- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Hali!
Vki tud nekem síma 8400m-g videókártyáról nyilatkozni, h h mennek rajta a játékok? -
spyduck
nagyúr
Ha minőséget akarsz olcsón akkor ACER!
Az új Acer notikról most nagyon jókat írnak!
Ez a típus kell neked! -
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
ÚR ISTEN GYEREKEK!
Volt alkalmam egy olyan gyerekkel beszélni aki szerint a go7600 vga gagyi és az x700 jobb! De ami a legnagyobb poén volt, h azt mondta az AMD gagyi intel termék!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bence413 #271 üzenetére
A legújabbak tuti nem (crysis, ut3) ha leveszed a grafikát akkor menek csak úgy meg nem szép!
Az oblivion olyan mediumon talán! A régebbiek meg elfutnak rajta simán!
De ennyi pénzért megéri szerintem is!
Habár én inkább vennék egy 17"notit 1giga rammal, pentium procival meg 6800 vagy x800-as kártyával! ezek a kártyák még SM2.0-át ismerik és ezért sokkal jobban mennek velük a játékok! -
spyduck
nagyúr
Én azt nem értem amikor vki ennyi pénzt szán egy gépre miért nem úgy csinálja, h vesz egy viszonylag jó notit meg egy xbox-t vagy ps3-at!
talán a lanparty miatt? akkor meg egy jó notit meg egy fullos pc-t! Sokkal jobban jársz!
de amúgy nagyon jó a gép és 15.000ft-ért kapsz mellé még 1 év garit! -
spyduck
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #253 üzenetére
Hát azért ezt nem mondanám! Amekkora a teljesítménybeli külöbség szerintem nem éri meg mert látványban annyival nem kapunk többet!
Pl: HDR vagy szemünkbe világít a nap vagy elmosódás stb...
Ezek olyan effektek amik nagyon lelassítják a videókártyát és anyira nem szépek, h emiatt beszaggasson! -
spyduck
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #244 üzenetére
minden típusban vannakhibák!!
"fölszereltség silány"-->ennél jobb nem nagyon van! -
spyduck
nagyúr
Jól sejtem, h az x700 az erősebb mint a 2400xt?
-
spyduck
nagyúr
válasz
hojohnny #216 üzenetére
itt a teszt: [link]
Mi szerint 3dmark03-ban 3000pontot csinál a notid! Az öcséd gépe is annyit csinál biztos vagyok benne mert nem egy ilyen gépen futtattam már 3dmark-ot!
Szóval ha öcséd gépe megfele akkor ez a noti is meg fog felelni!
Ha nekem lenne 160.000 ft-om én inkább használt, garanciális, jó állapotban lévő notit vennek egy x700-as videókártyával mert azon tényleg minden játéj szépen fut! Én is meg voltam lepődve de a carbon fullon megy, COD4 is gyönyörű, és a vicc, h a crysis-t is szépen viszi!
Szerintem ezt fontold meg! -
spyduck
nagyúr
válasz
hojohnny #210 üzenetére
1. Ugyan olyan mint öcséd gépe (most néztem egy tesztet)! de az ago 7300... hát az elég gyöngécske!
2. semmit nem számít- A Vista még teljsen labilis lábakon áll szóval nem ajánlom, de mindenki ezt mondja- max akkor lenne jó neked ha dx10-el akarsz játszani de karid nem ismeri szóval jó, hogy xp kell neked!
3.miért ne működne jól! de ha alapból vista van rajta először azt nézd meg, h van.e hozzá driver! mert én már azt is kinézem, h dirkt nem csináltak! jó ilyen biztos nincs de nagy genyók ám!
4.minden játékkal fogsz tudni játszani bizonyos kompromisszumok árán (grafiakai beállítások)- viszont COD3 nincs PC-re csak COD4! -
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #202 üzenetére
Ezt most félre értetted!
Az van oda írva, h directx9-et ismeri és köztudott a 2600-rl h ismeri a dx10-et! Na ugyebár a többi notebookhoz az volt írva h HD2600 ehez meg x2600 és elketünk kombinálni, h ez biztos vmi butított másfajta videókártya! Remélem érted -
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Dell a világ legjobb minőségű notebookja! És mivel te játszani akarsz ezért a 7900 is sokkal jobb mint a 2600!!! Kb 30-40% al jobban mennek rajta a játékok mint az ACER-en!
És ebbe cserélhető a videókártya! Meg ha akarsz raksz még bele ramot! De ez a gép sokkal időtállóbb meg ami a legfontosabb fejleszthető is! és szerintem még több garancia is van rá!De rakd fel a 2 gépet több fórumra is és kérdezd meg melyik a jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest