- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
hpszi
tag
Na ja, csak azon az IBM-en nincs taccspad - és speciel ki nem állhatom az a kis pöcköt.
Amúgy az IBM tényleg jó, de én ezeket a ''belépő szintű'' gépeit átugornám és valami jobbat vennék - ha adnál rá pénzt
Akksi - jól jön, ha nem 220-ról használod, de vajon hányszor lesz ilyen? Nálam eddig igazából nem kellett nagy akksi, max a gangig vittem ki, ahova meg mentem, ott volt 220Most persze repülgetni kezdek és így már izgalmasabb a dolog.
A fényes kijelzőt onna ismered föl, hogy látod magad benne
de amúgy meg van valami ''rá utaló magatartás'' jel, pl: shine, bright - élőben meg egyből látod, mert sokkal szebb és csili-vili
ez pl vsz az lesz: 17.0'' WXGA 16:9 GlareType
de valóban, sok helyen nem tüntetik fel -
vcsabesz
tag
Szia. Szerintem az IBM-ben van integrált WLAN. A múlt héten láttam a Metróban a gépet. Nem csilli-villi, de elég elég masszívnak tűnt. Nem tudom az akku mennyire fontos neked, de szerintem érdemes ezt is figyelembe venni. Valamint +512ram a notiba nem egy nagy összeg. Legalábbis nekem nem a ram lesz majd jövőre a döntő szempont mikor notit fogok venni. Remélem nem nehezítettem meg a hozzászólásommal a döntésedet.
[link]
Miért mondod hogy nincs benn Wlan? A notebok.hu -n is fenn van a wlan az interfészek között. Ráadásul nem is olyan rossz az IBM-ekben az integrált wifi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hpszi
tag
A ''fényes'' képernyőnél nem matt a műanyag védőfólia (mint eddig minden notinál), hanem fényes, átlátszó, így élesebbek a kontúrok, élőbbek a színek és tükröződik is (ami állítólag nem zavaró)
Acer - HP lehet, hogy olcsóbban kijössz, de szerintem a HP jobb (mindkettőm volt: HP nx5000, Acer TM2413WLMi)
A csipszettekhez nem értek, arra szukut használok
''nincs egy gép amire azt mondanátok, hogy: ''figyelj, ez a legmegbízhatóbb, ezt vedd meg'' ?''
Dehogynincs! Itt van: [link]
Szerintem nézd meg őket élőben is, mert pl. én látatlanban a FuSi mellett voksoktam ár/érték arányban, de amikor elmentem megvenni, akkor nagyon megdöbbentem, hogy olyan anyagokból völt összerakva, amihez rossz volt hozzáérni - én ugye én azon dolgoznék napi 10-16 órát! Vagy olyan fekete volt a Dell, mintha temetkezési vállalat renDellte volna meg, az Asus meg elég szögletes. Az Acer szép, lekerekített, csak néha pattan egy nagyot, ha ''rossz'' helyen fogom meg, de ahhoz volt eddig a legjobb nyúlni! -
vcsabesz
tag
Szia. Én is hasonló paraméterekkel rendelkező gépet akarok venni, de majd csak jövőre. Én az IBM R50e-t nézegettem. Van benne wifi, jó az akksija, elég masszív a külseje, és nem mellesleg IBM. Azt hallottam hogy jó az akksija is. És kb 200-210k körül mozog sulinetben. Pontosan nem tudom az árát. A többieknek mi a véleménye róla.?
-
hpszi
tag
Nálam volt egy Acer TM2413 WLMi (512MB-os), azt 222eFt-ért kaptam a pcx-től (az Eknet-nél még olcsóbb) - nekem tetszett (leszámítva, hogy nem Centrinos és egy kicsit jobban melegszik, ezért ventilllál)
ja, és csak ''fél'' akksija van (2200-as) - ez max 1,5h-t megy el (épp egy film, de legalább a végét biztos összeizgulod, hogy kitart-e addig az akksi
A többit nem ismerem, de ha filmnézésre (is) kell, akkor én ezt ajánlom (1280x800), meg amúgy is
szerintem a 256MB RAM kevés, mert abból még lejön a 128MB a videoRAMnak és a maradék 128MB-al eléggé kínkeserves Kinlódsz XP - de olcsóbb 7-8eFt-al
A FuSi-t nézd meg azért élőben is, nekem nagy csalódás volt megfogni azt a gagyi műanyagot, a billentyűzet behajlik gépelés közben, amúgy technikailag, felszereltségben jó, de abból is van már ''fényes'' képernyős (ennek is kis akksija van)
A HP-k megbízható, ''fapados'' gépek (ebben az árkategóriában)
viszont, ha az idei Sulinetre akarod venni, akkor egy kicsit igyekezned kell, szerintem a gépet idén már nem is fogod megkapni, max. a számlát - sok raktár kifogyott és mindenki elment sielni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged