- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
atosz
őstag
Nezted mar oket eloben is? Dontsd el mennyire van, illetve lesz szukseged a + ficsorokre, mert azert a notikat joval nehezebb boviteni mint a desktopokat.
Az AMD vszeg gyorsabb lesz, a masik meg talan huvosebb, es tan akkuidoben is jobb, bar ez lehet nem igaz, mert az AMDnel lesz powernow-od (ami az intelnel a speedstep), a cerkaban viszont nincs ez meg, azaz ott vegig full orajelen fog ketyegni. -
Csete75
csendes tag
Még nem nagyon volt időm tesztelgetni, de dvd-t már 5db ot irtam, néztem.
Zenehallgatás kiváló, no azért nem olyan mint a HI-FI-m, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
[link]
Intel Alviso-GI910GML chipset
Amit igazán nem értek, az hogy én azt gondoltam meg azt irja a linken is, hogy a VGA ''shared memory'', de az everest szerint, meg az eszközkezelő szerint is független (saját) 128mega. Lehet ez?
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
igen, ez ugyan az a fusi, csak tobb memoval. ezert a 6k-s felar. btw hibas az oldal, mert mindket gep mellett ez szerepel:
A készülék ára bruttó 171111 Ft. Ha Ön a teljes Sulinet Expressz támogatást (60000 Ft) igénybe tudja venni, akkor ez Önnek összesen 111111 Ft-ba kerül.
picit utananeztem a speedstep-dolognak; ket kulonbseg van a Pentium M es a Celeron M kozott: a feleakkora L2 cache (1mb/512kb @ banias, 2mb/1mb @ dothan), es a speedstep meglete. SS nelkul sajnos zabaljak az aramot a cerkak, igy minimalis hasznalat mellett (net, office stb) kb 40-50%-kal birnak kevesebbet a PM-hez kepest(pedig kepzeld mennyit mehetne, hiszen a feleakkora L2 cache nem keves tranzisztort jelent). ezert egyre inkabb erdekel az amd-s konfig, jo lenne tudni mit bir a 8 cellas akksival.
-
Shadowfax
addikt
Én csak annyit írtam, hogy 250e alatt tökmindegy, milyen márkát veszel, mert ennyi pénzből ne számítson senki se csodákra.
Az IBM meg nem attól jó, hogy lehet dobálni (bár gondolom ezt Te se gondoltad komolyan), hanem mert megbízhatóbb, s ha mégis van vele gond, akkor a szervizháttere ezerszer jobb, mint más 'márkáké'.
De senkit nem beszélek le semmi jóról, mindenki döntsön saját belátása szerint. -
szijartg
őstag
már megint nincs a nb.hu-n
remélem még lesz... akkor elöbb kell lépni, asszem
megelőztél...
remélem jövőhéten vagy utána megint lesz. de azok szidják akiknek más márkájuk van.
ennyi pénzért tutira megérte/ megérné!
most figyelem minden nap, és ha lesz akkor sietek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest