Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
venember83 #303 üzenetére
elvileg desktop karikhoz irtak, de hatha...
Pont ezért kéne inkább notebookra moddolt változatot mutatni
Le kell tölteni a fentebb linkelt drivert, majd kicsomagolni és aztán bemásolni ezt a filet (és felülírni a régit) a kicsomagolt mappába, ezután mehet is a setup.exe. Így a driver már tökéletesen fog működni.Amugy mobil Geforce drivereket a http://www.laptopvideo2go.com oldalon lehet találni.
-
Steven21
tag
válasz
venember83 #303 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom. Legrosszabb esetben mi történhet? Újra fel kell raknom a gyári drivert csökkentett módban?
Kártyának okozhat végzetes hibát? -
fwgoze
aktív tag
válasz
venember83 #293 üzenetére
Köszi, tisztában vagyok vele...csak éppen a hp, és az ibm/lenovo-ba ilyet álltalában nem raknak, mivel főleg bc notik...a dellbe még raknak, lásd xps sorozat, meg...de az pedig megfizethetetlen...legalábbis számomra
, no meg ott van még az asus g1-es...ami szinten nem az én pénztárámnak való
Éppen ezért ennek a márkája compal lenne, nem tudom ismered-e...én még nem!De meg fogom nézni..és ha tényleg olvadásesélyes, akkor nem fogom megvenni!(Éppen ezért érdekelne azok véleménye, akiknek compal notijuk van...)
Tudom, hogy mikre kell figyeljek, és tudom, hogy "nem csak a GHz-ek számítanak", viszont a noti játékra lenne...így igyekszem kompromisszumokat kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest