Aktív témák
-
taltos
senior tag
Ha esetleg nem menne, akkor írj, és elküldöm neked máshova (valami ingyenmail-esre). Akár most is, de a válasz majd holnap... Álmos vagyok... :)
Akkor a webes felület megy? (mármint a lekérdezésre, hogy van-e valami gubanc vele...) (ezt most úgy értem, hogy mi van, ha később jelentik be???)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
ne fájdítsd a szívemet :) éppen belenyugodtam, hogy csak szeptemberre lesz notim, mert nemrég befutott egy hűtő vétel amire nem számítottam. De egy ilyen jó ajánlatot kihagyni?? Na megyek gondolkodom kicsit :) (meg feltöröm a malacperselyt :)) )
MOD:
Bár ha elmenne a notim 100-120ért akkor már nem is kéne olyan sok.
Télleg nem számítod be? (csak vicc volt :) )
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Akkuteszthez tudom ajánlani az ingyenes Battery Eater Prót:
http://www.mobilepc.ru/be/eng/
Több üzemmódja van:
- a Classic mode csontra leterheli a rendszert: egy 3D képet pörget, közben folyamatosan ''jegyzetel'' a HDD-re - ez a ''worst case''
- a Reader egy szöveget görget szép lassan - ezzel közelíthető a maximum akkuidő, mert ilyen kis aktivitást szerintem egy user sem produkál :)
- és van az Idle, ami csak ül, és jegyzi, hogy merül az akku
Még pár fontos dolog: a tesztekhez kicsit bele kell túrni a Windows beállításaiba.
1. Ki kell kapcsolni a képernyővédőt
2. Az energiagazdálkodásnál is ki kell kapcsolni a képernyő lekapcsolását.
3. A battery low és hasonló riasztásokat szintén érdemes kikapcsolni, hogy ne füttyögjön percekig a végső lemerülés előtt - én úgy szoktam beállítani, hogy fusson csak le 0%-ra.
Ezek fontosak, különben lelövi a monitort, ha nem matatsz rajta - nem nagyon érdekli, hogy közben valami épp fut. Viszont user nemigen dolgozik lekapcsolt képernyővel :) Nem tudom, hogy mennyit számít, de valamennyit biztos.
A HDD spin down time elvileg nem nagyon számít, mert a BE folyton ír a diszkre.
Egy Classic és egy Reader teszt szépen kiadja a legjobb és legrosszabb szituációkban az akkuidőt.
(Kicsit bonyolíthatja a helyzetet, ha a gépen többféle energiagazdálkodási profil állítható be, pl. mennyire engedi elszaladni a CPU órajelet stb. Ha ilyesmi van, akkor ezekkel is lehet játszani.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest