- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
szijartg
őstag
nincsmi. persze nézd emg élőben a két gépet. igen az x700-as erősebb, de az 1giga ram az meg mégjobb. de végülis ramot azt késöbbis tudsz rakni a gépbe. bár ezt nemtudom hogy lehet-e suliban. ezt még meg kellene kérdezni. de akkoris az 1giga az 1giga meg annak nagyobb a procija is.
még nézelődj és érdeklőj -
szijartg
őstag
nekem a második gép tetszik jobban... nagyobb proci, ram, de mondjuk nemtudom hogy a nagyobb kijelzőt szeretnéd-e?! mert az igaz jobb, de többet fogyaszt a gép és nehezebb. a kisebben meg ahogy említetted a filmnézés lehet problémás. de az biztos ha közelről néznéd akkor elég lenne a 14is, de ha leakarod tenni az asztalra a gépet és az ágyból nézni az már macerásabb lenne.
szerintem nézz meg egy 14-est és egy 15,4-est és döntsd hogy melyik a szimpatikusabb.
sok szerencsét -
szijartg
őstag
vannak az nb.hu oldalon pár gép, csak az a gond hogy általában a sulis gépek azok 90%-a integrált vga-s és azon nem nagyon fogsz tudni játszani, bár lehet hogy a vietkong elfog futni rajta. nemtudom mert nem nagyon vágom a játékokat. elöbb néz körül a milyen notit vegyek topikban és azt döntsd el hogy milyen fajta noti kell, mert az sem mindegy.
-
szijartg
őstag
még mindig a két kép között örlődsz? azt hittem hogy már eldöntötted hogy melyik lenne a jobb.
előszöris, ha veszel hozzá garikiterjesztést akkor abból a pénzből tudsz venni egy nem fusit. az asus szvsz jobb konstrukció. én mindenképp arra hajlok. (mert nekemis az van)
és abban tényleg igazad van hogy annyi léért nem adnak valami kacatot. -
-
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
válasz
--=Gefi=-- #212 üzenetére
pedig van
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
istennyila #196 üzenetére
igen, magyar! fehérváron csinálják őket! ismerősömnek ilyen van. meg van vele elégedve. megfizethető teljesítmény 2 év garival. egyedül csak az akksira panaszkodik
-
szijartg
őstag
válasz
istennyila #195 üzenetére
regelned kell és utána mutatja az árakat! amúgy sztemis nagyon zavaró
-
szijartg
őstag
válasz
istennyila #167 üzenetére
2. Ezen a fórumon találtam ezt a gépet: FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School
ez a gép már sajna nincs sulinetben! -
szijartg
őstag
énis inkább Intel párti vagyok.
azért köszi...
de most már elegem lett, és már asszem tovább nem keresgélek. megtaláltam a számomra a legideálisabbat. és igaz nem sulinetben, meg egy kicsit drágább, de már több mint másfél hónapja notit keresek. belefáradtam...
itt a kiszemelt áldozat:
Bővebben: link -
szijartg
őstag
nahh... a péntek reggeli jó hír! örülök neki!
mindegy, azért köszi d900t az infót.
akkor megint agyalhatok egy csomó idót mire találok megint egy normális notit árban és teljesítményben... -
szijartg
őstag
már megint nincs a nb.hu-n
remélem még lesz... akkor elöbb kell lépni, asszem
megelőztél...
remélem jövőhéten vagy utána megint lesz. de azok szidják akiknek más márkájuk van.
ennyi pénzért tutira megérte/ megérné!
most figyelem minden nap, és ha lesz akkor sietek
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
akkor senki sem tud hozzászólni a tegnapi hsz-emhez? ((#97))
fontos lenne!
köszi -
szijartg
őstag
hali!
erről tud valaki valami bővebb infót?
Bővebben: link
láttam már tettek fel kérdést róla, de választ nem nagyon láttam!
vett már valaki ilyen gépet?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest