- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
devast
addikt
Szerintem meg pont fordítva
Ha hosszú akkuidő akkor pentium-m. Sebességre gyakorlatilag semmi különbség nincs az azonos órajelú p-m és c-m között. Fogyasztás meg számadatok... a tapasztalatom: az én notim cca 8-9 wattot eszik ha üresjáratban van minimál kijelzővilágítással etc. És az nem mindegy, hogy emelett a proci 1-2w-ot zabál meg vagy 5-10-et. Most ezt nem kívánom jobban részletezni, de ha van egy kis rálátásod a dologra megérted, hogy igenis fontos mennyit eszik a proci.
-
Veron
addikt
azt hiszem már megyek is és megveszem az általad linkelt tuti ''ezt vedd meg!'' gépet!
az előzőleg linkelt 4 gép közül melyiknek van akkor ''fényes'' kijelzője? és azt honnan tudom? mert minden honlapon annyit írnak h ''15.0'' XGA TFT'' azt' kész. itt az XGA, ha jól gondolom a felbontásra utal, de honnan tudom akkor, hogy ''fényes''-e?
bejött a képbe egy újabb delikvens is: IBM ThinkPad R50e (209000 Ft sulinetben) 256 MB RAM, és WLAN sincs.
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/se_ibm_r50e_01
ez ''tudja'' a legkevesebbet a felsoroltak közül, mégis baromi drága. az OK, hogy az IBM nem kispályás, de ennyire jó lenne?
most jelenleg a HP, Toshiba, (IBM) kettősön (hármason) vacillálok, mert azokat tartom a legmegbízhatóbbnak az elmondottak alapján.
köszi az újabb építő kritikákat, célegyenesben vagyunk, egy kicsit még segíts! -
Veron
addikt
először is köszi a hozzászólást!
csak pár kérdés még:
mi takar a '' ''fényes'' képernyős '' kifejezés? azt, hogy van olyan FuSi aminek jobb a kijelzője?
mondjuk a RAM az kevés némelyikben, de pl: Acer + 256 MB RAM talán még olcsóbban is kijövök mint a HP.
a FuSi-ban VIA chipset van, a többiben Intel ha jól gondolom. erről vmi vélemény? vagy VIA is ugyanolyan jó itt?
nincs egy gép amire azt mondanátok, hogy: ''figyelj, ez a legmegbízhatóbb, ezt vedd meg'' ?
mert én a tanácsok alapján ilyen sorrendet tudok felállítani: HP, Toshiba, Acer, FuSi. (csökkenő sorrendben). nem jól gondolom? -
kovi80
csendes tag
Az én kártyám csak 1,5 cm-t lóg ki és külső antenna csatlakozós tehát olyan antennát raksz hozzá amilyen neked a legjobb. Tény hogy kicsit kényelmetlenebb, mint egy beépített wifi.
Ezzel a számla dologgal adtál egy jó ötletet!Meg is kérdezem, hogy mi lenne ha pár nappal később veszem át a gépet és idén kapom a számlát.
-
mower
tag
ami az asus mellett szol, az a 2 ev garancia, ajandek taska, x200as grafikus vezerlo. ezzel szemben a fusiban tobb a ram, nagyobb a winyo, pentium m van benne, es integralt vga. nem jatekra veszem a notit, nem szempont, hogy jol menjenek a jatekok. 1-2 regebbi meg szerintem elfutkoraszik az integralt vga-n is. taskat lehet venni hozza utolag is, jobban is tetszik kivulrol a fusi, es azt hallottam, hogy 2ev garanciakiterjesztest lehet hozza vasarolni. igy azert a 3ev mar eleg megnyugtato lenne. a fo kerdes az, hogy nem e fog ''szetesni'' a kezemben az amilo? osszeszerelesi minosegben pl milyen kulonbseg lehet a ket gep kozott? egyik sem csucsmodell, ebbol kiindulva gondolom, hogy egyik sem csucsminoseg, de azt is gondolom, hogy 250eFt-ert mar nem sz*rt adnak az embernek...de lehet rpsszul gondolkodom
ebben kernek segitseget! -
bobsurf
őstag
-
szijartg
őstag
-
erebus
tag
Aha. Az office depotban. Hozzám nyíregyházán volt a legközelebbi. Adják sulinetben, még ezen a héten akciós: 219.875 HUF.
Ebben sajna nincs wlan
De kompromisszumot kellett kötni a pénztárcám miattMeg nekem amúgy se olyan nagy érvágás - ha nagyon kell, veszek bele kártyát
És még mindig tetszik
És fut rajta a fifa 2006
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Trollok komolyan
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest