- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
Aktív témák
-
bobsurf
őstag
Hi!
Én toshiba L20-183at vettem az office depot-ban és Hál' Istennek nem bántam megFifa, CS:S simán elfut rajta (Bár nem 1600:1200 4AA 8FS*MZ/x-ben
)
Akksija kb 2 és fél órát bir fifa közben, hogy még pcmcia karin a letöltés is megy. Igaz 220bruttó, de sulinetes volt. Nekem jó, hogy adtak wint hozzá, igy nem kell venni.
Van Svideo kimenet, 4usb, Dual DVD-rw...
Szal én csak ajánlani tudom. -
hpszi
tag
Én óckodom a kártyás wifitől:
kilóg egy bumszli, ki-be kell rakosgatni, gyengébb az antennája, mint a beépítettnek
viszont át lehet tenni másik gépbe
Igazából sajnálom az Acert, mert az legalább ''szerethető'' volt,
az Asus-t nagyon ''technicion''-nak látom - paraméterekben jobb, de nagyon ''szögletes''
sajnos a Centrinos megoldás Sulinetben jóval drágább, így arról lemondok, de a széles képernyőről nem! bár először alig tudtam olvasni, de aztán nagyon hiányzott az a sok hely és az éles kép (nagyobb felbontás)
a VGA-RGB átalakítót otthon is meg lehet csinálni (amúgy 2eFt-ért lehet kapni) és jó, ha van hozzá egy szoftver, ami a TV-hez állítja a frekvenciákat, de sok esetben enélkül is megy (néha meg ezzel sem)
Ha kinézted, hogy melyik boltban veszed, akkor beszéld meg velük, hogy még idénre számlázzák le a választott gépet - ha nem sikerül választani, akkor talán az is megy, hogy az idénre számláznak valami hasonlót, aztán amikor választottál, akkor stornozzák és megírják az új számlát, de a dátummal nem tudom, hogy mit tudnak variálni.
Én megrendeltem (pcx.hu), elvileg holnap jön egy szállítmány, amiben benne lehet, de az is lehet, hogy csak jövőre kapom meg, mindenesetre a számla idénre szól! -
hpszi
tag
Szia Kovi80!
Én most vittem vissza az Acer TM2413WLMi 512MB-os gépemet, amit sSulinetre vettem a pcx-nél.
Sok keresgélés után választottam ezt a típust a wide kijelző és a hajlított billentyűzet, navi gombok miatt. Tetszik a kialakítása, kézre esik minden, szép gép.
DE:
Mivel nem Centrinos (Celeron M) ezért eléggé melegszik és kb. 10-15 perc után már folyamatosan megy a ventillátor, addig csak fél percenként kapcsol be egy percre - nem tudom melyik a jobb
50C-nél bekapcsol, 44C-nél kikapcsol - a gond az, hogy 46-47C-nél nem megy lejjebb, sőt néha még, ha lejjebb is megy, akkor sem kapcsol ki - amúgy nem olyan hangos (TV mellett alig lehet hallani)
egyébiránt a hangja (hangszórók) vetekszik a PC speakerrel - tök szar: két kis csipogó, éles magassal és semmi mély, ráadásul halk - telefonálásra is alig tudtam használni, zenére alkalmatlan - erősítőről, fülhallgatóról biztos jó, azt nem próbáltam
A burkolata recseg ropog, pedig össze volt rakva, az akksi kicsit ki is lógott.
Amúgy 1-1,5h az üzemideje (2200mAh akku) 4 cella (szerintem kevés) 40GB vincsi
kisebb gondok voltak a ventillátorral is (hogy nem kapcsolt ki), meg a vincsivel (klattyogott) és a Rikvestről (hivatalos Acer szerviz) csak rosszat hallottam, igy nem eröltettem
Visszaadtam - visszakaptam a pénzt (8 napon belül távvásárlás esetén)
Mindenesetre gondoltam, hogy kipróbálom az Asus-t is (A6R B002)
még nem jött meg, de többet várok tőle
talán a melegedésben nem lesz különbség, de
rendes akksi (440mAh) 8 cella, 60GB vincsi, kártyaolvasó, rendes hangja van (állítólag)
remélem jobb billentyűzete van, mint az Acernek, hosszabb billentyűúttal, mert a 2,5mm azért még nekem is kevés. Infra port. A DVD írójára panaszkodtak.
S-video nincs benne, de találtam egy ilyet: [link]
VGA -> RGB (Scart) átalakító - jobb, mint az S-video
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest