Keresés

Aktív témák

• hpszi

tag

válasz Veron #472 üzenetére

Na ja, csak azon az IBM-en nincs taccspad - és speciel ki nem állhatom az a kis pöcköt.
    Amúgy az IBM tényleg jó, de én ezeket a ''belépő szintű'' gépeit átugornám és valami jobbat vennék - ha adnál rá pénzt :)

Akksi - jól jön, ha nem 220-ról használod, de vajon hányszor lesz ilyen? Nálam eddig igazából nem kellett nagy akksi, max a gangig vittem ki, ahova meg mentem, ott volt 220 :) Most persze repülgetni kezdek és így már izgalmasabb a dolog.

A fényes kijelzőt onna ismered föl, hogy látod magad benne :)
    de amúgy meg van valami ''rá utaló magatartás'' jel, pl: shine, bright - élőben meg egyből látod, mert sokkal szebb és csili-vili
    ez pl vsz az lesz: 17.0'' WXGA 16:9 GlareType
    de valóban, sok helyen nem tüntetik fel

• vcsabesz

tag

válasz Veron #472 üzenetére

Szia. Szerintem az IBM-ben van integrált WLAN. A múlt héten láttam a Metróban a gépet. Nem csilli-villi, de elég elég masszívnak tűnt. Nem tudom az akku mennyire fontos neked, de szerintem érdemes ezt is figyelembe venni. Valamint +512ram a notiba nem egy nagy összeg. Legalábbis nekem nem a ram lesz majd jövőre a döntő szempont mikor notit fogok venni. Remélem nem nehezítettem meg a hozzászólásommal a döntésedet. :)
    [link]
    Miért mondod hogy nincs benn Wlan? A notebok.hu -n is fenn van a wlan az interfészek között. Ráadásul nem is olyan rossz az IBM-ekben az integrált wifi.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• hpszi

tag

válasz Veron #470 üzenetére

A ''fényes'' képernyőnél nem matt a műanyag védőfólia (mint eddig minden notinál), hanem fényes, átlátszó, így élesebbek a kontúrok, élőbbek a színek és tükröződik is (ami állítólag nem zavaró)
    Acer - HP lehet, hogy olcsóbban kijössz, de szerintem a HP jobb (mindkettőm volt: HP nx5000, Acer TM2413WLMi)
    A csipszettekhez nem értek, arra szukut használok :)

''nincs egy gép amire azt mondanátok, hogy: ''figyelj, ez a legmegbízhatóbb, ezt vedd meg'' ?''

Dehogynincs! Itt van: [link] :Y

Szerintem nézd meg őket élőben is, mert pl. én látatlanban a FuSi mellett voksoktam ár/érték arányban, de amikor elmentem megvenni, akkor nagyon megdöbbentem, hogy olyan anyagokból völt összerakva, amihez rossz volt hozzáérni - én ugye én azon dolgoznék napi 10-16 órát! Vagy olyan fekete volt a Dell, mintha temetkezési vállalat renDellte volna meg, az Asus meg elég szögletes. Az Acer szép, lekerekített, csak néha pattan egy nagyot, ha ''rossz'' helyen fogom meg, de ahhoz volt eddig a legjobb nyúlni!

• vcsabesz

tag

válasz Veron #466 üzenetére

Szia. Én is hasonló paraméterekkel rendelkező gépet akarok venni, de majd csak jövőre. Én az IBM R50e-t nézegettem. Van benne wifi, jó az akksija, elég masszív a külseje, és nem mellesleg IBM. Azt hallottam hogy jó az akksija is. És kb 200-210k körül mozog sulinetben. Pontosan nem tudom az árát. A többieknek mi a véleménye róla.?

• hpszi

tag

válasz Veron #466 üzenetére

Nálam volt egy Acer TM2413 WLMi (512MB-os), azt 222eFt-ért kaptam a pcx-től (az Eknet-nél még olcsóbb) - nekem tetszett (leszámítva, hogy nem Centrinos és egy kicsit jobban melegszik, ezért ventilllál)
    ja, és csak ''fél'' akksija van (2200-as) - ez max 1,5h-t megy el (épp egy film, de legalább a végét biztos összeizgulod, hogy kitart-e addig az akksi :)

A többit nem ismerem, de ha filmnézésre (is) kell, akkor én ezt ajánlom (1280x800), meg amúgy is :C
    szerintem a 256MB RAM kevés, mert abból még lejön a 128MB a videoRAMnak és a maradék 128MB-al eléggé kínkeserves Kinlódsz XP - de olcsóbb 7-8eFt-al

A FuSi-t nézd meg azért élőben is, nekem nagy csalódás volt megfogni azt a gagyi műanyagot, a billentyűzet behajlik gépelés közben, amúgy technikailag, felszereltségben jó, de abból is van már ''fényes'' képernyős (ennek is kis akksija van)

A HP-k megbízható, ''fapados'' gépek (ebben az árkategóriában)

viszont, ha az idei Sulinetre akarod venni, akkor egy kicsit igyekezned kell, szerintem a gépet idén már nem is fogod megkapni, max. a számlát - sok raktár kifogyott és mindenki elment sielni

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés