- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Macilaci457 #67 üzenetére
Nem mondod, azt hittem a Juli suliban járok...
Nem a noti volt asztal altt, hanem a szgép, amiben épp vendégeskedett. A lényeg benne hogy egy asztallap is komoly akadály neki. 1m elég karcsú táv, főleg ha mondjuk ágyban fekve nézel filmet, ráadásul nem egyenes rálátásban van a noti. A V500-nak ez nem akadály. -
Dr. Akula
félisten
Miért, melyiken van? A G7-esen, MX1000-esen sincs, a görgőt lehet csak lenyomni (is), ami kattintásnak számí. Az meg olyan hogy akkor számít csak annak, ha közben a görgő nem mozdul el, különben görgetés. Ez nem egy precíz valami. De mi igényli egyáltalán a középső gombot? Azt jobban el tudnám képzelni ami az MX1000-en a görgő alatt + felett van, lehet vele pl. egész oldalakat ugrani, annak van (kihasználható) értelme is. Vagy oldalt, a hüvelykujj melletti gomb, ami általában a ''vissza'' gombra van definiálva. 1-2 FPS játékban tudnám csak elképzelni, ahol ''alternate fire''-nek jó lenne.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
V400-am nem volt, így nem tudom ahhoz hasonlítani. Az MS wirelesshez viszont igen, nem véletlenül az pihen a polcon, nem a V500.
Középső gomb az MS egéren sincs, csak görgő. Az itt is van, csak nem kerék formájában. A 2 gomb közti részen húzod az ujjad fel-le, jobbra-balra, azt érzékeli valahogy (kíváncsi lennék a megoldásra, mert totál fix az egész, nem mozog), és arra görget.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ne kapkodd el, van MS wireless notiegerem is, nagyon kicsi a hatótávja, még ha a gép előtt ülsz, akkor is figyelni kell milyen messzire viszed kezeddel az egeret, mert akadozik a jelátvitel! Pl. volt olyan hogy az asztal alatti gépbe dugva az adót (MX1000-et helyettesített éppen, töltés miatt) légvonalban kb 1 méterre már akadozott! A V500-zal ilyesmi sose fordult elő. Igaz hogy árban is kb duplaannyi (15k vs 7-8k), de annyival is jobb. Persze azt veszel amit akarsz, én is a saját káromon tapasztaltam meg.
Meg az általad említett késleltetés is észrevehető nála (az enyém is pont az az elforgatható adóvevős típus).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest