- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
fwgoze
aktív tag
Teljesítményben:
X3100<HD2400<GF8600Ha megbíható noti kell, akkor Lenovo!
Ha játékra kell, akkor viszont felejtsd el az X3100-at...2-3 éves játékok talán elmennek még rajta...de azokból is inkább a startégiai játékok!
Ennyiből nem fogsz tudni jó játéknotit venni...és nem is érdemes, mert melegszik, sokat fogyaszt, ergo hamar lemerül! Ha mégis játéknoti kell, akkor ezek közül még az MSI a legkisebb rossz (viszont attól a HD2400-as vga-tól se várj sokat)...Albacomp-ot semmiképp se vegyél...vagy gyűjts még egy 100-ast, és nézd meg itt!
Szerintem ne vegyél notit játékra, de ez csak az én személyes véleményem! -
fwgoze
aktív tag
Mióta megjelent a "FRAG végkimerülésig" gamer-notikról szóló cikk, ez a topik halott
-
fwgoze
aktív tag
Az intel x3100 mit tud játékok terén...szó nincs arról, hogy masszvan játszani szeretnék vele...csak az érdekelne, hogy ha kedvem támad hozzá, akkor tudok-e játszani rajta battlefield 2-t 1280*800-ban medium beállításokkal, valamint jedi academy-t szintén hasonló beállításokkal...tényleg ennyi a max amire esetleg használnám(és erre is csak ritkán)...ezt vajon tudja???
-
fwgoze
aktív tag
Persze...8800 gt...jó lenne, de szerintem a crysisnál túl fogom élni mediummal is
Köszi, ezt az acert én is megtaláltam, viszont
ad 1: nekem az acerről nem a minőség jut eszembe(persze nem akarom megsérteni senkinek az érzelmeit...ha mégis, akkor elnézést kérek az előbiért!)
ad 2: találtam egy compal-t, ami ugyanannyi, és szerintem jobb mint az általad linkelt acer, mind képernyő felbontásban, mind videókártáyban(ddr3-as). Vélemény??? -
fwgoze
aktív tag
válasz
venember83 #293 üzenetére
Köszi, tisztában vagyok vele...csak éppen a hp, és az ibm/lenovo-ba ilyet álltalában nem raknak, mivel főleg bc notik...a dellbe még raknak, lásd xps sorozat, meg...de az pedig megfizethetetlen...legalábbis számomra
, no meg ott van még az asus g1-es...ami szinten nem az én pénztárámnak való
Éppen ezért ennek a márkája compal lenne, nem tudom ismered-e...én még nem!De meg fogom nézni..és ha tényleg olvadásesélyes, akkor nem fogom megvenni!(Éppen ezért érdekelne azok véleménye, akiknek compal notijuk van...)
Tudom, hogy mikre kell figyeljek, és tudom, hogy "nem csak a GHz-ek számítanak", viszont a noti játékra lenne...így igyekszem kompromisszumokat kötni. -
fwgoze
aktív tag
Hali,
találtam egy notit, amiben 512MB-os ddr3-as GF8600 GT, T7300-as proc(2*2,0GHz), valamint 2 giga ram van...szerintetek ez mire elég...ha esetleg neki esek az új játékoknak, pl.:crysis, cod4...megbírkózik vele?(medium, vagy high, vagy netán very high
)?????
Előre is köszi, és boldog karácsonyt!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest