- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
mower
tag
sziasztok
lehet hulyeseget kerdezek, de nem tudjatok veletlenul, macbook-ot lehet venni sulinetben?
udv -
mower
tag
megvettem a fusit (m1450g). ugy dontottem pillanatnyilag nekem tobbet er az 512ram, 80gb winyo, pentium m. januar-februar korul veszek garikiterjesztest, es akkor az 1 ev sem lesz gond. nameg ugy gondoltam, hogy 260e-ert sz*rt megse adnak
jelenleg meg a dobozt sem bontottam ki, nemsoka nekiallok, es elkezdem tesztelni, nyuzni, ha vkit erdekel esetleg ez a tipus, akkor kesobb irhatok eredmenyeket, velemenyt.
udv -
mower
tag
ami az asus mellett szol, az a 2 ev garancia, ajandek taska, x200as grafikus vezerlo. ezzel szemben a fusiban tobb a ram, nagyobb a winyo, pentium m van benne, es integralt vga. nem jatekra veszem a notit, nem szempont, hogy jol menjenek a jatekok. 1-2 regebbi meg szerintem elfutkoraszik az integralt vga-n is. taskat lehet venni hozza utolag is, jobban is tetszik kivulrol a fusi, es azt hallottam, hogy 2ev garanciakiterjesztest lehet hozza vasarolni. igy azert a 3ev mar eleg megnyugtato lenne. a fo kerdes az, hogy nem e fog ''szetesni'' a kezemben az amilo? osszeszerelesi minosegben pl milyen kulonbseg lehet a ket gep kozott? egyik sem csucsmodell, ebbol kiindulva gondolom, hogy egyik sem csucsminoseg, de azt is gondolom, hogy 250eFt-ert mar nem sz*rt adnak az embernek...de lehet rpsszul gondolkodom
ebben kernek segitseget! -
mower
tag
akkor megegyszer, mielott vasarolok, errol a 2 notirol kernek velemenyt, melyiket miert
asus a6q 00r vs fusi amilo m 1450g -
mower
tag
válasz
szijartg #413 üzenetére
fontos lenne a sulinet, ezert vagyok leragadva ezeknel a gepeknel
neztem en is, hogy 250bol mit lehetne venni sulineten kivul. ez a rohadt pcmcia is idegesit, hogy nem birnak bele tenni... hatha jelentkezne egy fusi tulaj, es megosztana velunk a tapasztalatait. nem hiszem, hogy nem vett meg ilyen gepet senki
-
mower
tag
na meglestem, megtapogattam a masinat. ranezesre nagyon tetszik, a felhozatal is ''boseges'', csak nincs pcmcia
a gep mellett volt egy asus is, pontos tipusra mar nem emlekszem. az brutto 245 volt, es hirtelen ranezesre ennyivel volt kevesebb: az asusban 256ram, celeron proci, 40gb winyo. van benne viszont mobility radeon x200, pcmcia, 2 ev gari. kinezetre talan a fusi szimpibb, nem olyan komor mint a fekete asus, az asus viszont szamomra jobban hangzik (bizonyara azert, mert fusival meg nem volt tapasztalatom, nem ismerem egyaltalan, foleg notiban nem). az asus-nal jobban tetszik a 2 ev gari, viszont sokkal szegenyesebb mint a fusi. utananezek meg a szamomra fontos dolognak, hogy pcmcia nelkul hogyan, mennyiert tudok kint netezni, ha megoldhato, akkor azt hiszem a fusit valasztom. azert jo lenne ha vki irna 1-2 ervet/ellenervet egyikkel, masikkal kapcsolatban is, hatha segit a dontesben. vagy ebben a kategoriaban (250k) vmi mast tudna ajanlani, azt is megkoszonnem
udv -
-
mower
tag
gugli...tegnap kiguvadt a szemem, de nem talaltam sehol
mm katalogusban lattam, nemsoka megyek be es megnezem van e keszleten, meg milyen eloben. de ha ebben sincs pcmcia, falra maszokvagy ez annyira alap, hogy oda se irjak??
-
mower
tag
ehhez mit szoltok? nemigazan talaltam rola bovebbet, most csak azt irom, amit a katalogusban lattam, nemsoka megyek megnezem eloben, es beszamolok.
fusi amilo m 1450 g b 12 - 15,4''wxga (glare); pentium m 725 (1,6ghz); 512ddr; 80gb hdd sata; dvd +/-rw dl. brutto 260e
vki tud esetleg rola vmi bovebbet?
udv -
mower
tag
válasz
szijartg #385 üzenetére
vegig olvastam szinte az egesz topicot
de igazabol nem volt olyan gep ami tokeletes lett volna a szamomra. meg azert is kerdeztem ra, mert gondoltam hatha mar a regebbi infok nemteljesen aktualisak, ujabb gepek is kerultek sulinetbe, vagy vmelyiket esetleg kivettek. ha tudtok 1-2 konkret tipust irni, azt megkoszonom!
-
mower
tag
sziasztok
notebook-ot szeretnek venni sulinetben. ami a lenyeg lenne, az a wlan, pcmcia, 10/100lan, usb, min 60gb winyo, min 512ram, dvd iro, leginkabb intelt szeretnek. jatekra kevesbe lenne hasznalva a masina, inkabb atlagos feladatokra, net, office, film, zene ilyesmi. azert nem lenne rossz ha 1-2 regebbi jatekkal megbirkozna, de azert nfsmw-t nem akarok rajta futtatnijohetnek celeron es m ajanlatok is, persze ha tudtok vmi nekem megfelelo geprol
koszi
udv, mower
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged