Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eszleny

aktív tag

Hello. Nekem egy Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000-sem van.

Ami tetszik benne:
    -(állítolag) 6 hónapig megy egy elemmel;
    -jó az optikája. Azon a felületem, ahol az előző Azona egerem ugrált ott simán megy ez;
    -az oldalán levő gumiboritás;
    -a vevőt be lehet tenni az egér alá;
    -szép simán megy a görgője, lehet vízszintesen is scrollozni.
    -a mérete nekem megfelelő: nem kicsi, de nem is nagy. (Ha egy leheletnyit kisebb lenne, azt se bánnám)

Ami kevésbé tetszik:
    -Van egy gerinc az egér tetején, ezt igazán elhagyhatták volna (habár lehet, hogy azért van ez, hogy ne simuljon a tenyér teljesen az egérhez és így nem izzad :F );
    -jobban szeretném, ha a gombok nem kattognának (én már csak ilyen csend mániás vagyok);
    -ha a vevőt a notebook baloldalán levő usb portba teszem akkor (jobb kezes lévén) kissé leárnyékolja a gép az egeret. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem minden klikelésre reagál, ellenben a kurzorral ilyenkor nincs semmi baj;
    -az oldalán levő programozható gombhoz adott szoftver nem valami csúcs. Pl. az a beállítás, hogy firefox esetén az oldalsó gombbal klikkelést CTRL+F-nek tekintse nem műkődik, hiába van beállítva. (úgy látszik az szoftverek nem az MS erősségei közé :DD)
    -linux alatt nem műkődik rendesen (Ubuntu linux), de vajon miért nem lep meg? :U

Ha valakinek van ilyen egere, megírhatja a tapasztalatait.

Új hozzászólás Aktív témák