőre terveztem lecserélni az asztali gépet is notebook-ra, majd úgy választok, hogy tudja a wifit és a bt-t is.
addig meg majdcsak kibírom valahogy.
egér ajánlatok még egyébként jöhetnek, eddig a ''microsoft oem wireless, optikai usb mouse, notebookhoz'' (Bővebben: link) áll nyerésre...
p -
balco
aktív tag
raadasul en biztos sohasem talalnam az adapteret a radios egernek
kevesebb helyet foglal, de 2 db...
akkor mar lehet hogy a kabel-feltekeros is jobb!
Engem foleg az zavar, hogy az eger es az usb port kozott, max 15-20 cm tavolsag van, de megis 2 m-es kabelem van, ami teljesen felesleges...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest