- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
woodpaul #1756 üzenetére
Az M3 mellettiben (Dunakeszi?
) volt az eset.
A dobozon is szerepelt a t5500 felirat.
Az XP telepítése után egyből everestet nyomtam rá.
CPU 2x1.66GHz a proci támogat SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, 64bit.
Feladatkezelőben is a teljesítmény fülön 2db ablak a két magnak.
Én pl azt hittem, hogy amíg nem kell addig csak az egyik mag működik, de 30/70 arányban a 2. mag dolgozott többet ill. annál ment fel a terheltségi grafikon.
Szerintem ha észreveszik a hibájukat a boltban valakinek majd odaadják 215-ért a celeronost.
Ha meg észreveszi a T. vevő akkor bocsi és csere.
Szerintem sokan vannak akiknek fingjuk sincs, hogy mit kapnak cerkát vagy C2D-t.
Akinél az eset történt annak is simán odaadhatták volna fordítottan is a Cerkás gépet. -
pgyuf
tag
válasz
woodpaul #1752 üzenetére
Fordítva szokott inkább lenni. Én a sima Tesco-ban jártam úgy, hogy akcióban egy HP nyomtató és egy digit fényképező volt egyben 30e-ért. A pénztáros meg erölködött, hogy neki ezeket külön kell leolvasnia, mert az előzőnél így tette. Na mondom az volt ám a bal****, aki feleslegesen kifizetett még + 30e Ft-ot, holott tisztán kiírták, hogy együtt is csak 30e.
-
battisti
tag
válasz
woodpaul #1371 üzenetére
amint leadod/anyád leadja az adóbevallást, 30 napon belül utalniuk kell, ill. asszem tavaly óta a hivatalos leadási határidő számít (márc. 15.??), mindegy, mikor adod le. Az előtt még úgy volt, hogy ha mondjuk február elején leadtad (már ha a cég minden igazolást megküldött a kifizetésekről! itt szokott lenni a bibi), márc. elején már visszajött a pénz.
[Szerkesztve] -
n@p@lm
őstag
válasz
woodpaul #1371 üzenetére
a sulinet visszaigénylést majd a 0653-as magánszemélyes (tehát nem céges) szja bevallásban kell feltüntetni és visszaigényelni. annak a határideje május vége, de előbb is beadhatod.
a fedolgozás az átvételtől számított 30 nap. most hirtelen nem tudom mi a legelső dátum mikor be lehet adni. de akár április-május tájékán is lehet belőle pénzed.
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest