- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Először is a topic címe: Notebookhoz egér
Mutass valakit, aki az asztal alatt tartja a notebookját.
Az MS egér hatótávolsága télleg kb 1-1,3m, de éppen azért, mert nem viszem messzebbre, nemde?
Nekem is itt pihen az asztalon, de én használom is. Ha elment energiatakarékos üzemre, akkor is 2mm-t elmozdítva azonnal oda megy, ahova én akartam. Talán lehet pár ezred secundum ébredési ideje, de több nincs neki, ami viszont nagyban függhet az asztaltól is, mivel optikai egérről beszélünk. Én meg vagyok vele elégedve minden felhasználási típusnál, és 6000 Ft-nál többet nem adtam volna másért sem. -
Atlantis
veterán
válasz
Dr. Akula #65 üzenetére
Asszem félreértjük egymást. Nekem az is középső egérnek számít, ha valamelyik oldalsó gombot, vagy a görgő lenyomásást be lehet állítani a közéső egérgomb funkciónak.
Egyébként az összes CAD programban nagyon nagy szerepe van, emiatt fontos nekem.
A görgő-lenyomós megoldásszerintem sem az igazi, a legjobb egy hüvelykujj körüli gomb. Pl.: az MX 518-ason is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest