- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
RudiG
tag
válasz
szijartg #450 üzenetére
Köszi a tanácsot
. Tegnap igen hosszuú ideig néztem a két gépet egymás mellett, de nem nagyon született meg a döntés. Iagzából mind2 kéne
A gép súlya nem nagyon számít, erős gyerek vagyok én;) (legalábbis ebben a kategóriában).
Játszani is szeretnék majd rajta néha, az meg megy mind2 gépen, igaz, az M6453G-ben vm
ATI Mobility™ Radeon® X600 SE mit 128 MB
Hypermemory4
Grafik
ATI Mobility™ Radeon® X600 SE
128 MB Hypermemory (shared) mit 32 MB externer DDR1
Video RAM, PCI Express Technologie, Unterstützung für
Smartshader 2.0 & Videoshader Technologie
(ezeket találtam a leirásában)
van, ami azt hiszem jóval soványabb mint 1 X700 256 mb rammal. Mondjuk ez annyira nem zavar, merthogy mint említettem nem szándékozom majd sokat játszani, ám az 1024 mb ram, az a windowsnál nagyon jól jön ám.
Majd meg nézem őket mégegyszer, ill. körbenézek az electroworldben is, hátha van még 1 versenyző. Valszeg az fog dönteni, hogy mekkora a két noti kijelzője közti szélesség külömbség -> mennyivel kevesebb képet látok majd filmnézés közben.
Az 1280x768 az mennyire mondható szabványos felbontásnak (M6453G-nél ez van) -
Xantomas
őstag
válasz
szijartg #433 üzenetére
Annak tűnik, de azt nézve, hogy a VGA nem cserélhető, míg a winyó igen... inkább a szökséges mínusz.
Szándékom fél év után venni egy nagyobbat bele, a régit pedig berakni egy USB 2.0ás külső dobozba és ha kell, azt is cipelni. Nagyon értelmét nem látom jelenleg nagyobb winyónak. 40G-n bűven elfér egy Linux, alatta wmvaren egy win, ha olyat kell futtatni. -
Xantomas
őstag
válasz
szijartg #431 üzenetére
Nem is találtam továbbra sem. Használtban pár Twinheadet ebben az árkategoriában, de gari nélkül.
Viszont találtam 265-ért Sulinetben Albacomot. Egész jó! Holnap megyek, megnézem, megtapizom a Lurdiházban.
[link]
Pár helyen 269ért árulják, de a webshopban 265ért van kiírva... -
mower
tag
válasz
szijartg #413 üzenetére
fontos lenne a sulinet, ezert vagyok leragadva ezeknel a gepeknel
neztem en is, hogy 250bol mit lehetne venni sulineten kivul. ez a rohadt pcmcia is idegesit, hogy nem birnak bele tenni... hatha jelentkezne egy fusi tulaj, es megosztana velunk a tapasztalatait. nem hiszem, hogy nem vett meg ilyen gepet senki
-
-
mower
tag
válasz
szijartg #385 üzenetére
vegig olvastam szinte az egesz topicot
de igazabol nem volt olyan gep ami tokeletes lett volna a szamomra. meg azert is kerdeztem ra, mert gondoltam hatha mar a regebbi infok nemteljesen aktualisak, ujabb gepek is kerultek sulinetbe, vagy vmelyiket esetleg kivettek. ha tudtok 1-2 konkret tipust irni, azt megkoszonom!
-
hpszi
tag
válasz
szijartg #362 üzenetére
Ez a válasz már jobban megnyugtatta a pénztárcámat
mert akkor nem kell még drágább gépet néznem a lusta HDD miatt
más tapasztalat HDD ügyben?
igazából nem a mérési eredményekre vagyok kiváncsi, mert azokat kb. ismerem, hanem a szubjektív véleményekre, hogy látványosan előjön-e az 5400 rpm, neaggy' 7200rpm a magánéletben
köszi -
hpszi
tag
válasz
szijartg #340 üzenetére
... hogy ugyanannyi, akkor néhány példa:
ACER Aspire 3003LC bruttó ár: 189900 Ft Sulinet ár: br. 239.990Ft
ACER Travelmate 2312LMi bruttó ár: 184900 Ft Sulinet ár: br. 219.990Ft
ACER Travelmate 2413nLM bruttó ár: 182900 Ft Sulinet ár: br. 199.990Ft
lázítja a véremet- 50eFt-os eltérés!!!
na mindegy, keresek tovább -
erebus
tag
válasz
szijartg #268 üzenetére
Vehetném ismerős által áfa nélkül is, de abban az árkategóriában, ami nekem még megengedhető, kevesebb az áfa 60K-tól. Így marad a sulinet.
Ha kicsit több pénzem lenne rá, akkor komolyabb gépnél én is az áfa nélküli megoldást választanámPl. Orbanonál is egész jó notikat lehetne venni. Láttam Neked onnan lesz
Elég jó gépnek tűnik
-
fsc
tag
válasz
szijartg #136 üzenetére
A Turion neked pl. megfelelő lenne?
Olyat tudnék novemberre szállítani, de d900t szerint az azért mégse centrino.
Amilo A 7645
Turion 64 MT-32 1,8 GHz
512 MB,
80 GB
15'', XP, WLAN, stb
Az ára cca 210+ÁFA lenne. Vennétek ilyet?
Még valami. A TFT kijelzőknél elég drámai változás várható, a kereslet megváltozása miatt a Glare panel és a 16:9 méretarány lesz a standard hamarosan. Magyarul, ez lesz az olcsó és 4:3-as a drágább, ill. sokan már nem fognak ilyet árulni. -
d900t
senior tag
válasz
szijartg #127 üzenetére
A rossz hír az, hogy nem lesz. Véglegesen. A visszakerülés története annyi, hogy a Mammut és a Pólus nyitókészletét toltuk vissza a Váci útra. Mire visszaérkezett, egy híján az összes le lett kötve. A Back to School több dolog szerencsés együttállásának köszönhető. Pl. még áprilisban kötöttük le 190 forint alatti dollár árfolyam mellett. Most 210 ugyanez. Egy fix mennyiség volt, utórendelési lehetőség nélkül.
Lesz egy másik modell, de egyrészt egy jó hónap múlva (M1450G), másrészt lényegesen drágábbért.
Árban egy Acer lesz helyette, ami Pentium M és nettó 200 alatt, de némiképp gyengébb konfigban.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
szijartg #127 üzenetére
Tegnap voltam ott, s azt mondták, hogy kb 2 hét múlva kapnak készletet, de nem lehet tudni, mi lesz benne... Szal reménykedj!
Én is ezt a gépet néztem ki magamnak a Netről, de mikor közelről láttam, rájöttem, hogy a Glare Type nekem nem jön be...Szép-szép, de zavar, hogy tükröződik - mondjuk reggel a fésülködésnél nem lenne hátrány...
[Szerkesztve] -
erebus
tag
válasz
szijartg #121 üzenetére
Közben megint elfogyott a 7440-es amilo ..
A fusi-ról én is hallottam rosszat, de őszintén szólva még nem volt olyan márka, amelyikről nem. Biztos minden gyártónál előfordulnak hibák. Persze lehet, h egyeseknél több, mint másoknálA fusi nekem se a szívem csücske, de ebben a gépben benne volt minden, ami nekem kellett - volna - ráadásul egész jó áron.
Hátha lesz még novemberben is
És hátha még jobb áron
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest