- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Imy
veterán
Zárható a topic mivel már vége a Sulinetnek!
Nagyon sikeres volt, de az ideje lejárt....
-
Imy
veterán
Az ASUS-nak mi is a pontosabb tiposa? Mert ezenbelül van még néhány.
Nekem aSUS-om van (A3L-5028) jonak találom, a 8 cellás aksival 3ora20perctöl 4 oráig(levett kijelzővilágitás melett) terjed az üzemideje. Én az ASUSt ajánlanám, nekem eddig nem volt vele gondom, csak Nekem is kevés a memoria (512mb) mivel azt használja a videokártya is, de a régi DDR-t drágán lehet megkapni, alegolcsobb noname is 13e Ft, a márkásak 16-18e Ft -
Imy
veterán
válasz
JowoodSanya #579 üzenetére
Szerintem ASUS, 2 év gari van rá...és sztem jobb márka mint a siemens...
-
Imy
veterán
Nem úgy volt , hogy 2006-tól nem lessz Sulinet?
-
Imy
veterán
Helló!
Milyen árfekvésben gondolkodsz? Sulinetben akarod?
Az 1400as proci elég (nekem 1500as celeronom van), ha internetre, filmnézésre, mp3 hallgatásra, szövegszerkesztésre akarod használni.
Játékra ezek az olcsobb notik nem alkalmassak, ahoz hogy játszhass komolyabb játékkal magasabb árfekvésül kell venned. (4-500e).
A noti a mobilitás miatt jó, játékra nem érdemes venni.
Mennyit szánsz a notira? -
Imy
veterán
válasz
istennyila #167 üzenetére
AMD Sempront ne vegyél, L2 cache 128Kb, ami szerintem elég röhely, mert még a PII-es Celeronomnak volt ugyanekora.
Nekem a 3D Markt 2002 az integrált, megosztott memoriás videokártyámmal 2000 pontot csinált.
Amugy mire akarod használni a notit? Ha játékra, akkor magas árfekvésüt kell venned. -
Imy
veterán
válasz
--=Gefi=-- #158 üzenetére
Az általam irt 3 óra 10 perc, az a minimum, amit kibirt!
Ekkor folyamatossan zenét hallgattam, Másolgattam az USBs vinyo, s a belső vinyo közöt, s neteztem, progikat telepítettem. -
Imy
veterán
válasz
Shadowfax #157 üzenetére
Igaad van, de
Az általad emlitett IBM a következökkel tud kevesebbet:
IBM ASUS
1400MHz 1500MHz
256MB RAM 512MB RAM
40GB 60GB
4X DVD író 8X DVD író
XP op. rendszer OP rendszer nélkül
2Db USB 4Db USB
nincs kártyaolvasó MMC,SD, MS kártyaolvasó
Párhuzamos port
Mikrofon
1Év garancia 2Év garancia
2.9Kg 2.6Kg
USBs optikai egér
Notebook táska
A 2 év garanciát nem hiába adják, s az általam emlitett többletudás, garancia, kiegészítők szerintem sokat érnek, s az ASUS jó vétel. ASUS nem rossz márka!
Ez csak egy tanács, nem akarlak rábeszélni! -
Imy
veterán
Nekem A3L-5028-am van.
Ennél a notinál lehet teljesíményszinteket állítani.
Maximális teljesítménynél, ugy 3 óra 10perc, de ha a kijelző fényerejét visszaveszed, s átálitod másik módba, pl ha mailezel, akkor min 4 órát is kibir.
4400mAh-s az aksija amugy, ami nem kevés.
A Dell D600-nak (ami 400e Ft) annak is csak ugy 2500mAh...és 2 órát bír ki... -
Imy
veterán
Hát igazán nem tudok semmit sem mondani a Siemensekről. Annyira nem lehet rossz...
De az ACERnek, vagy az ASUS-nak mégis nagyobb a neve a számítástecnikában. Az ASUSra még 2 év garit is kapsz...
Milyen Siemens-t néztél ki? Ird le mit tud mennyiért, s talán tudok(unk) mondani valamit! -
Imy
veterán
-
Imy
veterán
Szia!
Elvileg nem lehet megbontani, de ha ügyesen csinálod, s nem hagysz magad után nyomot, akkor nem veszi észre senki.Ha tönkremene kiveszed belöle a memoriát, s nem tudják, hogy volt benne.
Semilyen garanciális terméket nem lehet megbontani (elvileg, csak ne vegyék észre), mert ugrott a garancia!
Az árak ki tudja hogyan alakulnak, DE év vége felé meg szokott emelkedni, mert ilyenkor nagyobb a kereslet...
Amugy milyen Notit néztél ki? -
Imy
veterán
Szia!
Még nem vettem meg! De következő hónapban fizu után. Ha a PCLandból rendelem, akkor futárral hozatom.
Néztem egy zalaegerszegi boltot is (www.globalits.hu), ahol a 5017-es ugyanannyi mint a PCland oldalán, tehát a 5028-as is ugyanannyi lehet...Az árárt még nem sikerült kihuznom belölük(de dolgozom Rajta), mivel azt mondták hogy jelen esetben most nem tudják beszerezni, akadozik a nagykereskedőnél a beszerzés ebből a tipusból. De ha PClandos árért, vagy 1-2 ezer Ft-tal lessz drágább akkor itt veszem meg, mivel közelebb van, s jól meg tudom nézni.
Te merre lax? Nem tudsz lejöbnni Zegre, ha ilyet veszel? -
Imy
veterán
Szia!
Nézd meg ezt (pcland.hu), ez olcsobb, 2 év garancia van Rá, az aksija is jobb, 8 cellás, s elvileg tovább bírja. Könnyebb a Notebook, ajándék USB-s optikai egér, hordtáska...Ja és az ára is jobb, és az ASUS se rossz, van olyan mint a toshiba...
Csak figyelmedbe ajánlom....s nem kell megvenned melléaz XP-t...
ASUS A3L-5028
• A notebook paraméterei :
• CPU : Cel. MPM 1.5GHz
• RAM : 512MB DDR
• HDD : 60GB
• LCD : TFT 15'' XGA
• FELBONTÁS : 1024x768
• CHIPSET : Intel® 852GM
• Video: megosztott VRAM
• CD, DVD, COMBO : DVD+/-RW
• FDD : Opcionális 1,44
• 4 az 1 -ben Kártyaolvasó (SM, MMC, SD, MS)
• INTEGRÁLT HANGKÁRTYA
• INTEGRÁLT 56K MODEM
• INTEGRÁLT ETHERNET 10/100
• WLAN
• 4 db USB2.0 PORT
• 1 db INFRA PORT
• 1 db IEEE 1394
• VGA out
• Párhuzamos port
• AKKU : Li-Ion 8 cellás (1 év garancia)
• Súly: 2,6kg
• +AJÁNDÉK optikai,USB egér, hordtáska
Bruttó ár :212499 Ft / db -
Imy
veterán
Senki nem ismeri az ASUS-t amit emlitettem, vagy általánosságban az ASUS Notebookot?
-
Imy
veterán
Valakinek van ASUS A3L 5010(193e), vagy ASUS A3L5017-ese(212e), vagy tapasztalata, ezek elég jók, s szerintem megérik az árukat...
-
Imy
veterán
Mert a LINUX-nak más a filerendszere, és azt át kell konvertálni FAT32-be, vagy NTF-re...
Amugy is Partico Magic nem megy fel LINUX-ra...
Nem lenne rossz az a Tescos árú, ha nem a tesco forgalmazná, ha bedöglik (vagyis ha véletlenül) akkor meg honapokat üllnek rajt, mint a haver házimoziján, szoval TESCO...
Nem tudod hogy ki forgalmazza, vagy máshol forgalmazzák?
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/acer/se_acer_trav_2312lmi
Erről mi a véleményetek? Ez mindenben megfelel... a 2000mAh-s aksi nem gyenge, az kb mennyi ideig birhatja? -
Imy
veterán
Nekem annyira a grafikai teljesítmény nem fontos, mer inkább Zenét akarok rajta hallgatni!
Tehát a jó hangkari, 512MB RAM, 40GB-os vonyo (mert USB-s Mobile Rackkal lehet tuningolni), DVD RW.... Ilyen gépet lehet valahol kapni?
200e alatt kellene a kedvezménnyel együtt...
Szerintetek ez milyen?
ASUS A3519LB, ez mindenben megfelel, csak nincs benn DVD-RW -
Imy
veterán
válasz
szabicstibor #8 üzenetére
Ha egy évet kibir, akkor talán többet is....
Én most az Asust néztem ki az nem annyira rossz márka.... -
Imy
veterán
Hát gazdaságossat nem tudom, hogy veszek-e..
Az egyik ismerösöm is ott vett PC-t, könyörögnie kelett, hogy adják oda Neki.... -
Imy
veterán
Senki?
-
Imy
veterán
Notebookot szeretnék venni sulinetben, de nem tudom, hogy az uj III-as pályázatban milyet lehet kapni, nincs semmi normális árlista sehol se....
A Notebookok területén elég amatör vagyok, milyet érdemes venni?
Mi a minimum? Én ugy max 180-200e-et szánok Rá. De jo lenne benn DVD író, Wli-fi, s min 4 USB,LAN.... ezek az elvárásam, na jó, ha DVD író nincs benn az nem gáz.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged