- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
hpszi
tag
Koránt sem olyan rózsás a helyzet, mint képzeltem a notebook.hu weblapja alapján.
Csak néhány gép van Sulinetre is azok közül amik a weben Sulinet alá vannak linkelve.
De azért mégiscsak van egy Dell 3 év garival, meg még egy-két aranyosság. Úgy láttam, hogy az eladó sem volt pontosan tisztában, hogy melyik is van Sulinetre és melyik nincs, így együtt böngésztük az OEM számot (amiből állítólag kiderül).
Javukra legyen mondva, hogy 2h előtt néhány perccel estem be szombaton (amikor 2h-ig vannak nyitva) és már pakoltak el, de minden gépet bekapcsoltak nekem, készségesen segítettek - mintha tényleg el akarnának adni valamit. Ezt Magyarországon még nem nagyon tapasztaltam.
Sajnos az Usanotebook már tényleg zárva volt mire odaértem. -
Shadowfax
addikt
Valóban elírták - végigböngészgettem az IBM oldalát, de csak az új Z sorozatban lesz 15'4'' TFT. (egészen pontosan a Z60m típus).
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest