- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnaz
csendes tag
Nem is nagyon várok csodát, egy Call of Duty 2-t szeretnék csak játszani élvezhető minőségben, nagyon hajlottam az Albacompra de így törölve a listáról. Gondolkoztam még Acer HD2400XT-s notin is, abba is van Turion x2-sel meg Core 2 Duo-val szerelt, nem tom szabad-e AMD procisat venni. Köszönöm a tanácsot!
-
Csigger
őstag
-
gerii
addikt
hali!
nekem is IFL90-es gépem van, most vettem szeptemberben, igaz akkor még 1GB RAM-mal adták.
tök ugyanaz volt a téma akkoriban nálam is, hogy Dell 1520-Acer 5920 vagy a Compal.
gondolom utánanéztél már hogy a világ második legnagyobb gyártója, meg hogy a Delleket is ő gyártja többek közt, stb, stb. szóval van háttere, nem egy gagyi valami
nálam a Dell kihullott mert ugyanezt a konfigot nem lehetett kapni az országban, sőt még az eggyel gyengébb kijelzőset se, illetve horror áron/360K/. ennyiért azt mondtam kapják be, németből olyat rendelnék abból a pénzből hogy az odaver...
szóval maradt az Acer meg a Compal.
Acert elmentem párszor megfogdosni a Saturnba/NEM ott akartam megvenni!/. össze van rakva rendesen, illesztési hézagok sehol, viszont a kijelző brutál sz@r felbontású egy a cég által multimédiás gépnek kikiálltott terméktől. főleg emiatt nem vettem meg
a másik hogy a fényes "síkos" műanyag se jött be rajta belül. valahogy gagyi kinézete, érzete van. a tört fehér színt se szerettem meg.
a belső dizájn szerintem kicsit eltúlzott volt. nagyon nem tetszett a samurai karddal félbevágott billentyűzet, meg a sok matrica.
szóval nem tetszett az összhatás. plussz én is hallottam már a gagyi Acer kifejezést, de az nem zavart mert tudtam hogy ez már más széria. de akkor se ez kellett.
így megvettem a Compalt.
első benyomások otthon: anyaghasználatban lenne hova fejlődnie, a belseje matt fekete, és ez az "érdes" műanyag, nem az az Acer féle tök sima. néhol benyomható egy kicsit a borítás, de ez gondolom a műanyag ház velejárója. eleinte nagyon nem tetszett de megszoktam, meg nem nyomogatom
a billentyűzet viszont nálam a "wasd" részen besüllyed ha ott gépelsz éppen. de nem mindegyik gépnél van így, én ezt fogtam ki.
a külső borítás szép, viszont szeret karcolódni.
nekem külön tetszik hogy nincsenek rögzítő fülei a feldapnak, csak össze kell csukni és úgy marad. /1 centis holtjátéka van fejreállítva/ elég erős a 2 zsanér így megoldották a ronda kampók elkerülését.
na abba is hagyom a részletek ismertetését, asszem majd írok egy cikket a Logout-ba vagy valahova, úgyis akartam már régebben is.
teljesítmény:
elég jó
bővebben, amikor megvettem az akkori driverrel/VISTA alatt/ 3000 pontot ért el 3D Mark 06-ban, 1280x1024-es felbontással, minden alapon hagyva.
a konfig:
C2D 2.0 Ghz
8600M GT 512MB DDR3 485/400 Mhz
1GB RAM
felvéve a vidkari teljesítményét 600/500-ra 3900 lett az eredményhétvégén tettem fel a legújabb drivert, utána ugyanezekkel az alapbeállításokkal 3260 pontot ért el. túlhúzni még nem sikerült, majd azt is megcsinálom, mert valszeg új rivatuner verzió kell, mert a mostani kifagy a módosítások után.
szerintem vegyél nyugodtan Compalt, fóleg hogy most 2GB RAM-mal adják.
és lehet bele TV tunert is rakatni, ami azért nem rossz dolog.játékok terén Crysis-ban 10-20 fps között ingadozott, végigjátszottam, simán jó mediumon, 1280x800 -as felbontással. mondjuk a jegelés után már néha be-behalt. mindjárt meg is nézem az új driverrel mit alakít
UT3, GoW maxon megy 1280x800 felbontásban, GoW 20-25, UT3 30-40 fps körül megy.
Vista élményindex 4,5-öt adott rá
proci:4,9
RAM:4,5
Vidkari:4,5
játékra szolgáló vidkari: 5.2
HDD: 4.7ha van kérdésed szólj nyugodtan
-
spyduck
nagyúr
Ha minőséget akarsz olcsón akkor ACER!
Az új Acer notikról most nagyon jókat írnak!
Ez a típus kell neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Socket AM4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged